- Liczba reakcji
- 56
Witam,
sprzedam m?j autorski skrypt na wy??czno?? do https://github.com/otland/forgottenserver kt?ry banuje na hadware ID.
O co chodzi:
Je?eli dany gracz z?amie regulamin i dostanie perma nie zaloguje si? z komputera ju? nigdy wi?cej + posta? dostanie bana
Dodatkowo gdy stworzy now? posta? owa zostanie zbanowana na X dni (dlatego bo mo?e kolega si? zalogowa?) i na webowym panelu mo?e zosta? odbanowana w prosty spos?b.
Skrypt banuje:
ID Procesora
Dysk twardy
Posta?
Je?eli kto? b?dzie chcia? si? zalogowa? wyskoczy mu komunikat, ?e dosta? bana :>
Najwi?ksza cena wygrywa, pisa? tutaj albo PW
Cena minimalna 400 PLN
Co dostajesz?
Skrypt
Pe?ne wsparcie (o ile mi czas powzoli)
Darmowa instalacja
Instrukcja + dokumentacja
Tego nie ma jeszcze nikt - zrobi?em to z moimi znajomymi studenami AGH dodatkowo pomagali mi panowie z polibudy wroc?awskiej.
sprzedam m?j autorski skrypt na wy??czno?? do https://github.com/otland/forgottenserver kt?ry banuje na hadware ID.
O co chodzi:
Je?eli dany gracz z?amie regulamin i dostanie perma nie zaloguje si? z komputera ju? nigdy wi?cej + posta? dostanie bana
Dodatkowo gdy stworzy now? posta? owa zostanie zbanowana na X dni (dlatego bo mo?e kolega si? zalogowa?) i na webowym panelu mo?e zosta? odbanowana w prosty spos?b.Skrypt banuje:
ID Procesora
Dysk twardy
Posta?
Je?eli kto? b?dzie chcia? si? zalogowa? wyskoczy mu komunikat, ?e dosta? bana :>
Najwi?ksza cena wygrywa, pisa? tutaj albo PW
Cena minimalna 400 PLN
Co dostajesz?
Skrypt
Pe?ne wsparcie (o ile mi czas powzoli)
Darmowa instalacja
Instrukcja + dokumentacja
Tego nie ma jeszcze nikt - zrobi?em to z moimi znajomymi studenami AGH dodatkowo pomagali mi panowie z polibudy wroc?awskiej.
a ?e sam do dbnsa wprowadzam ban na hid w next update to wiem o czym m?wie, ?eby nie by?o zaraz fali hejtu na temat jaki to niedoinformowany mod komentuje temat. Nawet kto? kto zna jedynie podstawy programowania nie b?dzie mia? wi?kszego problemu napisa? takiego skryptu, po przegl?dni?ciu kilku przyk?ad?w np.: