ACC Maker, Gesior pomocy.

skullita

User
Sierpień 11, 2009
Liczba reakcji
0
Witam mam kilka problemow z acc markerem. Za pomoc poleci reput, jezeli chcesz mi pomuc prosze cie opisz wszystko co mam zrobic od folderu xamp do folderu XXX.

1 Problem. Highscores

Fatal error: Uncaught exception 'PDOException' with message 'SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column 'redskulltime' in 'field list'' in E:\xampp\htdocs\pot\OTS_Player.php:112 Stack trace: #0 E:\xampp\htdocs\pot\OTS_Player.php(112): PDO->query('SELECT `id`, `n...') #1 E:\xampp\htdocs\pot\OTS_Player.php(140): OTS_Player->load('4') #2 E:\xampp\htdocs\highscores.php(90): OTS_Player->find('Angelos') #3 E:\xampp\htdocs\index.php(154): include('E:\xampp\htdocs...') #4 {main} thrown in E:\xampp\htdocs\pot\OTS_Player.php on line 112

2 Problem. Characters.

Fatal error: Uncaught exception 'PDOException' with message 'SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column 'redskulltime' in 'field list'' in E:\xampp\htdocs\pot\OTS_Player.php:112 Stack trace: #0 E:\xampp\htdocs\pot\OTS_Player.php(112): PDO->query('SELECT `id`, `n...') #1 E:\xampp\htdocs\pot\OTS_Player.php(140): OTS_Player->load('2') #2 E:\xampp\htdocs\characters.php(10): OTS_Player->find('Skullita') #3 E:\xampp\htdocs\index.php(142): include('E:\xampp\htdocs...') #4 {main} thrown in E:\xampp\htdocs\pot\OTS_Player.php on line 112

3 Problem jest taki ze, jak klikam na ikonke <LOGIN> wyswietla mi sie strona otlandu.

Prosze o szybka pomoc.

Odp: ACC Maker, Gesior pomocy.

A wi?c tak usun w confligua odnosniki z np -- Account manager.
I powino wszystko dzia?a? :)

3 Problem jest taki ze, jak klikam na ikonke <LOGIN> wyswietla mi sie strona otlandu.
Wej? w confligua i znaj?
-- Logs
-- NOTE: This kind of logging does not work in GUI version.
-- For such, please compile the software with __GUI_LOGS__ flag.
adminLogsEnabled = false
displayPlayersLogging = true
prefixChannelLogs = ""
runFile = ""
outLogName = ""
errorLogName = ""
truncateLogsOnStartup =
I zr?b tak jak ja mam

-- Logs
-- NOTE: This kind of logging does not work in GUI version.
-- For such, please compile the software with __GUI_LOGS__ flag.
adminLogsEnabled = "false"
displayPlayersLogging = "true"
prefixChannelLogs = ""
runeFile = ""
outLogName = ""
errorLogName = ""
truncateLogsOnStartup =

Zrobilem, zaraz dam znac czy jest git.
Dalej to samo, a nie chodzi bardziej o jakis plik w xampie?

>>>>>>>>>HELP<<<<<<<<

@UP. Wiem jak to zrobic, znam to na pamiec. Problem byl w acc markerze, znalazlem do swojego silniku idealny. Dlatego ze mi pomogles i miales checi dostajesz reputa (1 raz daje).

Oby wiecej takich ludzi na forum.

[ Prosba o zamkniecie tematu ]

Back
Do góry