Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oj to o cos zapytam, bo jeszcze pusty temat zostanie...
Dlaczego chciales zostac modem i jakie sa twoje cele na tym forum?
Naprawde jestes pracowity?
Lubisz pomagac innym za free kiedy to wymaga duzo czasu i jest meczace?(chodzi mi glownie o forum, ale jak jest tez ogolnie z twoim nastawieniem nawet w realu?)
1. Sk?d si? tak nagl? wzi??e? na tnet?
2. Gdzie by?e? jak cie nie by?o?
3. Co s?dzisz o Korzonku.

3) Nie wiem, nie znam, a to kto? wa?ny :>

1.Konradnie podawaj mu ;] bo sobie nie pograsz ;]
Imie, nazwisko, klasa, numer buta?

Tak, a pomidor jest czerwonyOg?rek jest zielony.
Lubisz grzyby?
Masz jak?? posta? w tibi? (je?eli tak, jaki ?wiat i lvl)

183 
1. Og?lnie to dobrze ale nie zawsze co? mi si? chceKorzonek to admin tnet.
Jak si? masz?

Korzonek, wa?ny? To dojeba?e? xD
1. Dlaczego nie pozna?e? jeszcze Korzonka?
2. My?lisz, ?e jest fajny?
3. Sk?d dowiedzia?e? si? o forum?
Uwa?aj :*
Te? Cie kocham korzonku : *

1. Nie bo traktuje to jako zabaw?Czy naprawd? my?la?e?, ?e wygrasz ze mn? w rankingu OT Expert = d?
Dlaczego nie zmienisz podpisu pod nickiem?
Pomidory, a nie og?rki?

1. Skoro ju? napisa?e? ambitnie ambitny to dlaczego nie zrobi?e? tak z reszt? tematu: "Ambitnie ambitny, czyli ci??ko?? ci??kiej pracowito?ci pracy do celno?ci celu"?
2. napisa?e?, ?e masz 183 level na rl tibii... Grasz na Neranie(tak, szukam koleg?w ale nie jestem 8 sorkiem spod depo - bardziej do hunt?w na inq/poi check?w kto? by si? nam przyda?)? Je?li nie chcesz si? przyzna? na tym forum to zawsze mo?esz tu napisa? nie a na priv co innego.
3. Dasz co??
Dwa powa?niejsze pytania:
4. Czy masz jeszcze jak?kolwiek wiedz? o otsach pomimo levela wi?kszego, ni? 180 na rl(z ciekawo?ci pytam bo ja mam i te? tak trafi?em na to forum ;p)?
5. Jeste? zadowolony z dzia??w, kt?re Ci przydzielono, czy wola? by? co? innego?
Og?lnie to ju? nie gram w Tibie.
Poza tym czy wszystko musi by? takie idealne i poprawne ? Czy wszystko musi by? albo bia?e albo czarne ?