Status
Zamknięty.

Squidy

Advanced User
Kwiecień 5, 2008
Liczba reakcji
22
Tak... Ostatnio by?em na tym w kinie, i nie ukrywam, ?e chyba si? zakocha?em w tym filmie. Nie do?? ?e film mia? o wiele ciekawsz? fabu?? ni? podejrzewa?em, to te wszystkie efekty, kolorki.. co? pi?knego. Oczywi?cie p?jde na to jeszcze raz, zd??y?em ju? si? zaopatrzy? w soundtracki, poczyta?em troch? info, troch? making of, a teraz pisz? to tutaj : D

Troch? materia?k?w:

Trailer:
YouTube - Avatar: The Movie (New Extended HD Trailer)

Chyba m?j ulubiony soundtrack (0:51 wymiata):
YouTube - Avatar Soundtrack - War Part II

Making of:
YouTube - Avatar Exclusive -Behind The Scenes (The Art of Performance Capture)

Co ciekawe... Jedyne co zauwa?y?em, co tw?rcy nie zrobili komputerowo to w?osy i te kropki na twarzy. Polecam obejrze? making of, te sceny gdzie pokazywali scene przed przer?bk?, i oficjaln?.

Yhm... Polecam

Btw. Jak kto? mnie zobaczy w csie z nickiem Avatar, z avatarem Avatar(xd) i wybitnie nieziemskimi umiej?tno?ciami zr?czno?ciowymi jak i strategicznymi - TO JA! : D

Odp: Avatar - Co uwa?asz?

Ja nie ogl?da?em filmu poniewa? na necie jest dost?pna tylko wersja z napisami poczekam a? na strony online dojdzie wersja lektorem to na pewno ogl?dn? poniewa? film zapowiada si? bardzo ciekawie xD pozdrawiam:p

Niestety, ogl?daj?c go na kompie tracisz bardzo du?o. Wiem co m?wi?, by?em w kinie, teraz ogl?da?em pocz?tek na kompie... to nie to samo

Tak?e by?em na tym w kinie i podzielam uczucia autora. Ten film to prawdziwy rozpierdalator. Nie wiele widzia?em film?w, kt?re by?yby na tak wysokim poziomie. Fajn? technik? to wszystko robili, nie wiedzi??em o.0
Ale wracaj?c do filmu, to na prawd? zajebista wersja Pokahontas(?) - sprawd?cie scenariusz...

Film zapowiada si? spoko
Dzisiaj ide na 3d jutro napisze opinie :D
ZNAKIIIII

Ogladalam go na 3d ostatnio I film fabula moze sie nie wyroznia (chociaz nie jest ona najgorsza ) Zato Efekty i caly swiat przedstawiony w filmie sa super :P

Wkoncu nie bez powodu ten film zarabia miliardy

polecam go wszystkim

Ja gram w avatara na ps3 i poprostu gra jest jedn? znajlepszych w jakie gra?em, jeszcze je?eli mamy odpowiedni telewizor to mo?na zagra? w 3d!
A co do filmu, to jeszcze nie by?em, ale mam zamiar w next tygodniu pojecha? .

Pozdro .

By?em na filmie w kinie. Ca?a fabu?a mi si? podoba, jednak c?? szczerze mog? powiedzie?, ?e dla mnie film jak film. ?wiat fantasty nie dociera do mnie a? tak jak filmy wojenne. Og?lnie jednak polecam.

Pozdrawiam

Te? by?em na tym filmie we Wroc?awiu w sobot? w Multikinie mo?e te? tam by?e? ? :D Film naprawd? polecam w 3D super efekty... mi si? podoba?o jak latali na tych "smokach" xD

By?em w dniu premiery (bez rezerwacji) i siedzieli?my z ekip? w 1 rz?dzie ;-D chujowo bo mnie kark lekko bola?. Wci?gaj?ca fabu?a, ciekawe efekty. Jednak jak dla mnie zbyt du?a bajka gdybym by? m?odszy par? lat to ok ;-) Polecam jak komu? si? nudzi.

Dla mnie Ten film jest super ale tylko i wylacznie na 3d

Ogladanie na komputerze... Nie polecam

Zapraszam do kin! ;d

Og?lnie nie przepadam za filmami typu sains fiction, o istotach ?yj?cych poza ziemi?, ale avatar jest to bardzo dobry film, ale tak jak tu ju? m?wili tylko w 3d. Bez 3d to film jak normalny SF i troche badziewny :/
W kinach polecam gor?co.
Pozdrawiam Maskurator.

Ja nie ogl?da?em filmu poniewa? na necie jest dost?pna tylko wersja z napisami poczekam a? na strony online dojdzie wersja lektorem to na pewno ogl?dn? poniewa? film zapowiada si? bardzo ciekawie xD pozdrawiam:p
Wi?c sp?dzisz wiele czasu czyhaj?c na t? odpowiedni? wersj? kt?ra tak czy owak, nie dor?wnuje cho? po cz??ci tej?e wersji istniej?cej w kinie.
Jestem zauroczony, film jest okazjonalny, a zarazem wspaniale zbudowany, efekty 3d wiele urozmaicaj?. Pr?cz tego, i? podbija serca wielu fan?w warto wspomnie?,
?e zarobi? powy?ej trzystu milion?w z?otych na jego emitowaniu.

Dla ?cis?o?ci

Avatar w ca?ym przeci?gu grania zarobi? 1,75 mld$

brakuje mu ju? tylko 100 mln do pobicia rekordu postawionego przez legendarnego titanica.

Btw. By?em jeszcze raz w kinie na avatarze, no ja pierdziele uzale?ni?em sie.. grr

W?a?nie dzi? pr?bowa?em ogl?dn?? ten Film.
Na stronie www.kinopecetowiec.pl lecz przy 30 minucie zasnolem :D.
Film jest bardziej z serii taki ,,siencefiktion" ;D

Film niby fajny Fajny klimat ,niezly scenariusz na dodatek w 3d jest gitez Bardzo fajny film

Kolezanka pozyczyla mi ten film na plycie i ogladalem go na kompie. Malo mi sie podobal ,wiec wylaczylem po jakis 40minutach. ^^ Pozniej z nudow poszedlem na niego do kina i bylem pod wrazeniem! W kinie to wydawal sie o wiele lepszy film. ;)

Wed?ug mnie jest to zajebisty film. By?em na nim w kinie, oczywi?cie 3D. Efekty zapieraj?ce dech w piersiach, ca?kiem ciekawy scenariusz. ?wiat w tym filmie jest niesamowity. Chyba obejrz? go jeszcze raz. :hah:

Avatar to chyba jeden z najlepszych film?w jakie ogl?da?am. Chcia?am zobaczy? ten wytw?r w domowym zaciszu, jednak moja kole?anka wyci?gn??a mnie do kina. Efekty by?y osza?amiaj?ce, ca?o?? tak zgrana i dopasowana, ?e tylko siedzia?am wpatrzona na wielki ekran z otwart? g?b?. Naprawd? polecam.

Film zapiera dech w piersiach. Chyba wybi? si? na szczyt moich ulubionych film?w. Szczerze m?wi?c poszed?em do kina z brakiem entuzjazmu- my?la?em, ?e to kolejny przereklamowany film, na kt?rym si? zawiod?, na szcz??cie mi?o si? zaskoczy?em. Film przebi? moje naj?mielsze oczekiwania.

Pozostaje tylko czeka? na cz??? 2. Oby nie by?a gorsza od 1- co si? chyba jeszcze nie zdarzy?o w historii film?w, kt?re obejrza?em.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry