-Inne [10.96] B-Rox.pl Custom Map (PvP)

Status
Zamknięty.

Genius

Active User
Luty 1, 2011
Liczba reakcji
14
wugilv.png

Start 08.09.2016r. Godzina 17:00

S?ysza?e? mo?e kiedy? o serwerze nosz?cym nazw? B-Rox? Cho? serwer mia? ju? swoje debiuty w przesz?o?ci, to dzisiaj powstaje serwer, kt?ry w za?o?eniu jak i w rzeczywisto?ci jest w stanie zaoferowa? wspania?? rozgrywk? RPG.

B-Rox, reaktywacja niegdy? ju? istniej?cego serwera oferuje wiele aspekt?w wymaganych do ciekawej rozgrywki. Zacznijmy od mapy, g??wnym ko?em nap?dowym ka?dego projektu. Serwer posiada ca?kowicie w?asn? map?, robion? od podstaw kilka lat temu, oraz odnowion? przez nasz zesp??. Na mapie znajdziemy min. 5 ca?kowicie w?asnych miast, wiele ciekawych zada? oraz wiele expowisk.

Oderwij si? od projekt?w evo oraz rl map! A je?eli ju? jeste? znudzony oklepanymi rl mapami b?d? evo serwerami, to tym bardziej ten serwer powsta? w?a?nie dla ciebie.
B-Rox oferuje rozgrywk? ci?gn?ca si? tygodniami. Wysoko poziomowymi postaciami mo?esz bawi? si? r?wnie dobrze bowiem nadal polowanie mo?e stanowi? dla nich wyzwanie.

Cechy serwera;
*Brak Sms Shopa (Serwer utrzymujemy z w?asnej kieszeni poniewa? chcemy zrobi? serwer od graczy dla graczy)
*Darmowe Premium
*Sporo rozbudowanych quest?w
*Serwer w stylu rpg
*Custom Mapa

Najwa?niejsze Questy:

Club Prospectors and Travelers
Je?li znajdziecie jaki? unikalny przedmiot Thobert ch?tnie wymieni? si? z wami na r?wnie unikalny przedmiot.

Firewalker Boots
Aby je dosta? musimy przedrze? si? przez hord? nisko poziomowych demon?w.
Pozornie zadanie moze wydawa? si? proste lecz du?a grupa przeciwnik?w mo?e szybko odes?a? nas do ?wi?tyni.

Satan Quest
Jest to raczej najbardziej popularny quest na B-Rox.
Aby go wykona? musisz znale?? grup? ?mia?k?w kt?rzy nie boj? si? stawi? czo?a w?adcy piekie?.
Ca?a trudno?? tego zadania polega na tym aby pokona? Satana lecz wcze?niej musimy rozprawi? si? z jego s?ugami.

Eight Trophys Quest
Naszym zadaniem jest odnalezieniu o?miu skradzionych trofe?w.
Aby odzyska? skradzione trofea musimy rozpocz?? poszukiwania w r??nych miastach.
Je?li zdob?dziesz wszystkie trofea Erald b?dzie na nas czeka? sowit? nagrod?.

Elemental Quest
To zadnie jest odpowiednikiem Pits of Inferno, z t? r??nica, ?e czeka na was osiem sal, a w ka?dej sali inny ?ywio? do pokonania.

Gravedigger Quest
W Nilfgaard znajduje si? stary cmentarz, gdzie znajdziemy starca o siwej brodzie.
Starzec b?dzie mia? dla nas kilka misji, kt?re maj? na celu zniszczenie plagi z?a, kt?re coraz ch?tniej atakuje grobowce.

Yalahar Quest
Naszym zadaniem b?dzie powstrzymanie samego Azerusa, kt?ry przebudzi? si? wraz ze swoj? armi? i pr?buje przej?c w?adze nad ?wiatem.

The Demon Oak
Je?li wykona?e? misj? na zabicie 6666 Demon?w, powiniene? otrzyma? zadanie kt?re polega na ?ci?ciu piekielnego drzewa.
Je?li nam si? uda ?ci?? to drzewo Oldrak zdradzi nam po?o?one skarbu.

Stronghold Quest
Ze staro?ytnej ?wi?tyni zacz??y wychodzi? bestie jakich ?wiat jeszcze nie widzia?.
Naszym zadaniem b?dzie zbadanie ruin w celu powstrzyma rozpowszechniaj?cego si? z?a.

Informacje og?lne:
Ip: http://b-rox.pl
Exp:
1-25 x20
26-50 x15
51-75 x10
71-100 x7
101-140 x4
140-160 x3
161 x2

Skill: x5
Mlvl: x4
Loot: x1

Typ serwera:
PvP

e6r3h2.png

4udssh.png

j586t4.png

nywmqh.png

Zapraszamy na B-Rox world! :-)

Odp: [10.96] B-Rox.pl Custom Map (No-PvP)

jak na moj gust za niski exp i malo ludzi bedzie gralo gdzie tydzien wbijasz 200 lvl

W ko?cu pvp czy nie?! Bo w zapowiedzi ?e nie a tu Tak..

bez pvp to ludzie nie bd grac

Nie mog? edytowa? tytu?u postu lecz serwer b?dzie pvp

Ostatnia edycja:

przynajmniej ludzie wbija zeby sie pobic wiec cos sie bedzie dzialo

Odp: [10.96] B-Rox.pl Custom Map (PvP)

Wbije na pewno ; ) lubie Custom ots z low exp cho? ostatnimi czasy nie by?o nic opr?cz Venurii wi?c mam nadzieje ze ots troch? postoi z przyzwoit? ilo?ci? graczy by pom?c troch? po pekowa? jak i porobi? Questy a jedynie co mnie odstrasza to ?e na ots b?d? same boty : < bo taki Client wi?c klimat rpg padnie na starcie.

- Oderwij si? od projekt?w evo oraz rl map! A je?eli ju? jeste? znudzony oklepanymi rl mapami b?d? evo serwerami, to tym bardziej ten serwer powsta? w?a?nie dla ciebie.
B-Rox oferuje rozgrywk? ci?gn?ca si? tygodniami. Wysoko poziomowymi postaciami mo?esz bawi? si? r?wnie dobrze bowiem nadal polowanie mo?e stanowi? dla nich wyzwanie

^^ Bardzo mnie to przekona?o tak odno?nie ; )) a jak b?dzie to zobaczymy...

Niepotrzebnie dodawa?e? swoj? date do neta i teraz znowu startujesz

[MENTION=83060]ToP[/MENTION]ic
Polecam serwerek gra?em pare razy na norahu

Znam ten serwer kup? lat. Posiada dobr? map? z fajnymi rzeczami takie jak questy. Wiem, ?e Sebkowi si? uda z serwerem :)

Standardowo Awesome wielki spamer dziwie si? jak dosta? to stanowisko ale no c??... pewnie co? po mnie pojedzie ale nie ma co si? spodziewa? po internetowym napinaczu :)

Ps. pewnie dostane od niego warna ale trudno bo i tak to forum zesz?o na psy :P

Pozdro dla iSanto jeden z niewielu co do tego forum co? wnie?li (co? stworzyli od zera nie tak jak Awesome) :P

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Ja powiem kr?tko bo nie wiem mo?e gra?em na norahu mo?e nie. Ale je?eli b?dzie Pvp to wejd?,bo nie jestem typem gracza ?eby expi? jak pojeb i robi? questy zabi? te? trzeba kogo? i czasem mo?e pa?? od kogo? ?eby gra? bez pvp.

I jeszcze jedno czy jest mo?e bonus 4voc w party jak na rl czy nie?

Ostatnia edycja:

Aaa to ju? wiem,gra?em niby by?o spoko ale z tym pvp to przesadzi? w ch*j,ale je?eli tu ma by? normalne pvp od 8 lvl to wbijam bo poza tym nie ma gdzie gra? venurie rozjeba?em do ko?ca ju? rs i w og?le :D. Teraz czas tutaj wej?? pogra? a jak zobacz? ?e co? kombinuj? z tym pvp na godziny albo co? to m?wie siema; )

W sumie nie musi by? pvp do 8 poda?em przyk?ad ale ?eby tez nie by? ?e od 100.. tak jako? normalnie niech da i wbijam tam a ze mn? kilku go?ci ;D

Ostatnia edycja:

Aaa to ju? wiem,gra?em niby by?o spoko ale z tym pvp to przesadzi? w ch*j,ale je?eli tu ma by? normalne pvp od 8 lvl to wbijam bo poza tym nie ma gdzie gra? venurie rozjeba?em do ko?ca ju? rs i w og?le :D. Teraz czas tutaj wej?? pogra? a jak zobacz? ?e co? kombinuj? z tym pvp na godziny albo co? to m?wie siema; )

W sumie nie musi by? pvp do 8 poda?em przyk?ad ale ?eby tez nie by? ?e od 100.. tak jako? normalnie niech da i wbijam tam a ze mn? kilku go?ci ;D

Ja tam odradzam gra?, na norah by? te? niski stage a po jakim? czasie to 500 levele gania?y ... P??niej ju? ola? serwer, nie by?o update no i ca?y zabocony tak?e dzi?kowa? ^^ si? nie zdziw jak po kilku dniach gry wprowadzi dalej non pvp, twierdz?? ?e tego chc? gracze :D

Noo wbi?em jako? ko?o 18 ludzie mieli po 40lvl po godzinie gry, wbi?em z Feedem godzina gry i mamy topke po 70+lvl.. a z pvp to nie wiem chyba dalej jest na godziny bo przed 21 nie by?o a po ju? jako? by?o. Jako? nie przekona? mnie ten server goda nie wida? strona zamulona jest w sp?d tak samo... Tyle gry ode mnie Elo

Mnie si? mapa nie podoba :<
my?la?em ?e to jakie? rpg a to takie evo xD

ja to zawsze chcialem grac na evo rpg

Noo wbi?em jako? ko?o 18 ludzie mieli po 40lvl po godzinie gry, wbi?em z Feedem godzina gry i mamy topke po 70+lvl.. a z pvp to nie wiem chyba dalej jest na godziny bo przed 21 nie by?o a po ju? jako? by?o. Jako? nie przekona? mnie ten server goda nie wida? strona zamulona jest w sp?d tak samo... Tyle gry ode mnie Elo

Typie nie po godzin? tylko W 5 h to wbi?e? tak Ci ju? pierdoli ta tibia w g?owie ze 5 h to dla cb 1H GRY bo serv wystartowa? o 17:00 a o 20:00 by? event exp 2x wi?kszy jest on codziennie o 12:00 , 20:00(!events) wi?c wbi?e? szybko topke bo expi?e? w pt+ na bonusie do tego sp?jrz na exp stages ;]. Na low lv idzie szybko si? wybi? a na wi?kszym lv masz ko?cowy 2x wi?c nie pieprz g?upot. Od siebie mog? doda? ?e ca?kiem w porz?dku si? gra jest spora mapa i du?o miast do odkrycia poniewa? nie znam ca?ej mapy wi?c troch? si? pobawi? tutaj rpg/exp. Nie ma mo?e du?o ludzi ale z czasem mo?e kto? wbije jeszcze...

---------- Tre?? dodana o 13:55 ----------

Mnie si? mapa nie podoba :<
my?la?em ?e to jakie? rpg a to takie evo xD

Nast?pny co pierdoli g?upoty a nawet z dp nie wyszed? lv wbi? baran. Sa to bossy do task?w nie spyta?e? si? a ferment siejesz typie. Sk?d si? kurwa takie typy bior? to ja nie wiem te fora tibijski to co raz wi?ksze g?wno i dno pieprzeni znawcy wszystkiego

---------- Tre?? dodana o 14:01 ----------

---------- Tre?? dodana o 14:03 ----------

Gangster9988 : Nast?pny... To wypierdalaj na evo jakie? ! Przegl?dam te forum przez par? dni i typie wsz?dzie Ci? pe?no pod r?znymi zapowiedziami ots i wsz?dzie pociskasz jakie? pierdoly i farmazony na tematy r?znych ots... Zajmij si? czym? normalny abo idz na Torga tam gnoi? wszystkie ots i zapowiedzi ots i p?aka? ze nie ma gdzie grac potem. BOZE ! Musia?em to wszystko skomentowa? haha. Teraz mo?ecie mnie ju? zbeszta? i plu? w monitor. Pozdrawiam

Nie wiem, ale za takiego typu posty bym pan?w ukara? i to porz?dnie. Ogarnijcie si? ludzie.

@Earl Grey
ju? ju? spokojnie tam,
My ju? nie gramy,
akcja kompas z otsa nie ma co si? spina?.

A z dp wyszed?em nie masz racji...
09 September 2016 (01:21): Killed at level 9 by Wild Warrior (soloed)
09 September 2016 (01:17): Killed at level 8 by Wild Warrior

No chyba ?e dla ciebie w depo chodz? potwory ;D

Sebek, czy serwer jest w pe?ni po angielsku? Bo akurat wielu moich ziomk?w z BR chcia?oby zagra? na twoim serwie.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry