Task System Addon?
Mialem task system w ktorym sie zbieralo punkty i mozna bylo kupic miedzy innymi addon dolla. Wystarczylo by przerobic tak, zeby kupowac konkretny addon zamiast po prostu dolla i gotowe. Takze bylo ;P Chociaz zawsze mozna bardziej rozbudowac, kazdy addon oddzielne taski i po prostu zamiast zbierac itemy beda tez jakies inne zadania. Ale to generalnie tez jest juz powrot do rl systemu, bo na niektore addony tez trzeba wykonac rozne zadania, a nie tylko pozbierac itemy. Wiec...
Calego tematu to nie czytalem, tylko poczatek, ale generalnie co do expa to lepszy by byl bardziej staly, wtedy od poczatku do konca tak samo szybko sie wbija poziom i nie ma tego efektu "do 300 sie expi szybko a dalej nie ma sensu", bo juz od poczatku jest tak samo wolno... I to jest najlepsza metoda na wszystko. Juz nie mowiac o tym, ze stage exp to w ogole jest jakas porazka na otsach i nie wiem kto to wymyslil. ;P
Sa sytuacje kiedy sie to nadaje do czegos, ale do ogolnego stosowania wszedzie, nie bardzo.
Po to na 100 lvl jest potrzebne 14 mln a na 200 zamiast 28 mln to juz ok 130, zeby ten stage nie byl potrzebny... Ale co ja tam wiem.
Boli to, ze client 8.6 :/ Wiecej mozliwosci na nowszych clientach. Mniejsza konkurencja na nowszych clientach :/
Sklad wypisales. Sam bedziesz robic zawsze czy szukasz kogos do pomocy chociaz? ;P
Tak poza tym wszystkim. W koncu cos calkiem od zera robione? I moze to bedzie mialo jakis sens...