Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Ankieta pokaza?a swoje. Po za tym co w tym z?ego ?e cz?owiek si? pyta? To o niczym nie ?wiadczy zbizu ju? to wam dobrze wyt?umaczy?.
Lub b?d?my innego . Wszystko to to samo czy to zaawansowany czy to amator. Nie wiem po co w og?le za?miecasz ten temat swoimi bezsensownymi argumentami. Je?eli chcesz si? wy?ali? itd pisz se to prw czy co. Ka?dy ma swoich wrog?w i przyjaci??. Prace na celu maj? zachwyci? ka?dego czy to amatora czy te? z wy?szej p??ki o tym mowa. Wi?c ?askawie wystarczy powiedzie? jako? nie jestem przekonany a nie robi? z jednej galerii kurwa pola wojennego. Je?eli si? tak upierasz a nie wiesz kto jak odda? g?os to twoje s?owa nie s? nic warte.Jako stary wyjadacz, kt?rego pewnie ma?o kto, albo nawet nikt nie pami?ta (mo?e temu, bo na tnet nie siedzia?em) my?l?, ?e z prefixem zaawansowanego jeszcze powiniene? si? wstrzyma?. Nie jeste? przekonany o swoich umiej?tno?ciach. Kto? kto jest zaawansowany to ju? to czuje, wie ?e to jest ten poziom, kiedy bez zawahania mo?e siebie tak nazwa?. Nie m?wi? tu o byciu zuchwa?ym, ale pewnym siebie. Mnie zaawansowany kojarzy si? z osob?, kt?ra pod takim prefixem pokazuje swoje prace i wie, ?e nikt si? do tego prefixu nie przyczepi, a sam autor b?dzie budzi? jaki? respekt. Po za tym brakuje jeszcze w Twoich pracach takiego bum. S? detale, ale jeszcze nie ma sza?u. Chocia? g?ra z lodem bardzo przyjemna dla oka.
Pozdrawiam![]()
Hejho kolego , sp?jrz galeri? zaawansowanego chod?by shirako.<bez urazy>Lub b?d?my innego . Wszystko to to samo czy to zaawansowany czy to amator. Nie wiem po co w og?le za?miecasz ten temat swoimi bezsensownymi argumentami. Je?eli chcesz si? wy?ali? itd pisz se to prw czy co. Ka?dy ma swoich wrog?w i przyjaci??. Prace na celu maj? zachwyci? ka?dego czy to amatora czy te? z wy?szej p??ki o tym mowa. Wi?c ?askawie wystarczy powiedzie? jako? nie jestem przekonany a nie robi? z jednej galerii kurwa pola wojennego. Je?eli si? tak upierasz a nie wiesz kto jak odda? g?os to twoje s?owa nie s? nic warte.
Serdeczny Ogar dla tych co my?l? jak Siwekk.
Wszystko ju? by?o a dost?pnymi grafikami jakie s? do mappingu niewiele zdzia?asz![]()