-Tibia 9.40 [9.4] Lordaeron.se

Status
Zamknięty.
Odp: [9.4] Lordaeron.se

oddam wyskillowanego paladyna w dobre r?ce ;d

Shiatek:
To jest wypas tylko, ?e ze zmienion? nazw?. Wydaje mi si?, ?e gadasz od (pozwol? sobie zacytowa?) od chuja i chuj.

A je?li chodzi o market to wydaje mi si?, ?e dzia?a poprawnie (korzysta?em z niego 2 dni temu).

Je?eli kto? ma posta? do sprzedania, albo oddania to ch?tnie skorzystam!

Market nie dzia?a, oraz zamiana pieni??k?w z np. gp na platynki z?era po 2 soule. Dla mnie to nie ma sensu. Naprawcie to :) W dodatku soul stone strasznie wolno ro?nie, tak?e o robieniu enchanted spear?w mo?na zapomnie?.

Wbijam w?a?nie na serwer, mam nadzieje ?e szybko nie padnie. Je?li kto? ch?tny mi pom?c m?j nick to Weshavi. Pozdrawiam.

MAm na sprzedasz 130 Ed,za pkt na otsie lub do?adowanie ;)

Je?eli kto? potrzebuje pomocy to zapraszam na priv tutaj, b?d? w grze :D

Zapraszamy do gry!

No to wbijamy!
Seya masz dalej jakiego? chara na zbyciu ??

przez szkole nie mam czasu grac, dlatego oddam bota do tego OT :) ktos chce? Tak mozemcie mnie zbanowac, bocilem.

Refresh!
@up.
Mo?esz odda? konto :)

Kto ch?tny na poia ?
Mog? odda? 150 EK
oraz 80 ms'a z 65 magic levelem :D
Oczywi?cie oddam wy?ej wymienione postaci, tylko i wy??cznie osobom kt?re zadeklaruj? systematyczn? i cz?st? gre :) w przeciwnym wypadku zabieram passy...

Ch?tni priv.

gram na serwerze od wczoraj, ju? dzisiaj kupi?em pac an ca?y miesi?c polecam, dobry serwer, nie tak jak na innych, gdzie wszystko idzie kupi? za sms ;] ( brakuje mi tylko upgrade rune systemu, ale to szczeg??, chyba, ?e przeoczy?em ten element, jak m?wi? gram od wczoraj)

@up.
Zapewniam Ci?, ?e to jest jeden z najlepszych OTS'?w a z czasem b?dzie jeszcze lepszy :)

Zapraszam do gry!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry