• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

[7.81]Naruto OTS

Status
Zamknięty.
Odp: [7.81]Naruto OTS

we?cie podajcie linki na tego otsa ale nie na tej stronce bo nie mog? ?ci?gn?? plissss.;d ja lubi? naruto otsy

jak si? poprawia te b??dy? bo bardzo chcia?bym sobie zagra?

cos ze linkiem od silnika bo niemoge pobrac

@edit
Sorki jusz mam linki a mam pytanko jakie sa czary na przemiany w innych :D i ataki jutsu

Ostatnia edycja:

Ja mam pytanko. Czy kto? wie dlaczego jak wpisuje kage bunshin no jutsu tworzy mi si? runka i nie da jej si? u?y???? Chcia?bym to zmieni? w taki spos?b aby jak bym wpisa? te jutsu to ?eby mi si? tworzy? potworek bunshin czyli naruto.

Silnik czysty Avast nic nie wykrywa!
A macie pytanie za co tak sie laguje ten ots powiem wam ?e to jest przypadek jednego z dragon ball ots , jak i ten jeden z dragon ball ots nie ma du?ej stabilno?ci?

A jeszcze to jest silnik BETA !!!!

Ehh... Mi sie nie podoba ale + ?e go to w?uci?e? mo?e w?a?nie zapobieg?e? spamu na priv moja ocena to 3/6 ^^ no mo?e troch? surowa ale c?? "Life is brutal":eek:

Odp: Naruto OTS [7.81]

Czy kto? wie dlaczego jak wpisuje kage bunshin no jutsu tworzy mi si? runka i nie da jej si? u?y???? Chcia?bym to zmieni? w taki spos?b aby jak bym wpisa? te jutsu to ?eby mi si? tworzy? potworek bunshin czyli naruto. nie ka?cie mi si? powtarza? ;d;/

Bump: A i czy ma kto? tutaj naruto maniak ots??? albo jeszcze jaki? inny?

mog? prosi? link do donwloadu z megaupoad rap.. sped..??

To jest silnik naruto maniaks jezeli chcesz zrobic klony to niepiszesz kage bunshin no jutsu tylko kuchyose "bunshin

Lubie naruto ots'y ale te npc laguje ;/

loljjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Domy?lnie Odp: Naruto OTS [7.81]
Lubie naruto ots'y ale te npc laguje ;/

Po prostu masz za slaby komputer jojojo. :confused: Przestancie pisac ze npc laguje poprostu macie za slabe komputery. Bez urazy.

@edit
jackassik po co napisales:

Domy?lnie Odp: Naruto OTS [7.81]
loljjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Nie wiem po co to ale moze chciales temat zasmiecic czy spamowac??

Ostatnia edycja:

da ktos rehost na inny silnik bo nie mozna pobrac;/

Ostatnia edycja:

zalozy?em to konto aby wysmiac typa za wypowiedz !

@cyctat XD

Wiesz aby OTS si? rozkrecil musi sta? oko?o 3-4-5 do tygodnia.Uwierz mi mia?em 127 swoich Ots?w i jak posta?y 5 dni to ju? by?o 200+Os?b

roz.jeb.ales mnie tym haahahahahah ! XD

Nie polecam tego OTS'a hostowa?em go przez par? dni ale nie przypad? mi do gustu ;/ Ale widzia?em i gram na pewnym Naruto OTS'ie(Legend of Shinobi) kt?ry jest ?wietny i taki mie? to by by?o suuper ;D A ocena za tego tutaj OTS'a to 2/10.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry