Arcade (gry)

Status
Zamknięty.
Odp: Arcade (gry)

Nie tylko gry, kt?re nie s? pod forum tematyki Tibii, lecz znajd? si? r?wnie? takie, kt?re pasuj? w klimat Tibii, na przyk?ad: Tibia Tower Defense 2,1 itd. Jest to pomys?, kt?ry nie zaszkodzi a nawet mo?e pomo?e. Jestem jak najbardziej za!

No ludzie ku?wa, ta propozycja jest ?wietna, pami?tam jak maniaczy?em na tibiasoft w te gierki... Zreszt? co stoi na przeszkodzie, ?eby tego nie wgra?? Wi?kszo?ci si? spodoba raczej ^^

Jak wprowadzili?cie te zmiany nowe, czyli styl, aktualizacja i og?lnie to mogli?cie pomy?le? nad tym system gier.

A ja proponowa?bym wrzuci? tylko jedn? gr?, jak?s zr?czno?ci?wk? (spelling), kt?r? mo?na by wybra? w jakiej? ankiecie. Wrzucanie paczki z kilkudziesi?cioma grami nie ma sensu moim zdaniem. Ewentualnie np co miesi?c mo?na zmieni? na jaka? inn? a najlepsi z poprzedniej gierki dostaliby wyr??nienia, o kt?rych mo?na jeszcze podyskutowa? ;)

Ostatnia edycja:

Wrzucanie paczki z kilkudziesi?cioma grami nie ma sensu moim zdaniem
Niby czemu nie ma sensu? Ka?dy lubi co? innego, dlaczego mam czeka? par? miesi?cy, a? znowu wrzucicie moj? ulubion? gr??

Dlatego, ?e ma to s?u?y? jedynie jako dodatek do forum, ka?dy kto chce przymaniaczy? w jak?? gr? wie gdzie jej szuka? ;) Wrzucimy 200 gier i mo?e przez pierwszy tydzie? b?dzie zainteresowanie :)

@down

Aha, czyli Twoim tokiem my?lenia, w W?soszu b?dzie wi?cej os?b g?osowa?o na prezydenta ni? w np. Krakowie, bo w Krakowie jest wi?cej ludzi? yhm -.-

A znasz bajk? o Timitumie?
No to widzisz ;]

Ostatnia edycja:

Aha, czyli Twoim tokiem my?lenia, w W?soszu b?dzie wi?cej os?b g?osowa?o na prezydenta ni? w np. Krakowie, bo w Krakowie jest wi?cej ludzi? yhm -.-

Zainteresowanie na pewno b?dzie mniejsze licz?c gry pojedynczo, ale og?lnie b?dzie na bank wi?ksze, bo ka?dy znajdzie co? dla siebie.

A znasz bajk? o Timitumie?
Nie, nie znam ;d.

Ostatnia edycja:

odswiezam !

Jestem za. Pomys? bardzo dobry, a takie urozmaicenie na pewno si? przyda.

R?wnie? jestem na Tak.
Takie urozmaicenie nikomu nie zaszkodzi. A mo?e tylko pom?c.
Trzeba sobie zdawa? spraw? z tego,?e Tibia ju? nie jest tak popularn? gr? jak kiedy?.
Forum owszem jest o tematyce Tibii ale co z tego ?.
Trzeba i?? na prz?d. Bo je?eli TRO b?dzie chcia?o by te forum s?u?y?o tylko takiej tematyce jakiej s?u?y od powstania,to kolorowo tego nie widz?.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jak dobrze wiemy nie ka?dy ma tu konto dlatego ,?e interesuj? si? Tibi?. S? tacy u?ytkownicy kt?rzy zak?adaj? konta ,?eby porozmawia? poznawa? ludzi dyskutowa? przedstawia? argumenty szlifowa? sztuk? retoryki. etc.
Trzeba ruszy? do przodu. Bez dw?ch zda?. Nie chodzi mi tu tylko o te gry.
Og?lnie ludzie zarz?dzaj?cy forum powinni usi??? i pomy?le? co zrobi? by forum stawa?o si? z dnia na dzie? lepsze ,popularniejsze.

Jestem na tak. W ko?cu to by?oby jakim? dodatkiem z czego forum skorzysta, oraz b?dzie jaka? fajna zabawa.. ;)

Tylko ?eby przez te gry forum nie straci?o swojej tematyki, bo i nazw? b?dzie trzeba zmieni?. Z jednej strony popieram Matre'a, aby wrzuci? z 2-3 gry, w kt?re mo?naby by?o pogra?, aby odreagowa?, odpocz??, a wrzucanie ca?ej paczki wed?ug mnie mija si? z celem, bo jest to jednak forum o Tibii, a nie o wszystkim i o niczym.

Przedyskutuj? to z TRO, ale my?l?, ?e pomys? wejdzie w ?ycie.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry