-Tibia 8.60 AlysiaOTS BEST CUSTOM MAP RPG 8.6

Status
Zamknięty.
Odp: AlysiaOTS BEST CUSTOM MAP RPG 8.6

Ja nie uzywam elfa, i nie przeszkadza mi ze bot jest legalny, przeciez nie oszukujmy sie wiekszosc graczy boci, zawsze mozna przeciez zrobic wypad z kumplami i uwalic pare bot?w, ja oczywiscie wbijam.

dokladnie :) w czym problem, prawda?; ) Miejmy nadzie ?e spodoba wam si? gra na naszym serwerze :))))!

B?d? jakie? nowe czary dla profesji urozmaicaj?ce pvp ?

R?wnie? jestem za banowaniem full botow:P . Ju? nieca?e 24h do startu MOBILIZACJA!!

@Stelmach.
Zr?b s?aby loot, aby tylko kozacy mieli hajs na blessy, okey?
Wtedy b?dzie mo?na kosi? ?adny hajs z botter?w i b?d? dobrym ?r?d?em dochod?w :>
W jakiej cenie b?dzie AOL ?

@up dokladnie x2 to zdecydowanie za duzo przynajmniej x 1,5 powinien byc to wtedy wypad na pk czy cos bd sie oplacalo

@up dokladnie x2 to zdecydowanie za duzo przynajmniej x 1,5 powinien byc to wtedy wypad na pk czy cos bd sie oplacalo

ok :) loot b?dzie 1.5 : ) zrobimy mo?e dzi? forum i sugestie na forum bedziecie mogli kierowa? : )

Zmniejszcie tez ten protection lvl... 50 na rpg to jest zdecydowanie zbyt du?y 20 lvl to maximum ;p Tym bardziej ,?e ludzie wy?ej pisz? o zarabianiu z pk.

protection 30+ : ) Zosta?y ju? zmienione : )

wg mnie pvp powinno by? od 8 a nawet mniej. bo kto? wpadnie na mc kilkoma noobami zablokuje przejscie np na resp i nie bd mo?na zabi? tych noob?w to ja dzi?kuje ...

wg mnie pvp powinno by? od 8 a nawet mniej. bo kto? wpadnie na mc kilkoma noobami zablokuje przejscie np na resp i nie bd mo?na zabi? tych noob?w to ja dzi?kuje ...
yyy.... mo?esz przez taki lvl przej???:)) nie zapominaj o tym ?e to tibia 8.6; )

mo?na przechodzi?? na 100% ?:d je?li tak to sorry nie wiedzia?em xde :P

Czy postacie w pvp bd zbalansowane ? Nowe czary czy cos w tym stylu ?

Czy postacie w pvp bd zbalansowane ? Nowe czary czy cos w tym stylu ?

czary s? jak na rl :) tylko serwer rpg a nie orsh :))) co do balansu zobaczycie sami :) spodoba wam si? :) dozobaczenia o 17 na serwerze: )!

Faaajnie w ko?cu jaki? konkret ?eby pogra?, porobi? questy i jakie? pvp :) a nie jakie? ***** 15000exp dla bezm?zg?w kt?re my?l?, ?e ogarniaj? pvp :D

dzisiaj start????

Ostatnia edycja:

Faaajnie w ko?cu jaki? konkret ?eby pogra?, porobi? questy i jakie? pvp :) a nie jakie? ***** 15000exp dla bezm?zg?w kt?re my?l?, ?e ogarniaj? pvp :D

wiesz wgl co to znaczy ogarniac pvp ? ... bo lvl nie ma znaczenia :) wi?c nie wiem o czym Ty wgl pie*dolisz.tak dzisiaj wejdz sobie na str tam pisze omg

Je?li chodzi o serwer to hmm.. nie wiem kto robi te konta... na 1 koncie 4 postacie czasami 2 albo 3... pozdro.

Ciekawe ile ludzi b?dzie. Kozacko by bylo jakby te 70 gralo :P

No Proste Wbija?,pooramy sie!!

"Sms shop dodany." Alysia startuje ju? za nieca?e p?? godzinki :) Zak?ada? konta !!!!

Powiem tak, mapa wygl?da fajnie, na pewno w?o?ono du?o pracy, zastanawia mnie tylko jedno, czemu skoro w?o?yli?cie tyle pracy, nie zadbali?cie o promocj??

super rpg. softy w sms shop i kasa + stamina rune remove skull unban.. no pozdro

Status
Zamknięty.
Back
Do góry