2189 kont usuni?tych !

Status
Zamknięty.

Serj_Tankian

You've been - thunderstruck.
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
68
Witajcie

Na wst?pie pragn? przeprosi? za op??nienia z dodawaniem news?w z gry w ostatnim czasie.Kiedy? zajmowa? si? tym Dziki Johnson, kt?ry robi? to dobrze, teraz nasta? czas posuchy i trzeba by?o troszk? czasu by si? odpowiednio spr??y? i zacz?? dzia?a? w tej kwestii.Mam jednak nadziej?, ?e zostaniecie z nami i b?dziecie regularnie odwiedza? ten dzia? na Forum.

Po tym p?omiennym wyst?pieniu przejd? do konkret?w :

2189 Tibia accounts have been detected using unofficial software to play during the last couple of weeks. These accounts have been deleted today.

2189 kont zosta?o wykrytych jako u?ywaj?ce nielegalnego oprogramowania w czasie ostatnich paru tygodni.Konta te zosta?y dzi? usuni?te.

News kr?tki acz tre?ciwy.

Peace

Odp: 2189 kont usuni?tych !

Bottuje Neo ju? ponad rok i nic. Te ich newsy to za pewne k?amstwo bo bot?w jak nie ubywa?o tak nie ubywa. B?d? bottowa? dot?d do p?ki nie zaczn? w ko?cu banowa?. Oni pewnie maj? jaki? kontrakt z tw?rcami bota ,bo przez hajs im si? w g?owach poprzewraca?o.

Bottuje Neo ju? ponad rok i nic. Te ich newsy to za pewne k?amstwo bo bot?w jak nie ubywa?o tak nie ubywa. B?d? bottowa? dot?d do p?ki nie zaczn? w ko?cu banowa?. Oni pewnie maj? jaki? kontrakt z tw?rcami bota ,bo przez hajs im si? w g?owach poprzewraca?o.
Jak na razie tylko NeoBot jest niewykrywalny.
Wi?kszo?? TibiaBot NG, Tibia Auto i innych g?wien jest usuwana poniewa? s? to marne boty, lecz nie martwcie si?, Flash Client-a sko?cz? za p?? roku, mo?e rok i koniec zwyk?ego Clienta a wtedy sobie ju? nie pobocicie :>

Pozdrawiam

Mi zabnowali mojego kochanego cash makkera ;/ a 2 ktorym bocilem wcale i to bocilem TibiaAuto ja mysle ze to tylko sprawa tych co kapuj? ze boci itp dlatego s? bany :P

Mi zabnowali mojego kochanego cash makkera ;/ a 2 ktorym bocilem wcale i to bocilem TibiaAuto ja mysle ze to tylko sprawa tych co kapuj? ze boci itp dlatego s? bany :P

I bardzo dobrze, boty to oszu?ci najlepiej zg?asza? takich typ?w i nooby bana maj? wi?c mo?na expi? ;)

Jak na razie tylko NeoBot jest niewykrywalny.
Wi?kszo?? TibiaBot NG, Tibia Auto i innych g?wien jest usuwana poniewa? s? to marne boty, lecz nie martwcie si?, Flash Client-a sko?cz? za p?? roku, mo?e rok i koniec zwyk?ego Clienta a wtedy sobie ju? nie pobocicie :>
Pozdrawiam
Jeste? idiot? je?eli s?dzisz, ?e po 1 zostan? tylko flash clienty, po 2, ?e pod flash nie b?dzie bot?w.

@topic
Obecnie tylko Neobot jest niewykrywalny. Jak odkryj? co? na tego bota, to kolejny mass ban b?dzie na 10-25k kont.
Mi?ego bocenia darmowymi g?wnami ;*

To prawda z tym ze usuwaja bo sam dostalem "dilejta". Ew. moga miec cos wspolnego z neo... Ale TA albo elf sa wykrywalne i usuwane

Nawet du?o tych kont usun?li , ale jak kto? boci ca?y czas to si? nie dziwie. Mi to tylko raz zbanowali na tydzie?.

@EvilSpawn, HateThisSite

Boty by?y, s?, i b?d? ca?y czas. Nie da si? usun?? wszystkich bot?w na wieczno??. Kiedy? boci?em i dosta?em bana, nale?a?o mi si?, ale to by?a moja wina, bo nie ustawi?em alarm?w.
FlashClient = nowe boty, to nie rozwi??e problemu, kt?ry powsta? dawno temu.

Topic:

To raczej k?amstwa z liczbami, tyle os?b niby zosta?o zbanowanych, a na liczniku(tibia.com) praktycznie 0 zmian, najwy?ej o jak?? setk?. Cipsoft nas ok?amuje z liczbami, podaj?c kilkakrotnie wi?ksze. S? 2 opcje:
1. Ludzie po banie stworzyli od razu nowe konta i postacie i zacz?li znowu gra?.
2. Opcja podana wy?ej, Cipsoft nas ok?amuje.

@up
Mysle, ze moga nas nie oklamywac.
Jednoczesnie online jest 5 do 10% graczy z tych ktorzy sa calkowicie aktywni.
Do tego odjac polowe tych ktorzy robia nowe postacie.
Jak jest online 15 000 osob, a ogolnie aktywnych 300 000 to mogli by zbanowac 285 000 userow ktorzy akurat nie sa online, a zostawic tych ktorzy sa, liczba spadnie tylko o 100 bo tych 100 sie wyloguje. Efekt ogolnej sredniej liczby online bedzie widac dopiero dzien po albo pozniej.
Ja sie zastanawiam o ile spadnie liczba graczy i botow i zbanowanych kont kiedy ebdzie wiekszy update i neo kompletnie wyjdzie z uzytku, bo z tego co slyszalem, to po malych latkach wciaz da sie uzywac na starym cliencie.

Jakby kazdy botter dostal bana,tibia by upadla po chwili.. jest to nie mozliwe ze zbanuja kazdego gracza w jednym czasie.

oby wyt?pili ka?dego bota!! lepiej ?eby zosta?a garstka normalnych graczy ni? botter?w.

Mnie osobi?cie cieszy, ?e Cipsoft usuwa konta, kt?re maj? na swoim koncie liczne bany za boty czy te? inne drobiazgi. Wida?, ?e si? nie obijaj? oby tak dalej.

Og??em z jednej strony, to chcia?bym ?eby ju? ani jednego bota nie by?o w tibijskim ?wiecie -.^

A wracaj?c do tematu z usuni?tymi kontami, to CipSoft nigdy nie przekroczy za pewne ju? 5k ty? os?b na raz, ?eby tyle usun??. Dlaczego? Pow?d jest prosty, za du?o graczy by stracili a tak wgl. to te 2,2k na pewno nie zosta?o usuni?te, mo?e usuneli tam jakie? 500-600 kont maksymalnie.
Dla CipSoftu boty nie przeszkadzaj?, graj? ci?gle, kupuj? premium i maj? to w dupie, ale tylko dla innych graczy co graj? legalnie, musz? wykonywa? swoje obowi?zki -.^

Og??em z jednej strony, to chcia?bym ?eby ju? ani jednego bota nie by?o w tibijskim ?wiecie -.^
A wracaj?c do tematu z usuni?tymi kontami, to CipSoft nigdy nie przekroczy za pewne ju? 5k ty? os?b na raz, ?eby tyle usun??. Dlaczego? Pow?d jest prosty, za du?o graczy by stracili a tak wgl. to te 2,2k na pewno nie zosta?o usuni?te, mo?e usuneli tam jakie? 500-600 kont maksymalnie.
Dla CipSoftu boty nie przeszkadzaj?, graj? ci?gle, kupuj? premium i maj? to w dupie, ale tylko dla innych graczy co graj? legalnie, musz? wykonywa? swoje obowi?zki -.^

Ca?e 2,2k zosta?y usuni?te, wszystkie to facc. My?licie, ?e spadnie teraz liczba usuwanych kont bez neobota? =o

Nie no na ca?e szcz??cie nie by?o mnie w?r?d tych wielu kont (boce tibiaauto )

Widac ze cipsoft sie bierze za botow ale nadal nie jestem pewien czy te numery sa autentyczne

Nie no na ca?e szcz??cie nie by?o mnie w?r?d tych wielu kont (boce tibiaauto )

; > Bez bota gra? nie umiesz?
Jedyne co mnie dziwi w tym temacie to dlaczego wypowiadaj? si? tu osoby, kt?re boc? i nabijaj? bezsensownie posty, by tylko pokaza? jakim jest si? to fajnym, bo nie dosta?o si? bana. Ludzie to nie jest nic ciekawego botowa?. Te? mog? zacz?? u?ywa?, ale po co? Zero przyjemno?ci z gry, zero satysfakcji.

Cipsoft dobrze robi usuwaj?c oraz banuj?c botter'?w. Precz z botami.

Bardzo dobrze ! Zero lito?ci dla boter?w :D

Wielka szkoda ,?e z Takim op??nieniem wzieli si? za boter?w ;/

Status
Zamknięty.
Back
Do góry