4Fun Server

Status
Zamknięty.
Odp: 4Fun Server

Za??? baz? danych i postaw pod Account Makera... i w account makerze r?b postacie

Tak mapa mo?e zapowiada si? fajnie ale mnie odrzuca poniewa? ss'y s? ?le zrobione.
Silnik te? taki sobie szkoda ?e bez souroce.
+ ?e du?o quest?w
+ Za systemy

Ten datapack to tw?j jest czy z innego forum ?

Niestety data pack nie jest m?j. Tzn. jak ?le zrobione SS'y bo niezbyt rozumiem?

Za??? baz? danych i postaw pod Account Makera... i w account makerze r?b postacie

Ale ja nie chce Acc Makera, bo to nie jest zaden wazny projekt. Wole mie? Acc Menagera, da sie jako? ten m?j b??d naprawi??

Chodzi mi o ss'y In-Game

Silnika nie mam ju? na kompie, lecz je?li kto? porobi jakie? SS'y i mi pode?le to wrzuc? tutaj :)

Dlaczego nie ma trainer?w w roomach? i nzrobilem chara w acc managerze i w bazie danych go nie ma w account ani w players i podajcie link do acc makera pod 9.10

---Aktualizacja---

Nie moge dac edita wtf juz znalazlem te trainy i przyda?by sie tez map edytor do tego macie moze?

---Aktualizacja---

dobra znowu edit wystarczy w config.lua zmienic sqlite na mysql.Ale teraz chcia?bym acc makera do niego i map edytora bede stawial na dedyka ten server

Og?lnie rzecz bior?c, silnik warty uwagi. Osobi?cie troch? si? z nim pobawi?em i nie mia?em wi?kszych problem?w. Tak wi?c ocenka to hmm 8/10 :)

zar?bisty silnik !!! dzi?ki i mapa te? si? przyda :D 10/10

Siema fajna mapa jak narazie zero b??d?w ;p

Status
Zamknięty.
Back
Do góry