• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

[8.7] RealMap

Status
Zamknięty.
Odp: [8.7] RealMap

Witam, mam pytanko mam problem z ktorym sobie nie radze.

Po odpaleniu serwera i probie zalogowania sie na account manager (pass 1/1) wywala mi blad tzn " your character could not loaded "

o co moze chodzi?

Mam ma?y k?opot, mam ju? wszystko posk?adane ?adnie, i naraz taki problem.. Chce zaintalowac acc makera gesior 0.38 czy jakos tak, pod tibie 8.7 poprostu, a w tym Config.lua nie ma SqlDb = "otserv" np. i teraz jak instaluje to przy trzecim kroku instalacji mam takie cos: Can't connect to MySQL database.
POMOCY

Bardzo dobry silnik z real map? !
Jak narazie znalaz?em kilka b??d?w na mapie ale poprawa ich zajmie chwil? :P
Daje 9/10 .
Pozdrawiam i polecam Kierek

UP - musisz sam sobie zrobi? masz od tego kr?tk? demonstracje w tym dziale "podpi?ty temat"

Co do silnika to 7/10 bo posiada troch? b??d?w o kt?rych nie napisa?e?. Na mapie s? takie pu?apki, ?e jak si? wejdzie to nie mo?na ju? wyj??. Jak na 8.70 to Polecam!

mapa pora?ka... du?o b??d?w i wgl. ale silnik zajefajny 10/10 pozdrawiam

moze ktos napisac na GG : 28722968 chodzi o silnik Blagam niech ktos pomoze

FATAL: [OTBM loader] [x:32327, y:32263, z:6] Failed to create item.
Co zrobi? z tym b??dem?

Wszystko ladnie pieknie tak jak czytam z opisow... tyle ze z tym silnikiem to prawda (nestety) silnik malo funkcyjny i bez sourcy.

Hostowalem ten sam ot pod 8.60 i powiem ze jak chcesz miec do 50 osob jest ok, powyzej nie wykluczam ze pojawi sie info w exe zeby przekompilowac silnik na 64 bity, bo wlasnie tak u mnie bylo i server padl przez to :/

Kolejna sprawa to ze nie powiekszysz mapki juz, bo ci na pewno wyskoczy 64-bit mode...

Tak, ze sorry ale u mnie 8,5/10 za mapke, bo sa niestety bledy na niej...
A za silnik 5/10 tylko z tego wzgledu ze jest pod 8.70 inaczej marne szanse by mial....

A dla ciebie za wystawienie na tibia.net.pl 10/10 ;)

Jest napisane
Global map 100%

A Rooku nie ma...

M?g?by mi kto? powiedzie? jak ustawi? 64-bity.

Z G?ry Dzi?kuje.

3 posty wyzej napisalem ze nie ma takiej mozliwosci.... bo nie ma sourcy!

Dzi?ki za wstawke !

Status
Zamknięty.
Back
Do góry