- Liczba reakcji
- 14
Witam ;]
Mam do?? niecodzienny problem z moim starym kompem. Trzymam go jeszcze dlatego, ?e a zreszt? niewa?ne
Rzecz w tym, ?e je?li wejd? w jak?? gierk? online np. Tibie , Cs itp. lub ogl?dam sobie co? w necie to po jakim? czasie z ?rodka komputera wydaj? si? jakie? d?wi?ki i si? wy??cza.
D?wi?ki pochodz? z komputera nie g?o?nika ;/
Na nowym kompie nigdy mi si? tak nie zdarzy?o ani nikomu innemu. Wi?c mam pytanie : Co to jest i jak to naprawi? ?
Czekam na szczeg??owe odp.
Z g?ry thx 
Mam do?? niecodzienny problem z moim starym kompem. Trzymam go jeszcze dlatego, ?e a zreszt? niewa?ne
Rzecz w tym, ?e je?li wejd? w jak?? gierk? online np. Tibie , Cs itp. lub ogl?dam sobie co? w necie to po jakim? czasie z ?rodka komputera wydaj? si? jakie? d?wi?ki i si? wy??cza.
D?wi?ki pochodz? z komputera nie g?o?nika ;/
Na nowym kompie nigdy mi si? tak nie zdarzy?o ani nikomu innemu. Wi?c mam pytanie : Co to jest i jak to naprawi? ?
Czekam na szczeg??owe odp.
Z g?ry thx 
Pozdrawiam,
Unado.
Unado.
My?l? ?e jest to ?le zainstalowany panel internetowy, lub masz modem niewsp??pracuj?cy z komputerem... Albo jest te? mo?liwo?? ?e Tw?j komputer ?le rozdziela pr?d po wszystkich cz?sciach i gdy musi odbiera? i wysy?a? informacje do modemu jak i z gry to mo?e rozdziela moc tylko na jedn? stron? a po chwili brakuje mocy by nap?dzi? zasilacz ;]
Mo?e poprostu przeci??enia