Ascalon World.

Status
Zamknięty.
Odp: Ascalon World.

bli?sze tyle powiem, ze na -3 bodajze masz zejscie na questa. podaj nick w grze, b?dzie ?atwiej.

Po Drodze na chosen questa 630 rs
po-drodze-630-rs.jpg

Final Room
final-room-chosen-quest.jpg

Niestety zapomnia?em z nagr?d zrobi? ssa. By? G6 Ability, Dla Crusadera 4 % deffa , 32500 expa dosta?em i 2 gemy g5

Random SS
310-rs-bloody-skeleton.jpg

Niedawno zrobiony:
mis.jpg

Ostatnia edycja:

Witam, zaczynam tak?e gra? na tym serwerze mam nadziej? ?e si? wkr?c? , potrzebowa? bym troche info na temat tego serwera jak by ktos m?g? :) Nick Marvel

@EDIT

M?j pierwszy ss z awansu :D, spodoba? mi si? bardzo serwer mam nadzieje ?e boter?w zbytnio nie ma :D

64111602.png
[/URL]

ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO GRY :D

Pozdrawiam Shao kt?ry mi pom?g? na starcie :)

@EDIT2

Kolejny Awansik :)
13615901.png
[/URL]

Ostatnia edycja:

[no cave nie jest ma?y, biega? z tym g?wnem na klacie te? ma?o przyjemnie, jakie? bli?sze koordynaty? xd[/quote]
Schodzisz na ostatni poziom, i odrazu zauwa?ysz - du?o tych lancer?w nie biega, a jak masz 170+ i np. mage to szybko to przebiegniesz.

W ko?cu nowy bonus w tarczy
nowa-tarcza.jpg

te? gram na tym servie m?j nick to Aata Arhari ;) jak kto? gra cz?sto to pisa? to chetnie popisze ;)

2nuqayx.png

t0q68p.png

axe ofc 84, rybk? wci??em ;d

/\
Jak zlooce to zarzuc?(zwykle pusta za 10k chodzi)

Zapomnia?em adva na 200 uchwyci?, ale za to:
200-skille-kasa.jpg

@Down
Takie rzeczy to w grze

Ostatnia edycja:

nie macie moze jakiejs broni dla msa fajniej na sell albo na pozyczenie ? :)

Speeder - lipny amulet, ju? lepiej zr?b questa na giganticach na lucky amulet +5% dodge, ten protection to syf.
+ na lancer beetle, na ringa +4% def lub atk lub heal ( ring si? nie ko?czy )

Speeder - lipny amulet, ju? lepiej zr?b questa na giganticach na lucky amulet +5% dodge, ten protection to syf.
+ na lancer beetle, na ringa +4% def lub atk lub heal ( ring si? nie ko?czy )

Zrobi?em i nosz?, wtedy mi si? nei chcia?o robi? quest?w ;d

sa jakies questy do 70 lvl ?

Wsz?dzie s?, zazwyczaj na wszystkich respach jest jaki? quest. Radze openowa? wszystkie cia?ka, skrzynki, beczki co s? na respach.
Pisz w grze "Zjarany Rapem" - to mo?e w czym? pomog?.

#aktualizacja,

w ko?cu co? ode mnie, oczekiwany 200 level =)

125_ascalon.png

Ostatnia edycja:

gratki :) ja czasu na gre nie mam... dopiero w srode zaloguje i cos lvla wbije. Takze do srody i powodzenia :D

zapomnia?em o screenach.. ehhh
co? na refresh, z Capture the flag Eventu

screen-41.jpg

screen-43.jpg

Fragmenty najci??szego na otsie questa. Nie uda?o si? zrobi?.

screen-23.jpg

screen-21.jpg

screen-17.jpg

Nowy nabytek za 6 event token?w
screen-2.jpg

Task na 90 Earth Elementali(16,7k w nagrode):

Zacz?ty z takiego stanu
screen-1.jpg

Nagroda za 100 og?lnie zabitych Earth?w i przy okazji lvl
screen-4.jpg

Jaki? fuks kogo? na kasynie. Nie z?apa?em na serverlogu
screen-5.jpg

Jaki? red skull monster i loot
screen-7.jpg

Takie waste na 90 earth?w + kt?ry lvl si? wbi?. Licz?c ?e 170 runek zwastowa?em a ka?da chodzi za 44 gp to za nie zap?aci?em 7480 gp.
screen-2.jpg

Task robiony przez 32 min na expie + 5-6 min stracone na latanie, ?eby kupi? bro?. + loot.
screen-4343.jpg

Kasa za itemy warte sprzedania. Ju? za nie same si? zwr?ci?o(nie licz?c addon?wek, ability stone z bossa kt?re wrzuci?em do broni, legendarnej zbroi , magic gem?w no i oczywi?cie nagrody za taska.)
screen-10.jpg

A tu zabawa w enchantowanie broni:

screen-11.jpg

Kwadratowy nawias pokazuje jak blisko by?o. Je?eli jest przyk?adowo 35% szans, to warto?? "rolled" musi by? poni?ej % do wej?cia.
screen-12.jpg

Moja aktualna zabawka
screen-22.jpg

na 16 pr?b 4 si? uda?y. Mog?o by? lepiej...

Czekam na komentarze.

Ostatnia edycja:

Hah, pierw co? przed screenami - dla sprostowania.
Powiecie, o kurw fuksiarz jackpota trafi?, ta - spoko 0.3% szansy, ale wi?cej jestem na minusie w tym kasynie, ni? wygrana.
Rano tak wchodze, patrze nikogo nie ma - pogram. ( rzuci?em 75cc - i spam, nic nie trafi?em. Potem musia?em sprzeda? jaki? ekwipunek, by mie? na dalsz? gre ( mia?em chyba 10cc, z archera i poszed?em gra?, a tu patrze JackPot - i powiedzia?em, sobie ?e wi?cej nie gram, bo ?atwo straci? wszystko.

501_ask.png

Cze??, wczoraj wszed?em w ten temat i pomy?la?em, ?e obczaje serwer i mi si? spodoba?. Je?eli mog?, te? powrzucam screeny, jak narazie tylko jeden z wbitego 50lvla.
34767881662807579328.png

Po Kolei

Z kas? wychodz? na 0. Tempo expa nie powala crusaderem. Dla por?wnania na shared expie z rewsem wbijam w 8,5 min 1 lvl.
exp-i-loot-na-220-potek.jpg

Tutaj si? bawi?em w lurando na que?cie:
odexetowane.jpg

Jeden z najmocniejszych potwor?w na serwie - Wersja 2.0 - Ability Stone dla mnie, reszta dla Speedera.
855rs.jpg

Zwiedzanie nowych teren?w. P?? minuty p??niej od 2 tych potwork?w Speeder pad? na kombo jak 1 urwa? mi si? z exety i momentalnie oba strzeli?y ?apa i wave.
zwiedzanie-potworow.jpg

Zapraszam do komentowania

Ostatnia edycja:

Wbity lvl i mlvl przed chwil? : P + pro equ :D
18827015857136865375.png

I te? mam pytanie do was bo nie rozumiem. Jak to jest, ?e mog? u?ywa? r?zgi na 100lvl nie maj?c 100lvla(od 50 z niej bije), a do 50 lvla bi?em z r?zgi na 50lvl >_<

Status
Zamknięty.
Back
Do góry