Armia by Senser v1.1

Status
Zamknięty.

Senser

Advanced User
Lipiec 9, 2010
Liczba reakcji
12
Witam !
Ot?? jak m?wi?em ?e zrobi? kolejn? wersje ,a wi?c oto ona:
Armia v1.1 by Senser a w niej:

* Informacje o Loocie
* System Reputacji Shift
* Sapphire Set (100% sprawny)
* Na Chat'ach pokazywany jest poziom gracza
* ANTY DDOS
* Nie mo?na wrzuca? itemek do domu przez okno i p?oty
* Wiadomo?? powitalna po zalogowaniu jest na czerwono
* Nie mo?na pisa? na priv do gm'a
* Nowy System Ban?w (CTRL+Y) [napis przy banowaniu, oraz pow?d po polsku]
* Anty Wallhack
* Fix na crash z parseHouseWindow
* Fix na crash z vocation
* Premium Exiva
* Po wylogowaniu si? na arenie PvP teleportuje nas do temple
* Exp na rooku inny ni? na main
* Anty Klonowanie Pieni?dzy
i wiele wi?cej.

Itemy:
* Magiczny Mis ( dzia?a w slocie gdzie amunicja )
* Dzia?aj?cy Black Shiled
* Dzia?aj?cy Mission Shiled
* Magic Bolt

W Mapce nic nie robi?em bo si? skupia?em g??wnie na kodach nie d?ugo dam v1.2 gdzie b?dzie ulepszona mapka.

Skan:
Nie mog? da? da kto? za mnie ?
Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdj?? i obrazk?w bez rejestracji! Zapodaj swoje zdj?cia znajomym!

//skan http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=635ff7aae7e88cd64c43c78e34c70a170281b464babc48f23302e02d35d6f23d-1285074660

Download:
OTS by Senser rar

Prosz? o komentarze!

Odp: Armia by Senser v1.1

donwload_safe2.png

Od?wie?am !
Komentowa? !

Mhm B?de 1. Silnik spox kilka dor?bek i bedzie ?wietny ale tak to daje 8/10, nie jest idealny, ale z?y te? nie.

Supciooo ?e tak powiem w ko?cu od?ywa 7.6 jaki? news ze strony Pana Sensera Pozdrawiam go i silnik testuje zdam relacje jak kto chce : )

@up jest source
A czy mo?na zmienia? kase raczej tak ,ale nie patrza?em ,ale jestem pewny ,?e tak

Witaj kolego.:p. Przykro mi to mowic ale mapka dno;/ . Po za tym ze dodales jakies nowe item itd mapka malo przerobiona... Moja ocena 3/10

A ty umiesz czyta? ?
Napisa?em ?e w mapce nic nie robi?em.
Nie d?ugo b?dzie wersja z ulepszon? mapk?

Silnik jest najlepszy z tych ktore tu na forum widzialem. skupiles sie na STABILNOSCI a nie na tych bajerach wszystkich. W sumie mogles jeszcze FA dodac i Softy i pare innych ale i tak dobrze. Tak trzymaj koles ;]]

Gopzej sie nie dalo zrobic poprzedni silnik odrobinke leprzy ten oceniam na 4/10

@up
Tak ? To zr?b lepszy i go wystaw ocenimy co zrobi?e? ,a nie oceniasz inny ,a sam nie potrafisz lepiej.
Uwaga! nied?ugo nowa wersja !!!!

@up
Tak ? To zr?b lepszy i go wystaw ocenimy co zrobi?e? ,a nie oceniasz inny ,a sam nie potrafisz lepiej.
Uwaga! nied?ugo nowa wersja !!!!

Boli krytyka?

Silnik jest przygotowany porz?dnie, jednak wersja tibii 7.6 jest ju? przestarza?a. Gratulacje za ch?? zrobienia czego? i wstawienie tego na forum za darmo!

Silnik bardzo dobry, mapa jest w miar? ?adna i du?a, jest du?o expowisk na ka?dy level.
Silniczek w miar? stabilny i do?c lekki, co oznacza, ?e nie obci??a zbytnio komputera, jednak ja go nie pohostuje, poniewa? w 7.6 gra coraz mniej os?b.
Polecam fanom old tibii!

@up
Dzi?ki wszystko da?em za darmo bo to dla mnie czysta przyjemno?? i cieszy mnie to ,?e wam si? podoba.
Powiem tyle, ?e tibia 7.6 powraca ma?ymi kroczkami bo jest coraz wi?cej ots-?w na ,kt?rych gra troszk? ludzi bo powstaje du?o niesamowitych kod?w ,kt?re o?ywiaj? Tibie 7.6.

@up
Tak, zgodze si? z tob? powoli powraca ,ale bardzo powoli.
Ots jest super wida? ,?e si? napracowa?e? skupia?e? si? na tym ?eby nie by?o crashy i to jest +
Czekam na nast?pn? wersje moja ocena 8/10.

Kolejna wersja powinna pojawi? si? za lada tydzie? ,albo dwa tygodnie zale?y jak to wszystko p?jdzie.
Prosz? wymienia? b??dy jakie s? w tej wersji ,a w nast?pnej b?d? one poprawione.
Komentowa? !

Od?wie?am !!
Komentowa? !

Od?wie?am !!
Komentowa? !

Status
Zamknięty.
Back
Do góry