• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

*~~Aldora - Alia Res~~*

Status
Zamknięty.

Fragles

JOKER
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
64
Poprzedni temat odno?nie Aldory zosta? zamkni?ty, wi?c musia?em za?o?y? nowy temat.
Zach?cam graczy Aldory do dodawania w?asnych zdj??.
Mam taki sobie ma?y projekcik, kt?ry ma na celu wbicie jak najwy?szego lvla. Oczywi?cie nie stroni? od pomocy bota. Niekt?rzy to zrozumiej?, inni przyjm? t? wiadomo?? z pogard?. No c??. Po co? w ko?cu s? boty, a ?ycia szkoda na siedzeniu po 8h dziennie przed komputerem i wciskaniu hotkeya. Wi?kszo?? lvli wbi? bot, screeny te? zazwyczaj on robi?. ;-)

LET'S GO
"Moja kariera zacz??a si? 2 dni temu, kiedy wpier****?em s?oik d?emu"
L.R.Pawlak​

Popis moich niewiarygodnie dok?adnych oblicze? matematycznych:

Jakie? mierne lvle:

Zarabianie kasy ziomka charem:

Aktualny lvl:

Demshazu42.jpg

Odp: *~~Aldora - Alia Res~~*

Pomimo bota. To milo popatrzec. ;)

Jak czesto zdarzylo Ci sie widziec RS'a na rooku? ;>

Uzupelnij potem jeszcze temat jakimis fotkami.;) To samo tyczy sie ludzi grajacych na aldorze. Wrzucajcie to swoje ss'y. xd

wtfkv1.jpg

Chcialem uchwycic z 6 lvl'a ale nie zdazylem to chociaz RS'a zlapalem. ;D

Ostatnia edycja:

Witam was ;] screeny sa warte uwagi tzn. przynajmniej dla mnie podoba mi si? posta? z red skullem na rooku ; O du?o noobk?w wtedy zadaje pytania takie jak "Ej powiedz mi jak zrobic takom czaske" xd<--- rozbraja mnie to ;p pozdrawiam

No to najpierw lec? osi?gni?cia ziomk?w :-P
90 MS w nieca?e 2 miechy. Niemo?liwe? A jednak. Najwi?ksze PG na Aldorze aka Tronq. No i giezet bana pierwszego dnia na Elothu, na OB ze Szwedami. To tylko miesi?c... ;-D

Tutaj Sitcom atakuje 100lvl swoim najtem...

No i trzeci screen b?dzie m?j, bo czemu by nie? Jak wida? ?apanki CipSoftu si? nie l?kam i dalej ?migam na Elfie. ;-)

Bardzo ?adne zdj?cia i ciekawa posta?, ale nie podoba mi si? bot ;] B?d? uczciwy i graj fair ;p

Pozdrawiam,
michalekk

Status
Zamknięty.
Back
Do góry