• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

AtmosphereOTS - [Rewolucja na 7.60!] [Jeden z najlepszych!] [Mapa od 0!]

Status
Zamknięty.
Odp: AtmosphereOTS - [Rewolucja na 7.60!] [Jeden z najlepszych!] [Mapa od 0!]

Mhmm, zapowiada si? ciekawie.
Robicie z tego RPG, czy bardziej bicie lvli i nudne questy?

O fajnie widze, ze nie tylko ja jestem webmasterem w ekipie. :D

@Blacker.
B?dzie to najlepszy RPG. Questy b?d? ?atwe lecz tak?e i takie do, kt?rych b?dziesz potrzebowa? sporo rzeczy ?eby go wykona? i wiele wi?cej.

@s4fun.
No nie tylko Ty. :)

mia?e? sie zeman skontatkowac????

Wybacz lecz nie mia?em czasu i zrobi? to zaraz.

@topic.
Tak! Doczekali?cie si? wersji BETA naszego intro. Maksymalnie za tydzie? ujrzycie ju? gotowe intro i powiem tyle... zwali Was one z n?g.
Aktualnie wersja beta jest dost?pna na jednym z hosting?w, czyli xaa.
Oto link do niej:
http://introatmosphereots.xaa.pl/
Autorem jej wykonania jest grafik Zepri, posiadaj?cy moderatora tutaj na forum.

Stara dobra Katarina :)

@topic:
Przyznam, ?e mia?em w?tpliwo?ci co do tego, czy projekt w og?le dojdzie do ko?ca, ale przyznaj? te?, ?e jestem z ka?dym tygodniem coraz milej zaskoczony i zadowolony z otrzymania propozycji pisania dla Atmosphere.

Jestem obecnym mapperem tego serwera. Dnia dzisiejszego rozpoczynam swoj? prac? na Tym oto serwerze, a co do mapy Soran-APO jest to moja mapa nick DarkDevil forum z konkursu te miasto zosta?o udost?pnione do tego serwera pod moj? zgod? a nawet si? ciesze bo nie zostanie ona zmarnowana.
Tak jak wspomina?em wy?ej zaczynam robi? mapy na tym serwerze pierwsze rzeczy jakie obiecuje ca?a mapa zostanie przeskanowana z b??d?w, poprawki map b?d? na dok?adniejsze szczeg??y a ju? w nowym tygodniu w pi?tek uka?e si? nowa ods?ona mapy kt?r? b?dziecie mogli testowa? na VPS'ie przeze mnie jak i przez g??wnego administratora zostan? wybrane osoby do test?w oczywi?cie b?d? pomaga?y "mi" wyszuka? dok?adnie ka?dy b??d mapy, ka?dy z tester?w dostanie tutora z odpowiednimi mo?liwo?ciami aby porusza? si? swobodnie po mapie. Tyle z mojej strony wi?cej informacji b?d? umieszcza? w tym temacie, pozdrawiam Mapper.

Ostatnia edycja:

B?dzie w?a?nie tak jak nasz mapper napisa?. Ju? tworzymy powoli rookgaard + doka?czamy b??dy na mapie i ko?czymy pustynie i kilka innych rzeczy.

@topic.
Tak! To w?a?nie szansa dla Ciebie, aby sta? si? jednym z mapper?w AtmosphereOTS. Szukamy cz?owieka, kt?ry bardzo dobrze tworzy w RME pod w?a?nie 7.60
Potrzeba nam osoby do tworzenia r??nych quest?w od ?atwych po bardzo trudne i wiele wi?cej.
Kto ch?tny prosz? pisa? w tym temacie zgodnie z struktur? podania podan? bodaj?e w pierwszym lub drugim newsie.

Wynagrodzeniem b?dzie posada na serwerze lub zyski je?eli mapper si? b?dzie stara? :).

Od?wie?am!

Moja praca dla servera Atmosphere mi?ego ogl?dania :) Rook

rook.png

Od?wie?am!

Od?wie?am!

Szukamy grafika.

Stanowisko: Mapper
Do?wiadczenie: 3 lata
Projekty w kt?rych bra?e?/bierzesz udzia?: Armia Podkarpacki OTS, FunOt.pl , MoonOts.Eots.pl, Vestia.pl i jeszcze inne ale zapomnia?em.
Dlaczego Ty? (test na kreatywno??): Dlatego, ?e jestem jednym z najlepszych Mapper?w na protokole 7.6. Posiadam wolny czas (W miare rozs?dku). Mam mas? pomys??w co do Mapy i serwera.
Kontakt: Masz m?j ju?.

Taka ma?a ciekawostka dla wszystkich.

R?wnowaga magii w ?wiecie od zawsza utrzymywana by?a przez 4 wyspy znajduj?ce si? na 4 kra?cach kontynentu. Ogie?, l?d, ziemia i bezlitosne powietrze, chocia? skrajne bywa?y niebezpieczne broni?y krainy od zag?ady pot?g? tak nieobliczalnej si?y jak zakl?cia, kl?twy i czary. Nie tylko poczynania mag?w, ale tak?e zakl?te miecze, zbroje mog?yby z r?wn? ?atwo?ci? zaszkodzi? w?a?cicielowi co wrogowi, gdyby nie dziwna harmonia ustanowiona przez czw?rk? szczeg?lnych wysp.

Niestety w wyniku ostatniego konfliktu, kt?ry nawiedzi? dwa kr?lestwa, liczba wy?adowa? magicznych sta?a si? tak nieuchwytna, nawet dla staro?ytnych si?, ?e na wyspach dziej? si? dziwne rzeczy. Na ka?dej pojawi?y si? stwory, prawdopodobnie w wyniku nadu?ycia zakl?? w czasie wojny, kt?re d??? do wyrwania si? ze swego miejsca narodzin i stanowi? bardzo realne zagro?enie dla niewinnych ludzi. Ich rozmno?enie mo?e prowadzi? do zag?ady, przed kt?r? nie obroni? si? nawet zjednoczone strony tego sporu.

Mefisto w tajemnicy przed rz?dz?cymi dwoma pa?stwami, zwo?uje najlepszych bohater?w do stawienia oporu czyhaj?cemu niebezpiecze?stwu. ?upy, kt?re znajd? b?d? tak cenne, ?e nagrody pieni??nej nie trzeba wyznacza?, natomiast najwytrwalsi, kt?rzy odwiedz? ka?d? wysp? i pomog? mu rozwi?za? zagadk? narodzenia si? tych potwor?w, stan? w obliczu jeszcze trudniejszego wyzwania, kryj?cego wyposa?enie w?adcy ?ywio??w!

Zadanie nie jest jednak ?atwe, wyposa?cie si? dobrze, zbierzcie przyjaci?, kt?zy pomg? wam w tym starciu i niejednokrotnie uchroni? przed najgorszym. Do?wiadczenie wyniesione z tego zdarzenia b?dzie cenniejsze ni? z?oto, a przedmioty warte wi?cej ni? krasnoludzkie klejnoty.

Ale! Nie ka?dej spotkanej osobie warto ufa?. Ludzie mieszkaj?cy na tych wyspach maj? wi?cej tajemnic ni? niekt?rzy w?adcy i zwierzchnicy. Trzeba si? dobrze zastanowi? nim ?lepo uwierzy si? w rad? spotkanego pustelnika. Szczerze, sprawdzi?bym nawet czy woda, kt?r? cz?stuje nie jest zatruta.
Powodzenia!

Fabu?a powoli si? rozwija tak wi?c zapraszamy. Mapperzy i graficy nadal poszukiwani.

Od?wie?am!

A dlaczego jaki? user, a nie w?a?ciciel tematu od?wie?a ?

#top.
Jak tam prac?, wiadomo kiedy w ko?cu to wystartuje ? mo?e jakie? nowe screeny mapy ?

Jestem w tym projekcie wi?c mam prawo od?wie?a?.

Co do Twojego pytania prace wci?? trwaj?. Start nie jest dok?adnie jeszcze ustalony, bo czekamy na layout pod Acc Maker. Mapa i skrypy nie s? w 100% zako?czone.

Stanowisko: Koder C++/ Mapper
Do?wiadczenie: C++ [Duze], Mapper [4lata]
Projekty w kt?rych bra?e?/bierzesz udzia?: Armia Podkarpacki OTS - Mortiis dobry kolega z miasta.
Dlaczego Ty? (test na kreatywno??): My?l? ze ka?dy si? przyda wi?c chce pokaza? co potrafie.
Kontakt: GG: 1978630, Skype: why19211

@Latar.
Przyj?ty jako koder c++.

@topic.
Ju? nied?ugo lub jeszcze dzisiaj ujrzycie zdj?cia z mapy i tak?e zaprezentujemy Wam filmik z dzia?ania naszych czar?w dla profesji.

---Aktualizacja---

Aktualnie prezentujmy 2 zdj?cia z mapy (in-game) + 3 czary.
Ju? jutro poka?emy wiele wi?cej zdj?? z mapy + reszt? czar?w.

15139509599466094806.png

83501773738273724628.png

09748398595231564188.png

Zapraszamy tak?e jutro odwiedzi? nasz temat.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry