[Aphair]Thread

[Aphair]Thread

• Tak.

Votes: 0 0,0%
  • Nie.

• Tak.

• Nie.

• Tak.

• Nie.

• Tak.

• Nie.

• Tak.

• Nie.

• Tak.

• Nie.

• Tak.

• Nie.

• Tak.

• Nie.

• Tak.

• Nie.

• Tak.

• Nie.

• Tak.

• Nie.

• Tak.

• Nie.

• Tak.

• Nie.

• Total voters
    0
Status
Zamknięty.
Odp: [Aphair]Thread

Niech Ci b?dzie ten misiu. Architektura tego miasteczka jest ciekawa, du?o szczeg???w.
Czekam na ca?o?c.

Zajebi?cie dopasowany ground wszystko na swoim
miejscu tylko nie podoba mi si? ta stopa wielka
i borderowanie na dachu.

Jako stary wyjadacz, kt?rego pewnie ma?o kto, albo nawet nikt nie pami?ta (mo?e temu, bo na tnet nie siedzia?em) my?l?, ?e z prefixem zaawansowanego jeszcze powiniene? si? wstrzyma?. Nie jeste? przekonany o swoich umiej?tno?ciach. Kto? kto jest zaawansowany to ju? to czuje, wie ?e to jest ten poziom, kiedy bez zawahania mo?e siebie tak nazwa?. Nie m?wi? tu o byciu zuchwa?ym, ale pewnym siebie. Mnie zaawansowany kojarzy si? z osob?, kt?ra pod takim prefixem pokazuje swoje prace i wie, ?e nikt si? do tego prefixu nie przyczepi, a sam autor b?dzie budzi? jaki? respekt. Po za tym brakuje jeszcze w Twoich pracach takiego bum. S? detale, ale jeszcze nie ma sza?u. Chocia? g?ra z lodem bardzo przyjemna dla oka.

Pozdrawiam :)

Ostatnia edycja:

Ankieta pokaza?a swoje. Po za tym co w tym z?ego ?e cz?owiek si? pyta? To o niczym nie ?wiadczy zbizu ju? to wam dobrze wyt?umaczy?.

Dla pan?w na g?rze: proponuje zrobi? turniej na Mapper Arenie z bardzo wymagaj?cym tematem. My?l?, ?e lepiej "bi? si? na ringu ni? na ulicy" i wtedy jasno przedstawicie sobie argumenty w sprawie waszego mappowania.

Je?li chodzi o sam? galeri?, a raczej jej ankiet?. Oczywi?cie jest ona rzetelna i pomocna, ale tylko wtedy, gdy g?osuj? osoby posiadaj?ce wiedz? na ten temat. To tak, jakby w ?awach Ameryka?skiej Akademii Filmowej zasiadali szachi?ci, a wiadomo, ?e oni nie podejm? zawsze s?usznej decyzji, co nie znaczy, ?e podejm? z?? za ka?dym razem. Osobi?cie powiedzia?em "Nie", ale uwa?am, ?e galeria jest na bardzo przyzwoitym poziomie. Po prostu brakuje Ci jeszcze na zaawansowanego (czasem mam wra?enie, ?e wa?niejszy jest kolor przed nazw? galerii, ni? same umiej?tno?ci).

Pozdrawiam, Twojkaprys

Ankieta pokaza?a swoje. Po za tym co w tym z?ego ?e cz?owiek si? pyta? To o niczym nie ?wiadczy zbizu ju? to wam dobrze wyt?umaczy?.

dlatego u?y?em s??w 'pewny siebie', a nie 'zuchwa?y'. Ankieta o niczym nie ?wiadczy. Dlaczego? S?absi, niedo?wiadczeni, lub po prostu mili mogli klikn?? tak, do?wiadczeni, na poziomie klikn?li nie. 14 s?abych na tak, 11 do?wiadczonych na nie. G?os g?osowi nie r?wny. Po za tym sam widzisz, ?e Tw?j prefiks wzbudza? kontrowersje. Brakuje Ci innowacyjno?ci. Powtarzasz prace, kt?re zawsze si? przewija?y, po za tym tych prac tu za du?o nie ma. Zas?u? na ten tytu?. Je?eli chcesz si? spiera? to si? spieraj, walcz o swoje. Ale jako argument?w u?ywaj swoich prac, a nie ankiety. Hejho

