Atrakcyjna Gmka [you] zobacz koniecznie

Atrakcyjna Gmka [you] zobacz koniecznie

• Tak

Votes: 0 0,0%
  • Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• a:2:{i:16139;a:5:{s:12:"polloptionid";i:16139;s:6:"nodeid";s:7:"2443419";s:5:"title";s:3:"Tak";s:5:"

• Total voters
    16
  • Poll closed .
Status
Zamknięty.

Mroczna Ona

User
Lipiec 21, 2011
Liczba reakcji
0
Hejka [you] mam na imi? Aleksandra i mam 16 lat w zwi?zku , i? mam zamiar mie? sw?j serwer szukam kogo? kto udost?pni mi jak?? pozycje , na swoim OTS ?ebym mog?a si? poduczy? w zamian oferuj? pomoc w utrzymaniu porz?dku na nim oraz reklamowania.
Od Administracji lub osoby kt?ra mi udost?pni pozycj? na Ots wymagam :
  1. kultury
  2. Ventrilo
  3. Kontaktu Gadu-Gadu
Jestem osob? w miar? do?wiadczon? na OTS gram ju? 3 lata 4 razy posiada?am Tutora w tym raz Gma , znam komendy i umiem sobie radzi? i dogadywa? si? z graczami.
To by by?o na tyle mo?na mnie ujrze? na fotce Aleksandra NaRaziePoTacie - IdzSeZwal - Ko?obrzeg - Mam ochot? patrze? w oczy

Zg?oszenie ma wygl?da? nast?puj?co
Imi?:
Kontakt:

Odp: Atrakcyjna Gmka [you] zobacz koniecznie

moze i atrakcyjna (choc w duzej mierze wydaje mi sie ze to kwestia dobrych fotek a nie nadzwyczajnej urody [ :D wiem ze jestem hamski]) ale tu trzeba miec doswiadczenie... moze cos opisz wiecej jaka mialas stycznosc z otsami bo tak w ciemno to sie raczej nikt nie zglosi...

na ots grasz 4 lata. co z tego? Ka?dy serw mo?e mie? inne komendy zale?y od silnika i od w?asciciela. Uwa?am ?e nei masz do?wiadczenia. Napewno ktos ci? przyjmie na evo exp 99999 pozdrawiam
Magic Dragon from Altaron.pl>
btw podaj gg to mo?emy pogada?.
Notka moderatorska:
Sklejone.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Zamiast prosi? o GM'a, postaraj si? na niego zarobi?!! Tak b?dziesz umia?a szanowa? pozycj? jakim jest GM. Gm to nie tylko robienie sobie itemk?w, dodawanie lvl itp. GM ma du?o obowi?zk?w. Wi?c, tak jak m?wi?em postaraj si? na niego sama zapracowa? a b?dzie wtedy znaczy? dla Ciebie wi?cej ni? jakby? dosta?a go za free.

Up, jej chodzi pewnie o GMa na evo by KoPe? 8.1 exp 999999 zak?adm ?e z takimi otsami mia?a doczynienia jako GM. A na takich otsach gm g?wno znaczy i nie ma obowi?zk?w.
Co do ankiety. Jest ?mieszna. S? dziewczyny kt?re graj? (gra?y) doskonale w tibie. Podam przyk?ad. Gracz Bubble Pierwszy 100 i 200 lvl na rl.

Ja uwa?am, ?e nie potrzebnie tak na ni? naskakujecie. Znam wielu ludzi, kt?rzy zaczynali podobnie, a teraz posiadaj? jedne z lepszych OTS'?w. Jednak zgodz? si? z Immortalek, ?e zamiast prosi? mog?aby? sobie na niego zas?u?y?, wtedy twoja nagroda b?dzie mia?a wi?ksz? warto??. Je?eli nie wiesz jak ?atwo i szybko zas?u?y? to prosz? napisz do mnie na gadu, a na pewno Ci pomog? :)

Pozdrawiam!

buhasduasdha
to wygl?da jak 'podryw na gm'a' ahahah !
pierwszy raz widze ze kto? daje zdjecia do zglosze? ; D

btw. crypt shamblery w tombach s? bardziej atrakcyjne...

Dodam od siebie, ?e fotki w tym profilu nie s? robione w Ko?obrzegu - znam to miasto jak w?asn? kiesze? - nie ma mowy o takich okolicach ;).

Wi?kszo?? hoster?w to samouki. Poczytaj poradniki i sama b?dziesz mog?a postawi? otka.
Bez przesady, ta ankieta to jaka? prowokacja...

Rozwala mnie to forum czasami :d

Mo?e fakt, ?e jeste? przedstawicielk? p?ci pi?knej pomaga w wielu MMO, ale ciekaw jestem kto b?dzie si? z Tob? u?era? pilnuj?c Ci? jako GM-a. (Zak?adaj?c, ?e kto? da to stanowisko na normalnym serwerze pierwszej lepszej osobie) ?adne zdj?cia tu wiele nie pomog? ;)

Sadze ze to jedno z zabawniejszych i jebitniejszych podan o zespol/spedzanie czasu .
Ko?obrzeg??? Niekojarze a jestem akurat z Ko?obrzegu.
Myslisz ,sory ze to powiem ale czy ty naprawde myslisz ,ze ktos cie wezmie do zespolu , bo masz cycki i popilnujesz graczy???

Na dodatek niejestes taka ?adna ..:)

Cze

Jeb*** ?miechem to ma?o, nie z za?o?ycielki tematu, a z tych co odpisali.
Gdyby to by? "kole?" to by?cie nawet w ten temat nie weszli, albo by weszli i pojechali go jak Kacper su**, a tu delikatne porady, albo zaoferowanie pomocy przez GG.
Pora?ka ;d

@Topic
Nice chwyt, ale jedynie gdzie dostaniesz posad? to na jakim? noob otsie na kt?rym owszem nabierzesz do?wiadczenia ale nie takiego jakiego powinna?.

Dodam od siebie, ?e fotki w tym profilu nie s? robione w Ko?obrzegu - znam to miasto jak w?asn? kiesze? - nie ma mowy o takich okolicach ;).
No to co? s?abiutko si? znasz.
Zamiast prosi? o GM'a, postaraj si? na niego zarobi?!! Tak b?dziesz umia?a szanowa? pozycj? jakim jest GM. Gm to nie tylko robienie sobie itemk?w, dodawanie lvl itp. GM ma du?o obowi?zk?w. Wi?c, tak jak m?wi?em postaraj si? na niego sama zapracowa? a b?dzie wtedy znaczy? dla Ciebie wi?cej ni? jakby? dosta?a go za free
O na jakim to Ots w tych czasach Gm mo?e dodawa? lvl i robi? sobie itemki ?
Chyba na naprawd? jakim? Noobskim.I dobrze wiem na czym polega praca jako Game Mastera jak i innych pozycji.
Snifu
Up, jej chodzi pewnie o GMa na evo by KoPe? 8.1 exp 999999 zak?adm ?e z takimi otsami mia?a doczynienia jako GM. A na takich otsach gm g?wno znaczy i nie ma obowi?zk?w.
Co do ankiety. Jest ?mieszna. S? dziewczyny kt?re graj? (gra?y) doskonale w tibie. Podam przyk?ad. Gracz Bubble Pierwszy 100 i 200 lvl na rl.
Nie gram na noob otsach i na nich nie prosz? o pozycj?.I ostatni raz jako Gmka mia?am do czynienia pod tibia 8.42 a tutorke na starej Thori.pl
Poweras
Sadze ze to jedno z zabawniejszych i jebitniejszych podan o zespol/spedzanie czasu .
Ko?obrzeg??? Niekojarze a jestem akurat z Ko?obrzegu.
Myslisz ,sory ze to powiem ale czy ty naprawde myslisz ,ze ktos cie wezmie do zespolu , bo masz cycki i popilnujesz graczy???
Na dodatek niejestes taka ?adna ..
Cze
Jak chcesz spotka? si? to nie jest problem a zdj?cia s? robione za stacj? kolejow? w Ustroniu Morkism 15 km od Ko?obrzegu wi?c jak nie opuszcza? swojego osiedla na krok to zamilcz dzi?kuj? ;*

Ja kiedy? je?dzi?em na wakacje do takiej malej miejscowosci kolo ustronia ;d
Topic. Jak chcesz jak?? pozycje typu tutor/gm na profesjonalnym serwie to mam dla cb propozycj?, zagraj na Altaron.pl jest to polska rl tibia exp 1, ogarnij serwa i pomagaj graczom na kanale 'Pomoc' to dostaniesz po jakim? czasie tutora, po roku mo?e i zostaniesz SG (stra?nik Gry) co? jak comunity Menager (CM) na rl.
Pozdrawiam.:)

Panowie, bez spamu. Nie jest to temat aby udowodni? kobieco?? lub miejsce zamieszkania. (Ka?dy ma swoje sposoby ;] )

Ostatnia edycja:

snifu, ja pami?tam jak bubble miala 56 lvl a ja zaczynalem;d
topic , jestes sexy uhm

@Mroczna Ona

Spotkanie??Hmm prosze bardzo ,,spedzam w Grzybowie jakies 12h dziennie ,wiec niema problemu jak tam zawitasz to zapraszam , reszte zgadamy sie na PW ,zeby sie poznac.

Yhm, wcze?niej nie zauwa?y?em.

2. Nie tworzymy temat?w z podaniami na GM'a, tutora.

Closed.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry