Aurea, a co.

Hymph

Advanced User
Styczeń 16, 2010
Liczba reakcji
25
Temat zbiorowy ?wiata Aurea !

Jako, ?e poprzedni temat dot. ?wiata Aurea sta? si? totalnym ?mietniskiem, tematem w og?le nie przypominaj?cego tematu ze zdj?ciami, postanowi?em stworzy? nowy.

MINI REGULAMIN:
~Ka?dy, graj?cy na ?wiece Aurea ma prawo dodawa? zdj?cia.
~Wstawiamy tylko obci?te zdj?cia ! TYLKO i wy??cznie posta?, awans. ew. kawa?ek otoczenia !
~Za ?amanie regulaminu, b?d? si? stara? o warna dla takowego u?ytkownika.​

Dobra, a teraz zdj?cia. Na pocz?tek par? moich, z pocz?tkowych awans?w i skillowania.

hujcig.png

zsrcxj.png

1695n5c.png

33453k6.png

Aktualnie posta? ma 57 distance, ale zapomnia?em zrobi? screenshota ; D

Enjoy, Have Fun !

Odp: Aurea, a co.

?adnie ale g?upota z tym regulaminem nie wiem jaki masz lvl? eq?

Tak, to zniech?ci do dodawania zdj?? przez innych u?ytkownik?w...

Stare zdj?cie z SD chara.

mzz1w54vk0gi.bmp

~Time

Ostatnia edycja:

Sanji <3333333
Skilluj, skilluj, na pewno na z?e ci to nie wyjdzie, a wr?cz przeciwnie ; D
Czekam na 80 dyst, chyba, ze ... do ilu skillujesz?

Kodek, zajebisty patent z nickiem - i like it - ; D , jakim charem teraz grasz?

Tak og??em, chc? tylko powiedzie?, ?e jak rozwi??? problem freez?w, ch?tnie do was do??cz?, 73 najt z final warningiem, ale i tak na NeoBota nie b?d? wypierdala? 100z?w pizdu, wiec luzik xD

Ha, regulamin taki, a nie inny, ?eby osoba, kt?ra posiada s?abszy internet (np. ja) mog?a w spokoju obejrze? zdj?cia na normalnej stronie, a nie na porozci?ganej i do tego czeka? 15 min, na zdj?cia.
Eq i stan og?lny wrzuce, jak w depo b?d? ; D
Tak poza tym, to dalej skilluje. Dzi? deche zaliczy?em. Razem z kumplem wybrali?my si? na draga. Wszed?em akurat, jak by? przy schodach i dosta?em combo z ?apy i fire explo za 300. No i temple ; D

2558h0n.png

Powoli, powoli zaczynasz i odbijasz si? od 0, zapewne jak zajrz? za tydzie? dwa do tematu to mam nadziej?, i? b?dziesz mia? ju? oko?u minimum 30. Og?lnie to byle by do przodu, bo za bardzo teraz nie ma co komentowa?. Czekam na dalsze awanse. Gogo 50.

dosta?em combo z ?apy i fire explo za 300
Baju, baju, b?dziem w raju. Dosta?e? z explo za 170 i z ?apy za 50+

Moja posta?, ostatnio co raz to rzadziej odwiedzana:

+ 18 w banku!

Wybaczcie, ?e takie du?e.

30 minut na cycach:

Waste w postaci 15 rs'?w

Xen, gratki loota, reszcie gratuluj? LVL oraz Skilli. Sam na Aurea mam 22 knighta z 25k w banku, ale ta posta? czeka na reaktywacje :D

No, mi?o, ?e mamy w temacie Rookstayer'a ! Ja kupi?em w?a?nie 400 Small Stons?w, zaczynam skillowanie o 18:30, wi?c spr?buj? dzi? do 60 dobi?, a potem jakie? screeny ; )

Pacc zamowiony 3dni temu, jeszcze nie doszedl.
Ale jak dojdzie to napewno zaczne grac, ofc. beda ssy.

Time, jestes chetny na wspolnego hunta bk?

furya80lv.png

Na zachete.
nowyobrazmapybitowej3.png

I banshak solo + outfit :P

Nie mam czasu narazie expic. Byl jeszcze gdzies screen z plagow ale chyba sie nei zapisa?.

Pozdrawiam i kupic mi pacca bo wiecej noobstwa nie zdzier??!!

Ej, Furrya. We?, obetnij to foto, bo warn poleci. A tak poza tym, to skilluje do 75 i kupuje, wi?c mo?e pohuncimy razem bejbe.
Na razie dalej te zasrane, mozolne skillowanie .. ;D

No, 60 dist wbity. Szybko wbij? 12 level i jedziemy dalej se skillem ;)
28hlc0w.png

Ostatnia edycja:

Du?o do komentowania nie ma.
Hymph - Gratuluje 60 skilla, z tego co widz? pr?bujesz wbi? 75 distance? ?ycz? powodzenia i na pewno przyda ci si? to w przysz?o?ci.
Furrya - Te potwory na Banshee Quest bi?e? z UE? Bo tak s? pouk?adane. Je?li tak to dziwie si? ?e nie pad?e? :D
Najlepszy tekst -
Chuju, za ile sprzedajesz te bohy? /// xDD

Ostatnia edycja:

Ten tekst faktycznie dobry ; D Wczoraj z nud?w wbi?em 11 level. 15k/h, ale nie chcia?o mi si? expi?.

974m7t.png

Du?o do komentowania nie ma.
Hymph - Gratuluje 60 skilla, z tego co widz? pr?bujesz wbi? 75 distance? ?ycz? powodzenia i na pewno przyda ci si? to w przysz?o?ci.
Furrya - Te potwory na Banshee Quest bi?e? z UE? Bo tak s? pouk?adane. Je?li tak to dziwie si? ?e nie pad?e? :D
Najlepszy tekst -
Chuju, za ile sprzedajesz softy? /// xDD

Wyjdz i nie wracaj po pierwsze domysl sie ze pouk?ada? te potwory specjalnie.
Po 2 on spyta? sie o bohy a nie softy _/ Czytanie ze zrozumieniem tu chyba nie tw?j atut.
Monotonne screeny zero akcji to aurea wi?c siat pvp to? ja si? pytam gdzie jest pkowanie.
Go go lvl up ^.-

W drodz? na Orc Forest zrezygnowa?em z expa na orcach z powodu na lag?w xDDDD
Tak wi?c zatrzyma?em si? na chwile na Amazonkach, nie mia?em zrobionego questu: efekt

aaahg.png

M?j lvl to 73, skille 74 cos na 65 (LOW?! ;d)

Hi Suigetsu ; D Dobra, ja wrzucam screena z 12 levela. Dzi? my?l? wbi? 62-3 distance, a do ko?ca miesi?ca, najp??niej 80, o ile starczy hajsu na kamienie ^ ^

2gxn1mx.png

Back
Do góry