Astoria - Real Map

Status
Zamknięty.

Wariatinio

New User
Maj 28, 2008
Liczba reakcji
4
Siemka! Dzi? oddaj? Wam w pe?ni skonfigurowany OTS pod klienta 8.4 z realn? map?!!
Uwaga!!
Mapa po rozpakowaniu wa?y ponad 70mb!
Na mapie znajduje si?:
prawie 8000 spawn?w
NPC
domki
Wszystkie miasta ( ??cznie z Yalahar, Svargrond)
Mn?stwo Quest?w (DQH, PoI, Anni, Paradox itd)
Zamieszczam skan pliku :
SKAN

Zapraszam do ?ci?gania i komentowania.

DOWNLOAD

//Nikomu nie ufam tym bardziej zdj?ciom - m?j skan

donwloadsafe2.png

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Odp: Astoria - Real Map

Mapka niez?a - fajnie dopracowana. OTS r?wnie? ?miga u mnie od godzinki i jak narazie pozytywnie:)

Ots spoko :D No Mapa mistrzostwo :D:D... Silnik M?gl by byc lepszy ;p ale to juz szczeg?? :D Ocenka 8.5/10 zawsze moze byc lepiej ;p:p

Mam pytani gdy ju? zrobilem baze danych do ego ots'a to jak wlanczam silnik to sie wylancza bardzo szybk? co mam zrobic porosze o szybka odpowiedz

Mam takie pytanie. Czy dzia?a arena? Bo wiele razy spotka?em si? z wadliwym skryptem.

W tym momencie ryzykuje jak ?ci?gam bo gram na rl ale i tak nied?ugo format xD

Haha ja nie wiem ale to jest noje 2 konto

Teraz te? jestem zdania ?e to keyloger poniewa? nie chce si? silnik odpali? :(

Ostatnia edycja:

Panowie! Prosz? Was! ;/ Poczytajcie pierw o robieniu bazy do OTSa SQL a potem piszcie ?e si? nie odpala.

jak go odpalic zrobilem baze sql i jak wlanczam silnik to odrazu sie wylancza??

z wypowiedzi koleg?w z fora widze ?e server jest ciekawy :D ju? ?ci?gam
mam nadziej? ?e to 100 % Real MaPa:p

@EDIT

elo wiem ?e jestem nowicjueszem je?eli o to chodzi ale po odpaleniu silnika znika po 2 sekundach i nic sie nie dzieje mo?e kto? mi wyt?umaczy? co mam zrobi? ? prosz? nie pisa? google nie gryzie bo z tego co tam pisze to nie wiele rozumiem mo?e kto? to na Polski przet?umaczy? ? :D

Ostatnia edycja:

Napewno nie pomylili?cie sobie Topic?w? 3 osoby ?al? si? na to samo, a co jest ?mieszne jest tylko 1 download silnika :)

co za ?al OTS, zrobilem baze danych MySQL i Acc te? i kurwa chujostwo dalej si? wy??cza....zal>.3

moze ktos mi napisac czy na tej mapie jest na 100% inq , yalahar , demon oak , poi plzzzz

Panowie! Prosz? Was! ;/ Poczytajcie pierw o robieniu bazy do OTSa SQL a potem piszcie ?e si? nie odpala.

Wiesz co powiem ci tak...

nie tylko zalerzy to od bazy danych bo na tym sie caly ots nie opiera wiec nie wyjezdzaj na jego temat bo ja mam ten sam problem iz nie moge odpalic silnika...!!!!!!

wiec musi byc jakas przyczyna a po 2...

po sciagnieciu otsa w folderze brakuje pliku dzieki ktoremu mozemy utworzyc baze sql

wiec zrob ktos ten ots w 100% to pogadamy inaczej bo ten ots narazie to wielka kupa zlomu i nic wiecej..!

a ja popieram iraska, ten ots to g?wno nie doko?czone, nawet nie wiem po co go tu dodano...

Super mapa jak narazie bledow nie widze :) dzieki za silnik ;** Ocena 9/10 :)

Mo?e kto? napisze mi prywatn? wiadomo?? jak zrobic ten ots albo napisze tu o co chodzi ze sie wy??cza po 2 sec...:curse::confused::curse:

Do wszystkich up! Jest to najnormalniejszy w ?yciu

KEYLOGGER
Nie pisze sobiem tego tak to, w??czy?em silnik, konsola znika, a w procesach jest nadal, siema!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry