[8.1-8.22]Poszukiwani ...

Status
Zamknięty.

Xenosim

Active User
Lipiec 11, 2008
Liczba reakcji
4
Poszukuje razem z kumplem team'u

Skrypter:
Wymagania:
1 Wszystkie j?zyki potrzebne do OTS np. XML , LUA itd.
Sponsor
Wymagania:
Du?y wk?ad pieni?dzy w ots'a

Ka?dy cz?onek teamu dostaje
Tutka + Pacc na zawsze
Pacc na zawsze Priv Char
GM

Teraz Lekko o otsie

Mamy z kumplem zamiar przerobi? TFS bo to wg. nas najlepszy ots
Po 1 miesi?cu hostowaniu otsa kupujemy dedyka.
Sms Shop Manarune , Pacc i co sie jeszcze wymy?li
Jak dobrze p?jdzie b?dzie npc o nicku Taxi tzn. samoch?d i poci?g
Nowe Potworki (np Pyramo Durin) i Questy (np. Blood Brothers)
exp x 10

Mapperzy:
1.MisieQ
2.The_LoLekK
3.Tsubasa
Hoster:
1.EmilioS
Skrypterzy
1.----------
2.----------
Populator :
1.Benasz

Zg?oszenie ma wygl?da? tak :
Ile lat/Miechow to robisz ??:
GG:
Dodatkowe Informacje:

Ostatnia edycja:
A wi?c tak ;p
Kim chcesz by?: populator tak si? nazywa osoba kt?ra ?ci?ga ludzi do ots ;p ewentualnie maper ;p lecz wole to 1 ;p
Ile lat/Miechow to robisz ??:chyba nie dotyczy ;p
GG:7503869
Dodatkowe Informacje:Gram w tibie od protoko?u 7.6 wi?c od bardzo dawna ;p i w dodatku mam dar przekonywania ;p

Zg?oszenie

Zg?oszenie

Witam!
zaczn? od razu od formularza:

Kim chcesz by? : Mapper
Ile lat/Miechow to robisz ??: 1rok i par? miesi?cy..
GG: 13367400 (cz?sto niewidoczny)
Dodatkowe Informacje: Nie napisze du?o wi?cej na GG.. Prywatno??..
Jestem w tej bran?y od roku i sporo potrafi? m?j map editor: Remere Map Edytor (8.10). Tworz? ?adne miasta lubi? przerabia? Evo ;] (ale du?o os?b nie lubi Evo wi?c mog? przerobi? inn? map?) Robienie map od 0 zajmie mi par? tygodni.. nawet mo?e par? miesi?cy ale p??niej tylko si? cieszymy!

Pzdro!

Benasz jako Populator
Gohans jako Mapper
Edit :

Pozycje GM sa wyczerpane
Zostalo Tutor z Pacc na zawsze i Priv char z pacc 4ever

Ostatnia edycja:
Kim chcesz by? :Skrypterem lub maperem
Ile lat/Miechow to robisz ??:tylko 2 lata (skrypter)a 8 miech?w maper
GG:9078381
Dodatkowe Informacje:-------------

Kim chcesz by? :Mapper
Ile to robisz : 2 lata
GG : 2886970
Dodatkowe informacje : Mam naprawde duuuuuuuuuuu?o wolnego czasu

nie chce robi? tu spamu ale jak czytam ?e od teraz ka?dy kto dojdzie do teamu dostanie tutka a potem tylko do?ywotni pacc. naprawd? ludzie kt?rzy si? godz? na co? takiego to s? osoby co nic nie potrafi? i nie b?d? z tob? d?ugo one odejd? zanim cokolwiek zrobi?, a wiesz czemu?? bo nikt nie b?dzie harowa? jak w?l za prawie friko.

to 2 PIERWSZE POZYCJE NP.
Skrypterzy
1.-------- GM
2.-------- GM
3.-------- Tutek + Pacc 4 ever
Mapperzy jw.

P.S
Tibijczyk2008 Skrypter

The_LoLekK Mapper

edit : ZOSATLY 2 MIEJSCA !!! SKRYPTER I HOSTER !!

Ostatnia edycja:
Witam!
Kim chcesz by?: Hoster
Ile to robisz: Nie wiem, ale hostowa?em juz kilkana?cie ots'?w
Net 1,5 mb, 2GB ramu, 4,4Ghz procek.
Nie obiecuj?, ?e b?de hostowa? 24/7, ale napewno od wczesnych godzin porannych, do p??nych godzin wieczornych na 100%. Moje gg: 7618793.

Ostatnia edycja:
Kim chcesz by? : zajm? si? skryptami, i pomys?ami do ots
Ile lat/Miechow to robisz ??: prowadze jeszcze SW?J ots od 18 miechow.
GG: 9594961
Dodatkowe Informacje: czy jesli bede w team, to czy na ots bede m?g? miec wygl?d smoka?

Kim chcesz by? : Mapperem
Ile to robisz : to chyba nie dotyczy
GG : 10199149
Dodatkowe informacje : Mam naprawde duuuuuuuuuuu?o wolnego czasu, i lubie robic expowiska oraz questy ale skrypty mnei nie dotycza

;/

;/

Znam Xenosima z Rl juz kilka lat i niepolecam tego go?cia. Ma 11lat i jest rozrzutny. Reszta teamu takze s? moimi rl lecz oni to inna sprawa, typek ma 13 lat i jest chociaz dobrze wychowany.O reszczcie malo powiem gdyz 3 GOD jest to m?j brat kt?ry ma 16 lat.

Powodzenia;)

Nie dosta? posady i p?acze?? A i jeszcze jedno ju? w pi?tek ruszaj? prace nad OTsem ;)

M?wi sie...

M?wi sie...

MlodyQ jak my ci m?wimy,?e nie dostaniesz GOD'a to nie :cool:
i nie wciskaj ludziom kitu...
bo chcesz sie za to zem?ci? i tu piszesz co mo?na,?eby zaszkodzi? :mad::mad::mad:

/yours
ZabaQsore

Omg

Omg

Znam Xenosima z Rl juz kilka lat i niepolecam tego go?cia. Ma 11lat i jest rozrzutny. Reszta teamu takze s? moimi rl lecz oni to inna sprawa, typek ma 13 lat i jest chociaz dobrze wychowany.O reszczcie malo powiem gdyz 3 GOD jest to m?j brat kt?ry ma 16 lat.

Powodzenia;)

We?...sko?cz takie gadanie...bo to a? cie ?al:eek:
Jeste?my dobrym i zgranym teamem i tego nie zmienisz... :D
a pozatym ludzie nie s? tacy "durni" ?eby ufa? komu?...takiemu jak ty ;)

No, no

No, no

Jak cos to ja Misio... Mlody zarejestrowal na mojego maila... No, no a Sahid mnie jako mapper przyj?? xD Ju? jedno miasteczko gotowe :D
:rolleyes: Link do scr mapy na gg ;p

& ZabaQsoree92

Hah wy i zgrany team??:)
Teraz ju? si? nie bro? ?e wy co? potraficie.
Misio oczywis?cie dobry maper lecz reszta ju? nie wie co zrobi? i wymy?la r??ne rzeczy ?eby utrzyma? zesp??.
Cytuj? s?owa Xenosima z Rl:

"Zyski dostan? tylko GOD'owie po 33% a jak ju? b?dzie wykupiony dedyk to po?egnamy si? z wszystkimi"(chodzi o skrypter?w,maper?w,hostera i populatora)

Poprostu ?aden idiota nie p?jdzie na lekko przerobiony evo by aciek... i w dodatku jeszcze p?atny m.in pacc za sms'a s? tam jak zwykle tp co sie spotyka na co 2 otsie pvp-rpg.

?al

?al

& ZabaQsoree92

Hah wy i zgrany team??:)
Teraz ju? si? nie bro? ?e wy co? potraficie.
Misio oczywis?cie dobry maper lecz reszta ju? nie wie co zrobi? i wymy?la r??ne rzeczy ?eby utrzyma? zesp??.
Cytuj? s?owa Xenosima z Rl:

"Zyski dostan? tylko GOD'owie po 33% a jak ju? b?dzie wykupiony dedyk to po?egnamy si? z wszystkimi"(chodzi o skrypter?w,maper?w,hostera i populatora)

Poprostu ?aden idiota nie p?jdzie na lekko przerobiony evo by aciek... i w dodatku jeszcze p?atny m.in pacc za sms'a s? tam jak zwykle tp co sie spotyka na co 2 otsie pvp-rpg.

Dobra dobra chcesz nam zaszkodzi? to b?dziesz pisa? co ci na my?l przyjdzie...bo Cie do team'u nie chcemy da? :p
Ta a ten (misio) tak to rl nasz...on robi mapki,ale pozatym s? inni dobrzy ludzie ^.^
a ten cytat Xenosima to z twojej bujnej wyobra?ni bracie Grim :p
Ale ty jeste? debil(przepraszam za wyra?enie) :mad: to nie jest ?aden evo by aciek... nawet nic nie wiesz,nie wiesz o projekcie,a pacc za sms ma by?,ale ty o niczym nie wiesz jak to ma wygl?da? :cool: a wi?c nie komentuj
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Status
Zamknięty.
Back
Do góry