-Tibia 8.57 [4fun] Selvera Open Tibia Server Zapowied? I - W?asna mapa - Start 5 listopada -

Status
Zamknięty.

Selvera

Active User
Sierpień 15, 2010
Liczba reakcji
7
selvera.png

Start 05.11.2010 Godzina 18:00
Gra:

Mno?niki:
  • Exp: 130x
  • Skill rate: 80x
  • Magic rate: 50x
  • Loot rate: 3x
Fragi:
  • Czas trwania jednego fraga: 3h.
  • Dzienna ilosc fragow do red skull'a: 10
  • Tygodniowa ilosc fragow do red skull'a: 70
  • Miesieczna ilosc fragow do red skull'a: 120
  • Czas trwania red skull'a: 3 dni
  • Czas trwania black skull'a: 5 dni
Komendy:
  • !aol - Kupno aolu 2cc.
  • !bless - Kupno 5 blessow 5cc.
  • !serverinfo - Informacje o serwerze.
  • !frags - Lista twoich fragow
  • !deathlist <nick> - Lista smierci gracza o danym nicku.
  • !pvp - Informacja o trybie swiata.
Domki:
  • alana res - Kupno domku.
  • alana grav - Sprzedaz domku.
  • alana sio - Kick z domku.
  • aleta grav - Lista graczy mogacych przechodzic przez dane drzwi.
  • aleta sio - Lista gosci w domku.
  • aleta som - Lista wlascicieli domku.
  • alana som - Ucieczka z domku.
  • Wymagany level do kupna domku: 120.
  • Cena za 1 sqm: 1000 gold.
Informacje:
  • W?asna mapa wykonana od 0 z teleportami na expowiska i questy.
  • Serwer dedykowany.
  • Real war system.
  • Questy z rl tibi takie jak: Annihilator room, Demon helmet quest. The Inquisition Quest, Pits of Inferno
  • Wiele konkurs?w i event?w.
  • Dobrze zbalansowane profesje.
  • Darmowe Premium Account
  • Du?o skrypt?w i npc.
Zdjecia z mapy:

1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

6.png

7.png

8.png

9.png

10.png

11.png

12.png

13.png

14.png

25.png

16.png

17.png

18.png

19.png

20.png

21.png

22.png

Przypominam o mo?liwo?ci tworzenia kont przed startem

Selvera

Odp: [4fun] Selvera Open Tibia Server Zapowied? I - W?asna mapa - Start 5 listopada -

Mapka wygl?da ?wietnie, administracja zna si? na rzeczy, nic, tylko czeka? na start

Odp: [4fun] Selvera Open Tibia Server Zapowied? I - W?asna mapa - Start 5 listopada -

Refresh

Ciekawa mapa, mam nadziej? ?e ots postoi spory kawa?ek czasu oraz ?e b?dzie na nim du?o graczy.
Sam oczywi?cie wbij?.

Regards, Emroo

Refresh

D4im0n koksie!

Serwer zapowiada si? zajebi?cie, m?wi? Wam!
Wbi?em par? razy na niego i omal nie dozna?em orgazmu przed monitorem ;d
Pe?no ?adnych expowisk, fajnie zrobione miasto/a, wiele ciekawych quest?w i fajny exp rate. Co? czuj?, ?e to b?dzie strza? w dziesi?tk? :*

Start 05.11.2010 Godzina 18:00
Spr?bujcie tylko nie wbi?! ;)

Refresh

JUhuhuju !!! czeka? na to od urodzenia XD
;P POZdro i zapraszam do GRY !! ja osobi?cie pomaniacze od otwarcia for ever !

Refresh

Dawno si? nie interesowa?em Tibi?, i tak wszed?em by wspomnie? i zobaczy? co nowego co si? dzieje. Przegl?daj?c reklamy OTS'?w w?a?nie ten mi si? podoba najbardziej wszystko dobrze dopracowane, grafika ?wietnie przygotowana, serwer dedykowany, w?a?ciciel ogarni?ty, a takich czasem jest ma?o. Na dodatek znam sie na tych sprawach bo robi? grafik?, zajmuje sie kilkoma stronami, prowadz? radio, prowadz? swoje serwery CS i wiem ile trzeba czasu po?wieci? by co? osi?gn??. Powiem szczerze ze zastanawiam si? czy nie wr?ci? do grania, a jak ju? bym wr?ci? to na pewno na start tego serwera.

Z drugiej strony zawsze m?g? bym w czym? pom?c przy stronie, grafice, reklamie bo mam strony gdzie m?g? bym baner umie?ci?.

?ycz? powodzianie i powiem tak POLECAM ZAGRAJCIE TU (ja je?li zagram to jak zwykle pod tym samym nick)

Pozdrawiam Glizdor

.... ;P

Komentowa? !!! Zaprasszam !!!

Mapka piekna, szkoda twojej pracy bo i tak pewnie wiele nie osiagniesz, bo wiekszosc woli rl mape ; /

Pozdrawiam

Refresh

Kolejne screeny z mapy:

23.png

24.png

25.png

26.png

27.png

Ostatnia edycja:

Ots zapowiada si? superowo oczywi?cie wbij? z moim teamem.

Start ju? dzi? o 18:00
Nie przegap takiej okazji!

#down

tak

Ostatnia edycja:

Mam pytanie.
Czy tutaj jest Staly exp 130?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry