- TibiaAuto Afk skilling

Status
Zamknięty.

Kamus

User
Sierpień 21, 2008
Liczba reakcji
2
Hejka. Mam problem ze skillowanie bedac afk. Po zalaczeniu funkcji anty logout postacie sie wylogowywuja mimo tego ze owa funkcja jest wlaczona. Co zrobic zeby nie wyrzucalo mi postaci podczas skillowanie(skilluje knightem na summon monku mojej druigiej postaci). Problem jest w tym ze poprostu po 15 minutach kickuje mnie. Dajcie moze jakas rade albo podajcie jakiegos innego bota dzieki ktoremu bede mogl skillowac bez przeszkod.

Odp: Afk skilling

Anti-Logout ustaw odpowiednio, follow na monka i po prostu przesuwaj go. ;)

Anti-Logout ustaw odpowiednio, follow na monka i po prostu przesuwaj go. ;)

Przesuwaj?c go nie mo?e by? afk.

We? ustaw czar (exure ico) i we? du?o food.
Po u?yciu czaru nie wylogowuj? Ci?, tylko, ?e mi cz?sto te? funkcja food eater si? zacina, wi?c mana na czar nie b?dzie rosn??.

Kurde - nie ma innej opcji. Bo na sorku to zaduzo fooda nie uniose a mi chodzi o skillowanie calkowicie afk...

Wejdz w "python skrypts" i tam masz "anti logout" - Naci?nij prawym od myszy i "enable".

Lipa... po odejsciu z kompa postac log out. Moze jakis inny darmowy bot bedzie mial jakiegos porzadnego anty afka?

Ja osobi?cie polecam Ci BBot. Bot znakomity, wg mnie narazie najlepszy do tej w?a?nie gry. Niestety jest on p?atny i zap?aci? mo?na tylko przez przelew. Je?eli chodzi Ci o darmowego to poszperaj po r??nych stronach. W botach co prawda jak?? szczeg?ln? masterk? to ja nie jestem, ale stara?am si? pom?c. ;d

Nie wiem czy dalej zainteresowany, ale ja znam spos?b na tw?j problem bo sam to przerabia?em. Oprocz anty-logout ustaw sobie w TA jeszcze auto login. Wpisz tam swoje pasy i ustaw czas. To na tyle, jak Ci? wyrzuci to po chwili zaloguje i b?dzie robi? to co wcze?niej.

No to tak. Po w??czeniu opcji anti-logout musisz wej?? w "Python scripts", klikn?? na "Anti-idle" prawym przyciskiem myszy i zaznaczy? "Enable".

Dzieki wszystkim. Problem rozwiazel poprzez ustawienie automatycznego pisanie w trade tool.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry