[Pomoc]Komputer

Status
Zamknięty.

Unado

Advanced User
Maj 24, 2008
Liczba reakcji
14
Witam ;]
Mam do?? niecodzienny problem z moim starym kompem. Trzymam go jeszcze dlatego, ?e a zreszt? niewa?ne :D
Rzecz w tym, ?e je?li wejd? w jak?? gierk? online np. Tibie , Cs itp. lub ogl?dam sobie co? w necie to po jakim? czasie z ?rodka komputera wydaj? si? jakie? d?wi?ki i si? wy??cza.
D?wi?ki pochodz? z komputera nie g?o?nika ;/

Na nowym kompie nigdy mi si? tak nie zdarzy?o ani nikomu innemu. Wi?c mam pytanie : Co to jest i jak to naprawi? ?
Czekam na szczeg??owe odp. :) Z g?ry thx :D

Pozdrawiam,
Unado.​

Odp: [Pomoc]Komputer

No ja te? mam podobny problem, z mojego komputera te? wydaj? si? takie d?wi?ki ale si? nie wy??cza :P My?l? ?e jest to ?le zainstalowany panel internetowy, lub masz modem niewsp??pracuj?cy z komputerem... Albo jest te? mo?liwo?? ?e Tw?j komputer ?le rozdziela pr?d po wszystkich cz?sciach i gdy musi odbiera? i wysy?a? informacje do modemu jak i z gry to mo?e rozdziela moc tylko na jedn? stron? a po chwili brakuje mocy by nap?dzi? zasilacz ;]

Pozdrawiam,
Arvannion.

@DOWN
Nie mam poj?cia :o Mo?e poprostu przeci??enia :P

Ostatnia edycja:

@Up
Ale wcze?niej by?o wszystko dobrze ;] Tzn. w lecie zesz?ego roku odpali?em naruto silnik i wtedy tak mi si? zrobi?o po raz pierwszy ;/ Jaka? rada jak to zapobiec ?

czy komputer byl kiedys podkrecany???
jezeli nie to poprostu moze przegrzewa sie???

Status
Zamknięty.
Back
Do góry