- Liczba reakcji
- 22
Tak... Ostatnio by?em na tym w kinie, i nie ukrywam, ?e chyba si? zakocha?em w tym filmie. Nie do?? ?e film mia? o wiele ciekawsz? fabu?? ni? podejrzewa?em, to te wszystkie efekty, kolorki.. co? pi?knego. Oczywi?cie p?jde na to jeszcze raz, zd??y?em ju? si? zaopatrzy? w soundtracki, poczyta?em troch? info, troch? making of, a teraz pisz? to tutaj : D
Troch? materia?k?w:
Trailer:
YouTube - Avatar: The Movie (New Extended HD Trailer)
Chyba m?j ulubiony soundtrack (0:51 wymiata):
YouTube - Avatar Soundtrack - War Part II
Making of:
YouTube - Avatar Exclusive -Behind The Scenes (The Art of Performance Capture)
Co ciekawe... Jedyne co zauwa?y?em, co tw?rcy nie zrobili komputerowo to w?osy i te kropki na twarzy. Polecam obejrze? making of, te sceny gdzie pokazywali scene przed przer?bk?, i oficjaln?.
Yhm... Polecam
Btw. Jak kto? mnie zobaczy w csie z nickiem Avatar, z avatarem Avatar(xd) i wybitnie nieziemskimi umiej?tno?ciami zr?czno?ciowymi jak i strategicznymi - TO JA! : D
Troch? materia?k?w:
Trailer:
YouTube - Avatar: The Movie (New Extended HD Trailer)
Chyba m?j ulubiony soundtrack (0:51 wymiata):
YouTube - Avatar Soundtrack - War Part II
Making of:
YouTube - Avatar Exclusive -Behind The Scenes (The Art of Performance Capture)
Co ciekawe... Jedyne co zauwa?y?em, co tw?rcy nie zrobili komputerowo to w?osy i te kropki na twarzy. Polecam obejrze? making of, te sceny gdzie pokazywali scene przed przer?bk?, i oficjaln?.
Yhm... Polecam
Btw. Jak kto? mnie zobaczy w csie z nickiem Avatar, z avatarem Avatar(xd) i wybitnie nieziemskimi umiej?tno?ciami zr?czno?ciowymi jak i strategicznymi - TO JA! : D