Avestia RPG

Status
Zamknięty.

Arvia

Active User
Lipiec 11, 2010
Liczba reakcji
10
c1ff158a.gif
Witajcie, mam na imi? Miko?aj, mam 17 lat na co dzie? zajmuj? si? grafik?, jednak dobrze te? idzie mi prowadzenie ots'?w ( mia?em par? swoich, g??wnie rozpada?y si? przez ekip? ) ostatnio mia?em do?? powa?ny projekt, jednak nagle zosta?y 2 osoby w ekipie ,reszta po prostu znik?a... Teraz nadal chc? stworzy? ots'a, postanowi?em, ?e wykorzystam troch? mapki z poprzedniego projektu, jak i nowe grafiki item?w z poprzedniego projektu.
Dobra, to by? taki wst?p. Teraz przejd?my do sedna sprawy.
O Ots'ie
Ten ots b?dzie w stylu rpg, mo?na b?dzie na nim spotka? wiele ciekawych quest?w, npc jak i pozna? wspania?? histori? ( czyt. fabu?? ). Tworz?c tego ots'a my?la?em, by zrobi? co? co ca?y czas b?dzie si? rozwija?o, co? co b?dzie za darmo, jedynie zakupi? b?dzie mo?na drobne ulepszenia. Pacc b?dzie za darmo na zawsze, p?aci? b?dziemy jedynie za jakie? itemki ( na rpg trudno zbiera si? dobre eq ) oczywi?cie nie axe atk: 9999 tylko np. knight legs, lub co? podobnego. Przygod? oczywi?cie b?dziemy zaczyna? od 1 lvl'a, wi?c dobrym itemem b?dzie nawet Plate Armor.
Mapa
Posiadam wspania??, mapk? RPG pi?knie wyko?czon?, dopracowan? i co najwa?niejsze OGROMN? ! Mapka ma 40 mb, jednak w miesi?c uro?nie do wielko?ci REAL MAPY ! Mam wiele wycinek map ( robionych od zera ) i par? miast, kt?re pragn? doda? z czasem, z tych "wycinek" bez problemu uzbiera si? 80 mb, co razem wynosi = 120 MB ! To jeszcze nie koniec, zawsze mo?na skorzysta? z darmowych map umieszczonych w internecie, i zrobi? ciekawego questa, lub expowisko. Teraz niestety minus tej mapy, jest ona umieszczona w internecie, jednak na prawd? bardzo ma?o os?b o niej wie. Jest ona r?wnie? na allegro, jednak przez par? miesi?cy nikt jej nie kupi? ( po co kupowa? sam? map?? ).
Oferujemy:
Na razie nie mam serwera dedykowanego, jednak znam par? os?b kt?re oddadz? mi serwer dedykowany ( sponsorzy ) dzi?ki temu, nie b?de musia? p?aci?, a zyski b?d? ( ma?e ale b?d? ) ca?? ekip? zmotywuj? to do dalszej pracy.
W nagrod? b?d? pozycj? na otsie, a jak ots si? rozwinie przewidywane nagrody pieni??ne.
Szukamy:
Poszukujemy do ekipy:
Skrypter: 0/2
Mapper: 0/2
Grafik Pixel Art: 0/1
Pisarz: 0/1
Pomys?odawca/Pomocnik*: 0/1
* Pomys?odawca/pomocnik za zadanie b?dzie mia? wymy?lanie r??nych historii zwi?zanych z ots'em a potem b?d? one poprawiane przez pisarza, b?dzie mia? on te? za zadanie wymy?lanie quest?w, nazw nowych item?w jak i historia ich powstania itp. jego kolejny zadaniem, b?dzie pomaganie przy testach ( b?dzie on wyszukiwa? b??dy, i pomaga? przy ots'ie.
W nagrod? dostanie tutora.
Wz?r:
Imi?:
Wiek(nie obowi?zkowe):
Jako kto chcesz pracowa?:
Sta?:
Przyk?adowe Prace:
Ok to tyle, je?li czego? zapomnia?em to za chwil? dopisze.
Pozdrawiam, Arvia.

c1ff158a.gif

Odp: Avestia RPG

Imi?: Przemys?aw
Wiek(nie obowi?zkowe): 14
Jako kto chcesz pracowa?: Mapper
Sta?: 1/2 roku
Przyk?adowe Prace: Tutaj

Aktualny sk?ad:
Skrypter: 0/2
Mapper: 2/3 ( postanowili?my, ?e zrobimy mapk? ca?kowicie od zera, 2 mapper?w nie wystarczy )
Grafik Pixel Art: 0/1
Pisarz: 1/2 ( jeszcze jeden pisarz si? przyda, planujemy zrobi? bibliotek? na ots'ie a tam ksi??ki a w nich r??ne ciekawe historie np. na temat boss?w, najazd?w i tp. )
Pomys?odawca/Pomocnik*: 0/1

Witam oto moje podanie :)
Imi?: Piotr
Wiek(nie obowi?zkowe): 15
Jako kto chcesz pracowa?: Mapper
Sta?: 2 lata z przerwami (Raz mapowa?em raz nie :P )
Przyk?adowe Prace:
obrazeki.png

obrazekii.png

W razie czego podaje kontakt GG 24387421
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:

Imi?: Mateusz
Wiek(nie obowi?zkowe): 15
Jako kto chcesz pracowa?: Mapper/pisarz
Sta?: 3 lata.
Przyk?adowe Prace: na gg (2434700) lub email