[Avatars & Signatures] Vendeto design

Status
Zamknięty.
Odp: [Avatars & Signatures] Vendeto design

Pixel art chyba nie jest zwi?zany z tibi? ?? tak bardzo ;]
A wi?c prosz? ci? o
Banner/sygnature

Co? zwi?zanego z pixel artem jakie? pikselki kolorowe klocki czy co? niewiem wymy?l co?
i napis jak?? fajn? czcionk? Chomikowy pixel art gallery pliska :D kolorystyka - niebiesko z?oty

Sygnatura.
Rozmiar: 350x150
Tematyka: Shakes & Fidget
Render: http://foty.csmakibi.pl/obraz/aaaj.bmp
Napis: Oriental
Dodatek: Wytnij t? posta? i dodaj. Ramka mo?e by? 1-2px. Kolorystyka niebieska.

[
Sygnatura.
Rozmiar: 350x150
Tematyka: Shakes & Fidget
Render: http://foty.csmakibi.pl/obraz/aaaj.bmp
Napis: Oriental
Dodatek: Wytnij t? posta? i dodaj. Ramka mo?e by? 1-2px. Kolorystyka niebieska.

Nawet jakbym to wyci?? to i tak jest za to ma?a posta?, ale ja nie zajmuje si? wycinaniem czegokolwiek.

Pixel art chyba nie jest zwi?zany z tibi? ?? tak bardzo ;]
A wi?c prosz? ci? o
Banner/sygnature

Co? zwi?zanego z pixel artem jakie? pikselki kolorowe klocki czy co? niewiem wymy?l co?
i napis jak?? fajn? czcionk? Chomikowy pixel art gallery pliska :D kolorystyka - niebiesko z?oty
Nieprawid?owe zg?oszenie, nigdzie nie mog? znale?? ?adnego pixelarta.

pzdr.

@Wezyk122p
168c55t.png

Mam nadziej?, ?e si? podoba.

@Do reszty - je?li macie jakie? ciekawe stocki (np taki, kt?ry zaprezentowa? pan wy?ej to ?mia?o, mo?na dawa?). CHodzi mi o takie z potencja?em, a nie o jakie? postaci 10x10 px na czerwonym tle. :) Wa?ne ?eby posta? na stocku by?a wyeksponowana oraz aby by?o na nim troch? szczeg???w. Zdj?cie W?zyka jest idealne.

Pozdrawiam i zach?cam do sk??dania zg?osze?.

Wykonuj? tylko sygnatury oraz avatary.

Witaj chcia?bym aby? wykona? mi avatara z jakim? zajebistym chomikiem

Wymiary : 100 - 150
Tematyka : Chomiki
Obrazek : Znajdz co?
Napis : Chomikowy
jbc Dzi?ks

Tymczasowo zawieszam us?ugi ze wzgl?du braku czasu.

Oficjalnie wznawiam dzia?alno??.

Prosz? zapozna? si? z regulaminem.

* Rozmiar - 120x120
* Napis (tre??&kolor) -2CYRE - kolor taki by pasowa? do t?a, czyli bia?y b?d? taki podchodz?cy pod kolor oczu sub-zero.
* T?o (kolor, jakie? efekty itp) - takie by pasowa?o do rendera i nie wygl?da?o brzydko.
* Posta? (tutaj mi?o by by?o dosta? od Was obrazek jaki chcecie, najlepiej w formacie .png) - Sub-Zero (http://www.planetrenders.net/renders/albums/userpics/21984/Sub Zero.png)
* Dodatkowe efekty (je?li co? chcecie, to postaram si? zrobi?) - chyba nic
* Ramka (tak/nie, je?li tak to gruba czy cienka i jaki kolor) - taka jak na moim obecnym avatarze.

Prosz? o zrobienie avatara jednego z napisem 2CYRE a drugiego bez napisu.

Ostatnia edycja:

Rodzaj: banner
Rozmiar: niezmieniaj
Napis: zmien wszystkie susikots na Avoria.eu real mapa na w?asna mapa tibia 8.54 na 8.70
Dodatkowe info: ten banner co mam w podpisie jezeli ci trzeba to moge podeslac grafike na t?o

Rozmiar :max avatar na tym forum
Render :Jakis fajny moze byc laska
Napis : Susik
Kolorystyka :tak Ruzowo czarny
zrob dwa jeden ze swoim t?em a drogi na tych cyckach napisz Susik

Ostatnia edycja:

Rodzaj: Avatar
Wielko??: 120x120x
Dodatkowe informacje: Dobrze jak by by?, z flag? z tego zdj?cia: klik
+ logo powstania warszawskiego

Ostatnia edycja:

Reaktywuj? studio - zg?o?cie si?, bo mam PS-a _/

rodzaj: awatar
rozmiar: 60x60
render: jpg, gif, png, bmp
napis: KDZ
kolorystyka:ziele?, tam ciekawy i kolorowy
ramka: brak
co? od siebie: dob?r kolor?w, masywny napis, najlepiej du?o kolorowych dodatk?w, jak mo?e by? ruchomy - obracaj?ce sie kdz, to poprosz? napis kdz najlepiej z?otawy ;d

* Rozmiar - 120x120
* Napis (tre??&kolor) -2CYRE - kolor taki by pasowa? do t?a, czyli bia?y b?d? taki podchodz?cy pod kolor oczu sub-zero.
* T?o (kolor, jakie? efekty itp) - takie by pasowa?o do rendera i nie wygl?da?o brzydko.
* Posta? (tutaj mi?o by by?o dosta? od Was obrazek jaki chcecie, najlepiej w formacie .png) - Sub-Zero (http://www.planetrenders.net/renders...Sub Zero.png)
* Dodatkowe efekty (je?li co? chcecie, to postaram si? zrobi?) - chyba nic
* Ramka (tak/nie, je?li tak to gruba czy cienka i jaki kolor) - taka jak na moim obecnym avatarze.

