• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

[7.6] Armoni

Volti

Active User
Kwiecień 5, 2008
Liczba reakcji
1
Witam,
po d?ugiej nieobecno?ci w ?wiecie "OTS". Zawsze chcia?em postawi? server jak w temacie, jednak albo umiej?tno?ci nie pozwala?y na takie posuni?cie albo po prostu nie posiada?em odpowiedniego miejsca na ulokowanie servera, teraz to si? zmieni?o.
Teraz pytanie do Was, czy jaka? "rzesza" fan?w starszej wersji (jednak nie odbiegaj?cej grywalno?ci? od nowszych wersji Tibii) znajdzie si??
Czy ewentualnie kto? chcia?by powr?ci? do czas?w, kiedy gracz na prawd? posiada? jakie? umiej?tno?ci PVP :)
Pozdrawiam.

Odp: [7.6] Armoni

Z tego co wiem, za jaki? czas ma wychodzi? Claasic-otserv.com, a oni maj? date nie do przebicia. Mo?esz spr?bowa? ale w?tpi?, ?e uzyskasz te 30 os?b.

ju? jaki? czas temu te? by? podobny temat, i nic z tego nie wynik?o. napisze tak jak wtedy "zagra? bym, powodzenia"
nawet jak by by? naprawd? dobry team to bym si? przerzuci? na 7.6 Armoni mapk? bardzo dok?adnie znam ale lepsze by?o by co? swojego rpg z exp max 5x, fast atack, z mo?liwo?ci? u?ywania tibia auto, kiedy? by? super szwedzki serv [ice-road.mine.nu] czy co? w ten dese?

Dzi?kuj? za odpowied?. Wiem, napewno, ?e ci??ko b?dzie zdoby? jak?? wi?ksz? ilo?? graczy, mimo to i tak b?d? pr?bowa?.. :)

tworze server ze znajomym od zera RPG na 7.6 i b?dzie grubo ;p odezwij sie na gg jak cos 32853869

Dzi?ki za propozycj?, ale niestety m?j czas niestety jest ograniczony. I zajmuj? si? serverem w chwilach wolnych po zaj?ciach i po pracy.
Pozdrawiam.

Ja bym zagra? na dobrym Yurotsie z stage exp od powiedzmy 20x/7x. Taski itp. Kiedy? by? bezercer ots pod 7.6. Stare dobre czasy :)

Back
Do góry