Hejho kolego , sp?jrz galeri? zaawansowanego chod?by shirako.<bez urazy> :) Lub b?d?my innego . Wszystko to to samo czy to zaawansowany czy to amator. Nie wiem po co w og?le za?miecasz ten temat swoimi bezsensownymi argumentami. Je?eli chcesz si? wy?ali? itd pisz se to prw czy co. Ka?dy ma swoich wrog?w i przyjaci??. Prace na celu maj? zachwyci? ka?dego czy to amatora czy te? z wy?szej p??ki o tym mowa. Wi?c ?askawie wystarczy powiedzie? jako? nie jestem przekonany a nie robi? z jednej galerii kurwa pola wojennego. Je?eli si? tak upierasz a nie wiesz kto jak odda? g?os to twoje s?owa nie s? nic warte.

Serdeczny Ogar dla tych co my?l? jak Siwekk.

Ostatnia edycja:

Jako stary wyjadacz, kt?rego pewnie ma?o kto, albo nawet nikt nie pami?ta (mo?e temu, bo na tnet nie siedzia?em) my?l?, ?e z prefixem zaawansowanego jeszcze powiniene? si? wstrzyma?. Nie jeste? przekonany o swoich umiej?tno?ciach. Kto? kto jest zaawansowany to ju? to czuje, wie ?e to jest ten poziom, kiedy bez zawahania mo?e siebie tak nazwa?. Nie m?wi? tu o byciu zuchwa?ym, ale pewnym siebie. Mnie zaawansowany kojarzy si? z osob?, kt?ra pod takim prefixem pokazuje swoje prace i wie, ?e nikt si? do tego prefixu nie przyczepi, a sam autor b?dzie budzi? jaki? respekt. Po za tym brakuje jeszcze w Twoich pracach takiego bum. S? detale, ale jeszcze nie ma sza?u. Chocia? g?ra z lodem bardzo przyjemna dla oka.

Pozdrawiam :)

C?? Siwek, niekt?re osoby Ci? pami?taj?. Chocia?by ja? Nie pracujemy, a obserwujemy rozw?j pl sceny optbi.

#Topic
Ukaza?e? nam wy??cznie r??norodno?? gruntu i border?w. Przedstaw nam co? oryginalnego, wykonanego z pomys?em i przemy?leniem. Chcesz zab?ysn??? Sp?d? wi?cej czasu nad szczeg??ami kt?re ciesz? oczy. Czerp wen? z ksi??ek, gier, tapet. ?ycz? powodzenia.

Pozdrawiam

Hejho kolego , sp?jrz galeri? zaawansowanego chod?by shirako.<bez urazy> :) Lub b?d?my innego . Wszystko to to samo czy to zaawansowany czy to amator. Nie wiem po co w og?le za?miecasz ten temat swoimi bezsensownymi argumentami. Je?eli chcesz si? wy?ali? itd pisz se to prw czy co. Ka?dy ma swoich wrog?w i przyjaci??. Prace na celu maj? zachwyci? ka?dego czy to amatora czy te? z wy?szej p??ki o tym mowa. Wi?c ?askawie wystarczy powiedzie? jako? nie jestem przekonany a nie robi? z jednej galerii kurwa pola wojennego. Je?eli si? tak upierasz a nie wiesz kto jak odda? g?os to twoje s?owa nie s? nic warte.

Serdeczny Ogar dla tych co my?l? jak Siwekk.

Kolego, nie jestem Twoim wrogiem, nie ?al? si? i to, ?e wyra?am w cz??ci negatywn? opini? nie oznacza, ?e tocz? tutaj z kimkolwiek wojn?. Dlaczego za?miecam? Pytasz, czy nadajesz si? ju? na prefiks zaawansowanego. To jako jeden z odbiorc?w tego pytania udzielam Ci odpowiedzi. A Ty si? spinasz tylko dlatego, bo moja odpowied? nie jest po Twojej my?li? Osi?gn??e? ju? jaki? poziom, ?adnie dobierasz szczeg??y, b??d?w wiele nie robisz (cho? niekt?re rzeczy s?abo wygl?daj? - w ostatnim mie?cie nie podoba mi si? wymieszanie 3 typ?w dach?w, a i ten balkon dziwny. Ten baldachim czy jak to nazwa? pod czym stoi posta? te? w takim ma?o sensownym miejscu. Dobrze, ?e t? stop? usun??e?). Poprawne wykonanie to za ma?o. Z mojej strony chcia?bym zobaczy? co? bardziej innowacyjnego i w innym klimacie. Wyka? si? innowacyjno?ci? i r??norodno?ci?, je?eli zale?y Ci na opinii innych, w tym mnie (cho? na mojej pewnie Ci nie zale?y widz?c po tym, ?e skoro mnie nie znasz to pozwoli?e? sobie na odrobin? pogardy na samym wst?pie). Aa, mi?o by?oby zobaczy? te? fotki z ME.
Make maps not war

Jeszcze za wcze?nie na zaawansowanego. Wypracuj sw?j w?asny, oryginalny styl, r?b mapy kt?re wykreowa?a Ci wyobra?nia, a nie inne galeri?. Nie r?b rzeczy kt?rych w ?wiecie mappingu jest mn?stwo - no bo przyznaj, ale nawet w galerii amatora mo?na znale?? kawa?ek jakiego? miasta. Poka? nam co? czego jeszcze nie widzieli?my. Tak abym nast?pnym razem jak wejd? do tematu m?g? powiedzie? "o kurwa" i Ci? serdecznie pochwali?. Poza tym nie kieruj si? pochwa?ami tylko krytyk?, bo nie chodzi o to, ?eby zosta? na tym samym poziomie, tylko by? coraz lepszym, a je?li nie umiesz prze?kn?? lekkiego zgnojenia to po prostu nie wstawiaj mapek do internetu.

Trenuj, a Ci si? uda. Na ten czas pozosta? na ?redniaku... Zreszt? lepiej patrze? na pozytywn? stron? = przynajmniej nikt nie oceni? Ci? na amatora ^.^

W wasz spos?b trzeba zabra? zaawansowanego 80% forum bo nie ma jak ogarn?? waszymi s?owami W?asny Styl. Wszystko ju? by?o a dost?pnymi grafikami jakie s? do mappingu niewiele zdzia?asz :)

wybacz Bartek wybacz ale Shirako jest od ciebie o wiele
lepszy cho? by z tego wzgl?du ?e niekt?re pomys?y sam tworzy,jeszcze
jak by tego by?o ma?o odwa?y? si? otworzy? projekt.Ale no nic nie k???my
si? na temat prefixu tylko dawaj mapki. :D

Jako? coraz bardziej si? zniech?cam do przebywania na tym forum ciekawe czemu. M?wcie co chcecie ujrze?. Kontynuowa? czy zamkn?? galeri? ?

Ostatnia edycja:

R?b dalej, przecie? o to ka?demu tutaj chodzi, ?eby? si? dalej szkoli?, dawa? wi?cej prac i si? rozwija?. A ujrze? by si? chcia?o co? rzadziej spotykanego. G?ra by?a bardzo fajna. Spr?buj zaczerpn?? sk?d? inspiracji i stworzy? co? nowego. Naj?atwiej chyba z podziemiami kombinowa?, bo mo?na miesza? niemal wszystkie rodzaje ?cian, co jest bardzo fajne - zreszt? nieskromnie przypomn?, ?e tak zapocz?tkowa?em now? er? tomb?w :D

Kontynuuj prosz? bo masz potencja? i umiesz
mappowa? i chc? zobaczy? wi?cej prac. (:

Najwyra?niej zako?czy? prowadzenie galerii. Ani widu, ani s?ychu o nim.

Wr?c? do oceny mapy s? na ?wietnym poziomie, masz sw?j w?asny styl - to si? ceni i to bardzo. Elementy i detale dopasowujesz doskonale, a prace po prostu in-game = boosko.

9/10 za ca?o??

Status
Zamknięty.
Back
Do góry