• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

[8.1]Pom??cie

Status
Zamknięty.

krystian991

New User
Kwiecień 13, 2008
Liczba reakcji
1
Dok?adnie chodzi mi o otservlist.org.Nie moge tam doda? swojego servera Ots by? online przez 2godziny ale nadal nie moge tam doda? servera.Napisa?em o moim ots tutaj na tibia.net.pl i gra?o na nim 2 osoby czyli wiem ze jest online i ze dzia?a.Na otservlist.org pisze gdy chce doda? server musi on byc ONLINE.O co w tym Chodzi:confused:

Moim zdaniem wpisujesz z?e IP :P

Lub mo?e masz w??czon? zaporke? ;]

Heh pokombinujemy, zrobimy ;D

Pozdrawiam!

Zaporke mam wy??czon? :D.Ip wpisuje dobre(tak mysle..kazdy takie wpisuje jak podalem)sprobow sie zalogowa? to na hamachi tibia 8.10 ip:5.207.247.134
Haslo:lols.
Mo?emy to obgada? w grze :D

O Tako ;s

OTSa pod Hamachi nie wrzucisz na Otservlist :s

Przykro mi ;s

Sry ;D nie mam hamachi ;D

a czego nie wrzuce na otserverlist severa pod hamachi??a ots dziala bo gralo pare osob...
to doradz gdzie mam go wrzucic?
sproboj jeszcze raz sie zalogowac:D
Nazwa servera:Vievior
Haslo:lols
Ip:5.207.247.138:)

Wrzucic mo?esz go na sw?j sts na GG, Podpis na forum, Na forum ;D

nigdzie wi?cej ;D

A nie mog? sie zalogowa? bo nie mam hamachi ;s

Witam Ci?, pisa?em Ci ju?, ?e nawet jak tw?j ots b?dzie 2h online to nie wpu?cisz go na otserverlist.org, bo masz hamachi, ale porozstawiaj go po r??nych forach.

A mo?e na OTS.pl?;>

Kod:
A mo?e na OTS.pl?;>

po co nabijasz posty? ;s

Na OTS tez hamachi nie wrzucisz ;s

Pozdrawiam..

siemka mam pytanko pobralem ots real mapka wszystko jest tylko jest 1 problem
jak go odpalam nie moge go zalonczyc pisze ze error i lipa jak chcecie pomuc pisac na gg 2893763

dam gm na otsza pomoc

@up..

A co ma tw?j post do tego co jest w tym temacie? ;s

i nikt nie b?dzie chcia? GMa od "Analfabety" bo ktos bedzie chciak "GM Kr?l" a ty napiszesz "GM Krul" xDDD

Tak wi?c report ;s

Pozdrawiam!

lol Ots pod hamachi mozna wzucic na Open tibia server >>Otservlist<< ja wzucilem kiedys ale teraz juz mam nie pod hamachi ;p

Spoko Muj kolega tez AnAlfabeta Zamiast Napisac Jezus Napisal Jesus

A ty napisa?e? "muj" przez u otwarte, omg !!

tez mam serv pod hamashi i wiem ze bardzo trudno jest o dobra reklame ;) najlepsza to tak jak pisali @up fora podpisy pod postami oraz co w moim przypadku sie najlepiej sprawdzilo metoda "pantoflowa" ktos powie komus ten inny innemu tamtemu sie spodoba powie innemu i tak w kolko ... ;]

Status
Zamknięty.
Back
Do góry