Prosz? o zrobienie avatara jednego z napisem 2CYRE a drugiego bez napisu.

Cos podobnego do:
banner.gif

Rozmair ma by? identyczny jak ten co poda?em wy?ej

Napisy
Na pocz?tku
'Dobra jako??'
Przeskok pierwszy
'Tanie sloty ju? do 0.90z?!'
Przeskok drugi
'Lokalizacje: Polska i Francja'

A na samym ko?cu
To wszystko znajdziesz na.. <przeskok> www.XivaHost.org.pl

Napisy niech nie znikaj? zbyt szybko, a napis z linkiem ma by? przez 5 sekund

P.S
Jesli mozesz wys?ac psd b?d? wdzi?czny ( na PW)

* Avatar [-]/ Sygnatura / Tapeta[/-]
* Rozmiar (polecam 150x150): ciort wie jakie? do forum
* Napis (tre??&kolor): Xart & wolna renka
* T?o (kolor, jakie? efekty itp): Smoczek
* Dodatkowe efekty (je?li co? chcecie, to postaram si? zrobi?): mo?e ?e by zapa? ten napis Xart

Je?eli masz nadal zamiar mie? wszystkich w dupie i nie wrzuca? prac o kt?re prosimy to prosz? o zamkni?cie tematu przez moderatora.

Pisz? jeszcze raz z nowym zam?wieniem:

* Rozmiar - 120x120 i 184x184 (prosz? o zrobienie 2 avatary 120x120 i 1 184x184, jeden 120x120 z napisem a drugi bez, ten 184x184 bez napisu)
* Napis (tre??&kolor) -2CYRE - kolor taki by pasowa? do t?a, czyli bia?y b?d? taki podchodz?cy pod kolor oczu sub-zero, ma by? nie za du?y.
* T?o (kolor, jakie? efekty itp) - takie by pasowa?o do rendera i nie wygl?da?o brzydko, chyba czarny by pasowa?.
* Posta? (tutaj mi?o by by?o dosta? od Was obrazek jaki chcecie, najlepiej w formacie .png) - Sub-Zero (http://www.planetrenders.net/renders/displayimage.php?pid=4795&fullsize=1)
* Dodatkowe efekty (je?li co? chcecie, to postaram si? zrobi?) - ?eby zachowywa? klimat ten avatar.
* Ramka (tak/nie, je?li tak to gruba czy cienka i jaki kolor) - ma?a, aczkolwiek jak by? dobrze to zrobi? to m?g? by? j? pokry? sopelkami ma?ymi, tak ?eby nie by?a za du?a (by nie zakrywala avatara) ale ?eby mia?a ma?e sople/kolce z lodu.

2 zam?wienie

* Tapeta - a dok?adniej t?o na youtube.
* Rozmiar - 2000 szeroko?ci, a wysoko?? 1000
* Napis (tre??&kolor) - 2CYRE
* T?o (kolor, jakie? efekty itp) - czarne, tak by przy powtarzaniu tego obrazka nie by?o wida? wci??
* Posta? (tutaj mi?o by by?o dosta? od Was obrazek jaki chcecie, najlepiej w formacie .png) - chcia? bym mie? tylko ?nieg jaki? i l?d, tak by zachowywa?o klimat sub-zero.
* Dodatkowe efekty (je?li co? chcecie, to postaram si? zrobi?) - zr?b to jako? konkretnie by te t?o by?o ?adne i przy powtarzaniu nie by?o miedzy nimi kreski wywo?anej przez kolory r??nej barwy.
* Ramka (tak/nie, je?li tak to gruba czy cienka i jaki kolor) - m?g? by? po lewej i prawej stronie poprowadzi? jak?? stal oblodzon?, bez g?ry i do?u by g?rna kraw?d? przy po??czeniu z doln? ?adnie sie styka?y (chodzi mi o to ?e jak na tle YT t?o si? ko?czy to ustawione mam by od nowa pokazywa?o je pod nim i chce aby ?adnie si? styka?y)

Pozwoli?em sobie narysowa? prosty szkic tego jak to ma wygl?da? tak mniej wi?cej
:P "http://w455.wrzuta.pl/obraz/powieksz/6NAP9NcJlV1"

Chcia? bym by czcionka by?a ta "http://czcionki.skryptoteka.pl/files/Dark%20Crystal.zip" ale tylko na tle do YT.

Ostatnia edycja:

* Rozmiar (polecam 150x150): 150x150
* Napis (tre??&kolor): Jensej
* T?o (kolor, jakie? efekty itp): <?php jaki? tam kolorowy kod.
* Dodatkowe efekty (je?li co? chcecie, to postaram si? zrobi?): Kurcza nie znam si?. Zostawiam to Twojej wyobra?ni.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry