-Tibia 8.60 AlysiaOTS BEST CUSTOM MAP RPG 8.6

Status
Zamknięty.
Odp: ZHL RPG 8.6 - Custom map ZAPOWIEDZ!

Test serwer ruszy w ciagu paru godzin :) 2-3 ;) i potrwa 3-4dni :)

@barty - test serwer nie bedzie prowadzony na ip podanym w 1 poscie :) jak juz odpalimy podamy dane niezbedne do logowania : ) ps myslimy czy nie zrobic zamknietego testu :) i pomocnikow nagrodzic pozycja w grze : )

Ostatnia edycja:

i co odpaliles test?
moze strone odpalisz?
albo cos powiesz na ten temat jeszcze?

Koval czeka na testy gra?em na 3 wersjach + tego otsa gg 8575852 AELO RR

Juz nie moge sie doczekac startu!! Wbijamy cala ekipa ;D Kiedys startt? ? ? ?:]

Koval z twoim Skillem gdzie ty do bicia?xDD Nie no zartuje warjacie m?j;)
Odpalaj i wpie**alam si? tam na pe?nej;D

To o kt?rej test server zostanie w??czony ??
Ma kto? jakie? informacje?

JUTRO mi?dzy godzin? 12-15 RUSZY TEST SERWER DLA ADMINISTRACJI (TESTER?W) Z KT?RYMI ADMINISTRACJA JU? SI? KONTAKTOWA?A ALBO OSOBY KT?RE ZNAJD? DOBRZE MAPE!! PWW!!!!!!!! NIE NASZ NIE PISZ!!! CHCEMY DLA WSZYSTKICH DOBRZE :)) a t? mape dobrze zna? bo chcemy wszystko sprawdzi?. pozdrawiamy, adminstracja.

TEST SERWER OPEN! IP: alysiaots.com client 8.6 - na tescie jest duzy exp ?eby wszystko by?o mozna przetestowa? :)) Zparaszamy

Ostatnia edycja:

Wbijam z Arstoonem i teamem Adposatnr , kiedy start? Bo zaczely nam sie ferie wlasnie. Bedziemy grali 24/7

ALYSIA OTS START 01.02.2013!! 1 LUTY! godz 17:00 Zapraszamy do robienia KONT! IP: alysiaots.com

No to teraz bierzmy sie do reklamy, wstaw na otsliste ja poreklamuje na innych forach :)

@edit
usu? te s1,s2 i miasta podczas robienia postaci, bo jak wybior? np. thais to nie wyl?duje w temple tylko gdzies indziej :), na testach to odkrylem, i napraw highscores bo nie wyswietla.

Ostatnia edycja:

to samo co pan up;] MY wbijamy w 10 osob mam nadzieje ze bedzie jakis drugi team:D

Za reklame ju? si? bierzemy ;) ale je?li kto? ch?tny pomoc to zapraszam :)))

Odp: AlysiaOTS BEST CUSTOM MAP RPG 8.6

Serwer ?adnie si? prezentuj? chocia? mam kilka zastrze?e? moim zdaniem powinien by? exp stage

1-50 x6
51-100 x5
100-150 x4
151-200 x3
201+x2

Przede wszystkim skill i mlvl zmniejszony, drug? rzecz? jest brak nowych lizard?w i draken?w je?eli s? to przepraszam nie dostrzeg?em ich na mini mapce.Mapa og?lnie prezentuje si? ?wietnie bardzo przypad?a mi do gustu szkoda, ?e nie jest pod najnowszego klienta 9.81 na pewno mia?by? wi?cej graczy no ale jest jak jest.Bot jest tutaj legalny??ycz? powodzenia i postaram si? zjawi? na starcie serwera.

@up
drakeny masz na po?udniowy zach?d od intiri, zreszt? nie sugeruj si? mini-mapk? bo nie wszystkie spawny s? na niej :), co do expa zgadzam sie w 100%

Bot legalny, ja te? gra?em w tibie i wiem co jest ci?te jak si? bota zabrania : ) / Chcemy stworzyc najlepszego RPG jakie jest!!!
8.6 jest i by? b?dzie :) jak narazie ;> exp zostanie jaki jest co do mlvl i skills te? nad tym my?leli?my :)
Serwer ?adnie si? prezentuj? chocia? mam kilka zastrze?e? moim zdaniem powinien by? exp stage

1-50 x6
51-100 x5
100-150 x4
151-200 x3
201+x2

Przede wszystkim skill i mlvl zmniejszony, drug? rzecz? jest brak nowych lizard?w i draken?w je?eli s? to przepraszam nie dostrzeg?em ich na mini mapce.Mapa og?lnie prezentuje si? ?wietnie bardzo przypad?a mi do gustu szkoda, ?e nie jest pod najnowszego klienta 9.81 na pewno mia?by? wi?cej graczy no ale jest jak jest.Bot jest tutaj legalny??ycz? powodzenia i postaram si? zjawi? na starcie serwera.

Co to b?dzie za gra jak 80% graczy b?dzie lata? na botach :/
?a?osne, w?a?nie dlatego tak ma?o os?b gra w t? gr? ...
Teraz gra w Tibie polega na ustawieniu bota i sprawdzanie czy si? nie pad?o co kilka godzin ..

Status
Zamknięty.
Back
Do góry