Banque Service

Banque

User
Styczeń 27, 2011
Liczba reakcji
8
Troch? wiadomo?ci co do service.
●Witam jako i? nie d?ugo ko?czy mi si? Premium Account postanowi?em otworzy? Serivce kt?rego mam zamiar prowadzi? jak najd?u?ej korzystaj?c z mojego service masz pewno?? ?e kontakt si? nie urwie oraz ?e wykonam zlecenie jestem dok?adny jak ju? co? robi? to robi? to dok?adnie liczba moich post?w nie znaczy o tym ?e oszukuje nie ka?dy lubi nabija? bez sensownie posty je?eli nie ma nic do powiedzenia na dany temat wkr?tce dodam mo?liwo?? ogl?dania jak wykonuj? us?ug? za pomoc? Tibiacast.​
Us?ugi
* Expienie wszystkie profesje cena do uzgodnienia.​
* Przechodzenie rooka dodatkowo do tej us?ugi wbijam skille/mlv na start za darmo cena do uzgodnienia.​
* Skillowanie Knight l Palladyn cena do uzgodnienia.​
* ?wiczenie magic lvla Sorcerer l Druid cena do uzgodnienia.​
Kontakt
Gadu-Gadu - 32093676
E-mail - senti12@o2.pl
Numer Telefounu - podam osob? kt?re b?d? korzysta?y z mojego service dla lepszego kontaktu.
P?atno??
●P?atno?? za pomoc? sms o tre?ci i numer kt?ry podam.
●P?atno?? za pomoc? przelewu tylko przez poczt? Polsk?.​
●Jest mo?liwo?? dokonania transakcji przez serwis internetowy Allegro.pl
Inne
Posiadam bardzo du?o wolnego czasu na gr? dodatkowo za zgod? u?ytkownika korzystaj?cego z service mog? korzysta? z program?w Software w celu szybszego zdobywania Expa/Magic lvla/skilla posiadam Neobota wi?c szanse na bana s? nik?e sam nie korzystam z bota ale jest taka mo?liwo??.

Odp: Banque Service

Wzielem service na skillowanie , co bedzie czas pokaze ;p

Pierwsze zam?wienie zosta?o zrealizowane zapraszam do korzystania z service.
Dodaj? r?wnie? p?atno?? w CC na serverze Azura.

Ostatnia edycja:

Mimo iz user ma malo postow , w 100% go polecam ! Szybko i ladnie wyskilowal , pomyslal tez o eq na nowej postaci ktora mi robil . Szybko , TANIO i bez zadnych problemow. Polecam!

Odp: Expienie/Wbijanie magic lvla/Skillowanie/Postacie na sprzeda?

Odp: Expienie/Wbijanie magic lvla/Skillowanie/Postacie na sprzeda?

Zg?osi?em dzi? na wyrobienie druida na lvl 35 .

Co si? stanie , tego niewiem . :)

Ostatnia edycja:

Konto sprzedane
Sprzedam r?wnie? 2 postacie na jednym koncie na Arcania cena 11z?+vat skille nie s? za wysokie ale za to cen? mog? by? ewentualnie mo?na zap?aci? w cc na serverze Azura i zapraszam do service POSTACIE SPRZEDAJ? PUSTE!​

Uploaded with ImageShack.us

Ostatnia edycja:

kupi?em chary :)
wszystko w porz?dku :)
nie ma hunta, ani nic, jedyne co jest ?le to ten rs hehe ^^
teraz chcia?bym je odsprzeda?, kto? ch?tny? :P

Back
Do góry