Antywirus - Jaki najlepszy ?

Status
Zamknięty.

ademek

User
Lipiec 12, 2008
Liczba reakcji
6
Chcia?em Was zapyta?, jakiego antywirusa u?ywacie ? Chodzi mi o taki program kt?ry nie b?dzie prze?ywa? ka?dego Delf'a na dysku. Posiada?em ju? AVG 8, Avire i Noda32 i ka?dy z nich wpada? w panik? kiedy widzia? silnik TFS'a. Chcia?bym postawi? serwer dla kumpli i najlepszy by?by w?a?nie tfs, ale antywirus ma zawsze jakie? "ale". Wi?c jakie programy polecacie, ?ebym w ko?cu m?g? spokojnie serwer postawi? ? Najlepiej gdyby by?o to programy darmowe, lecz jestem w stanie te? zainwestowa? w jakiego? antywirusa.

Notka moderatorska:
Z?y dzia?. Przenosz?.

Odp: Antywirus - Jaki najlepszy ?

Btw. Temat nie pasuje do dzia?u
105znnc.jpg

Wracaj?c do dyskusji proponowa? bym Avast 5.0+ ew. zakup Nortona albo Kasperskyego i problem z g?owy

Avasta wykluczy?em ju? na pocz?tku, gdy? kiedy? z niego ju? korzysta?em i przesta?em po oko?o 15 minutach. Zobacz? mo?e kto? inny poleci co? ciekawego, je?li nie to chyba zakupie Kasperskyego.

Co do dzia?u to dlaczego ? Dyskusja og?lna, wi?c jak nie tu to gdzie ? No ale je?li moderatorzy b?d? innego zdania to przepraszam i prosz? o przenosiny.

Najlepszy i u?ywany przeze mnie av to KASPERSKY
nie spowalnia pracy komputera, i jest jedynym wed?ug mnie av kt?ry przy aktualizacjach nie "muli" internetu.. oraz cz?ste aktualizacje ;]

Ale To jest dyskusja og?lna o OT twoj temat pasuje bardziej do spraw komputerowych je?eli Modki nie przenios?y jeszcze to znaczy ze jednak pasuje wiec sorry ^^ chocia? cos tu nie pasuje ;D Jak ju? m?wi?em , spr?buj Kasperskyego nie musisz odrazu kupowa? mo?esz sci?n?? 30 dniowego Triala jak przypadnie ci do gustu to kupujesz orgina? jak nie zawsze mo?esz zmieni?

Uwie?, Avast5 jest nie zawodny. Mam go przez d?u?szy czas i si? nie skar?? ; D. Tak wi?c polecam ci ten oto antyvirus, lub Kasperskiego kt?ry jest nr. 1 na rynku
Pozdrawiam

sam aktualnie posiadam kasperskiego(musisz miec licencje wykupiana) i tez przy odpalasniu tfsa antyvirus piszczy

polecam pande antywirus poniewaz kiedy sciongam cos wykryje kazdy plik nawet keylogera to bym juz stracil konto w tibi ale wirus zostal zdeinfekowany PANDA 2008 PL jest naj najlepsza

A wi?c tak.

Panda to antywirus kt?ry chroni i zarazem niszczy komputer.
Najlepszy prawdopodobnie z p?atnych antywirus?w to Northon (albo Norton, nie wiem jak si? to pisze)
Najlepszy prawdopodobnie bezp?atny antywirus to Kaspersky, ale ludzie k??c? si? ?e lepszy jest Avast, kt?rego nie polecam osobi?cie.

Ja polecam Avasta bo nieraz dobrze nie wiedzie? o wirusie xD

A tak na serio z p?atnych to najlepszy Norton

Ja Ci polecam anty-wirusy takie jak -

NOD 32
KASPERSKY

S? to jak dla mnie dwa najlepsze anty-wirusy. Mia?em ka?dego z nich na komputerze i nie by?o u mnie czego? takiego jak "wirus". Wszystko wykrywa?. By?em z niego zadowolony. Jak masz sporo ramu i nawet procesora to mo?esz u?ywa? ich obu. B?dzie lepsza ochrona, lecz pod warunkiem, ?e nie b?d? si? gry??. Mog? nie wsp??pracowa? ze sob?.
Nigdy nie instaluj AVASTA. Avast to jest najgorszy anty-wirus jaki mo?e by?.

Sporo os?b wypowiedzia?o si?, wi?c temat mo?na zamkn??.

Taka moja rada: nigdy nie instaluj dw?ch antyvirus?w, niech zawsze na kompie b?dzie jeden!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry