-Architektura [Konkurs] Domki

aerd3

Advanced User
Kwiecień 9, 2010
Liczba reakcji
15
Domki by me:
SS:
snap20130411180808012.png

snap20130411180830013.png

Download:
http://www.mediafire.com/?5jbpmde5dz15wew

Zabraniam kopiowania na inne fora/serwisy.

Notka moderatorska:
+10 pkt do konkursu!

Odp: [Konkurs] Domki

Ale co Ty tu da?e?? Skrawek mapki i 5 domk?w na krzy?? To chcesz zg?asza? do konkursu? ?mieszny jeste?. Mog?e? si? troch? wysili? i zrobi? z tego g?na jak?s wysp?.

Mo?e i mniejsza. Takich rozmiar?w te? nie popieram ale przynajmniej nie jest wycinkiem...

A tak w og?le to jest do miasta, wi?c nadaje si? tylko jako wycinek. Niby jak inaczej mo?na by to zrobi?.

1 screen - mapka og?lnie dobra. Nie podobaj? mi si? dachy domk?w. Po prawej stronie nie doko?czy?e? chyba dodawania zieleni. Mog?e? wi?cej pokombinowa? z detalami.
2 screen- krzewy w domku ? Usu? je. No c?? tutaj zdecydowanie gorzej Ci to wysz?o. Za du?o ro?lin, zdecydowanie za ma?o r??norodnych drzew. Popracuj jeszcze, czekam na dalsze prace.

...Po prawej stronie nie doko?czy?e? chyba dodawania zieleni. Mog?e? wi?cej pokombinowa? z detalami.

Panie modzie zacznij czyta? posty, napisa?em ?e to jest wycinka. wiec wstawi? traw? ?eby pewnie nie by?o czarnego pola.

Panie modzie zacznij czyta? posty, napisa?em ?e to jest wycinka. wiec wstawi? traw? ?eby pewnie nie by?o czarnego pola.
W pewnym sensie jest to wycinka i przez pewien okres b?d? takie dawa?. Poniewa? robi? olbrzymie miasto, a za czas, kt?ry na nie po?wi?c? 20 pkt to zdecydowanie za ma?o w por?wnaniu do pozosta?ych prac.
Jest to miasto, kt?re tworz? na potrzeby w?asnej mapy pod serwer rpg.

---Aktualizacja---

a tego miasta mog? nawet nie uko?czy?, bo koncepcja mo?e si? wywr?ci? o 360 stopni.

---Aktualizacja---

* o 180 stopni

---Aktualizacja---

Aha i podaj? tyle ile teraz jest zrobione. Mam wys?a? screena ca?ego miasta na dow?d?

Nie musisz, krzakowi poprostu zal dupe sciska i probuje byc jakims mega herosem

---Aktualizacja---

co do prac, ladne, ale nie pasuja krzewy na dachu domku. Nie podoba mi sie tez drozka

Back
Do góry