[8.11] Gothic Online Project! Szukamy teamu !!!

Status
Zamknięty.
Witam.
Imie:Damian
Umiej?tno?ci:Mapper
Kontakt:8695139 Gadu ;]
W mapperstwie robie 2 lata :D
Plx odp

@ 2x up
Wy jeste?cie niedorobieni? Za przeproszeniem ale nie do przesady -.- Mamy ju? orginaln? nazw? ... I jestem ?wiadomy ?e istnieje projekt Gothic Online ... -.-
@3 lub 4x up
Co do hostera jestem nim ja i specyfikacje techniczne komputera nie graj? r??nicy : )
Przedewszystkim ??cze jest wa?ne ; )

@Edit 2x up
Napisa?e? "My" :}
Widz? ?e konkurencja jest zazdrosna ; ) To ?e robicie go a? 7 miesi?cy to znaczy ?e co? wam ci??ko idzie ^^ Ja zamierzam stworzy? wszelkie podstawy w miesi?c i odpali? bete dla teamu ; ) Nie b?de si? opiernicza? tylko pracowa?

@Down
Napisanie podstaw profek oraz podstawowych npc i paru quest?w nie zajmie wieki ^^ Pierwsze bety b?d? tylko dla teamu ^^

Ostatnia edycja:
Jak czytam wasze posty to mi sie niedobrze robi !!! Logujecie sie po to ?eby napisac beznadziejne posty typu :Jeden miesi?c? ;o To si? napewno nie uda..... Jak sie nie uda to trudno ale nie piszcie takich g?upich post?w !!!

Nie zarejestrowa?em si? tylko po to. Mam tu og?oszenie do swego OTS, a co do tematu, to chyba masz troche racji. Tu nie piszemy g?upich post?w typu "To si? nie uda" czy "Kolejny plagiat". Projekt i tak wed?ug mnie nie wypali.

Pozdrawia Incantatoris

Pseudo : Simone
Sta? : Webmaster
Kontakt : GG - 13381608 , Skype - tibionauta
Do?wiadczenie : Umiem pos?ugiwa? si? skryptami php i html.Potrafi? zrobi? dobrego acc + forum.Potrafi? si? biegle pos?ugiwa? FilleZill?(program do wrzucania plik?w na server).Jestem dobrym i sprawiedliwym moderatorem for.

Odswiezam !!! Poszukujemy jedynie grafik?w !!! Z innymi tematami nie pisac !

Dzi? po po?udniu patrzy?em to kolega UP mia? 4 posty -.- a teraz wieczorem ju? ma 20+ -.- da? cytat i przepisa? m?j post kt?ry jest na pierwszej stronie...
Czy nie by?o apelacji od nas o brak spamu?

Poszukujemy Grafik?w i jednego skryptera!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry