• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Basta!

Status
Zamknięty.

Zumix123

Active User
Grudzień 12, 2008
Liczba reakcji
2
Chcecie w ko?cu przesta? czyta? p?acz u?ytkownik?w, spam i durne wypowiedzi? Wyp******cie za okno licznik post?w i punkty reputacji podzi?kowania mog? zosta?...

A teraz troch? sie rozpisze dla tych kt?rzy nie zrozumieli oco mi chodzi. G??wny pow?d spamu to to ze dzieci neo kt?re chc? pokaza? ze s? takimi pro weteranami na forum pisza durne posty by mie? 423473 post?w + tworz? nowe konta nabijaj? nimi posty i daje sobie swojemu g??wnemu pro noobowskiemu kontu punkty reputacji. Wiem to nie jest zrozumia?e dla normalnego u?ytkownika (czyli dla 20% os?b na forum) sam nie jestem w stanie tego poj??. No dobra przejdzmy dalej... przez ten ca?y spam admini musz? bardziej pilnowa? forum i nagradza? warnami noob?w przez co cz?sto te? dostaje sie "zwyczajnym" u?ytkownikom forum nie m?wie tu ze zawsze nie s?usznie ale zapewniam was ze w co najmniej 30%+ warnow na normalne posty to "pomy?ka" moderatora itd. ale to tylko moje spostrze?enia... jak sko?czy si? nabijanie post?w moderatorzy b?d? mniej wyczuleni na spam i nie b?d? brali normalnych post?w za spam... osobi?cie niejednokrotnie dosta?em nie s?usznego warna ale nawet niemam ochoty sie odwo?ywa? bo bym na tym stracil z trzy godziny...

Do wszystkich kt?rzy zamierzaj? napisa? co? o mojej ortografi prosz? by si? pohamowali nie mam ochoty pisa? 100% poprawnie i tak pisze lepiej od 90% u?ytkownik?w.

Do tych kt?rzy chc? napisa? "jak sie nie podoba to wypie**ala?" itd. to jest propozycja zmiany.

Dla wszystkich kt?rzy nie zrozumieli ja si? tutaj nie ?ale tylko proponuje zmieni? co? na forum.

Mam pytanie jakie korzy?ci dla forum przynosi reputacja?

I tak wiem ze nic z tym nie zrobicie wiec pisze to tylko tak dla picu... ; o

Ps. Ta reputacja kojarzy mi si? troch? ze znajomymi na naszej klasie. xD

Czy uwa?asz sw?j post na m?dry, skoro sam piszesz, ?e napisa?e? go dla picu. Co? jest nie tak?!
Nie rozumiesz ironii... hmm nie masz nic ciekawego do powiedzenia to si? nie wypowiadaj...

@Dacomos
To samo co do Import (bez tego z ta ironia...)

Odp: Basta!

Ta reputacja kojarzy mi si? troch? ze znajomymi na naszej klasie. xD
To mo?e zr?bmy na tibia.net.pl zamiast reputacji znajomych z nk, b?dzie lepiej ;].

Posty jak posty, ka?dy chce pom?c jednym wychodzi, innym nie. Napisa?e? ten temat dla picu - szkoda palc?w. Reputacja przynosi takie korzy?ci, ?e mo?na j? rozdawa?. Marzeniem nie jednego jest wsta? rano wej?? na tnp i zobaczy? jak licznik reputacji podskoczy? o 1. Nie widzia?em jeszcze forum kt?re nie mia?oby post?w ;o
Wyp******cie za okno licznik post?w
Ale tutaj nie ma okien.

pisza durne posty by mie? 423473 post?w
Czy uwa?asz sw?j post na m?dry, skoro sam piszesz, ?e napisa?e? go dla picu. Co? jest nie tak?!

@Edit
Wyrzu?my posty, wyrzu?my reputacje, wyrzu?my forum! po co nam forum? Piszmy w notatniku i wysy?ajmy to do siebie nawzajem. Niech nastanie wielka bia?a strona!

Ostatnia edycja:

No c?? licznika post?w oraz reputacji nie da si? wywali?, poniewa? nie by?o by to ju? forum a ?e spam jest to chyba nikomu nie przeszkadza przecie? od czego w ko?cu s? Moderatorzy ? ?eby ?wieci? ?adnym kolorkiem i rang? ? chyba nie... W obowi?zkach Moderatora jest g??wnie pilnowanie forum przed dzie?mi neo kt?re spamuj? i daj? hack linki. Moim zdaniem tw?j pomys? nie jest do zrealizowania.

Pozdrawiam!
~Emu?

Od kiedy na demotach jest w chuj szajsu typu "90% ludzi wierzy w 89%, je?li 10% tekstu to dane statystyczne, cho?by tylko 40% z nich by?o prawdziwe", podawanie procent?w wyci?gni?tych z dupy, tym bardziej w takiej ilo?ci ju? nie jest ELO,

2.
Tak, chc? przesta? czyta? durne wypowiedzi. Naci?nij "Wyloguj si?"

289y1s5.png

Ostatnia edycja:

We? cz?owieku mia?e? jak?? ankiete na ten temat?!

To tobie sie nic nie podoba a nie innym! Zmy?lone "%" na swoj? korzy??.

Banowa? takich jak ty tylko forum za?miecaja!

Tw?j pomys? odpada, poniewa? wi?kszo?? u?ytkownik?w, ju? kiedy? popar?a punkty reputacji oraz licznik post?w. Wierz mi, ?e nie s?u?? one tylko po to, aby dzieci neo nabija?y sobie posty. Je?li by? wiedzia? o czym piszesz, to by? tych bzdur nie napisa?.
289y1s5.png

Popieram.

Pieprzycie, inicjatywa dobra. Usun?? licznik wypowiedzi (moim zdaniem punkty reputacji powinny zosta? by da?o si? oceni? wiarygodno?? i rzetelno?? podawanych przez danego u?ytkownika informacji), bo po kiego on potrzebny?
T?umaczenie si?, ?e u?ytkownicy go (licznika) chc? jest co najmniej g?upie. Przecie? powszechnie wiadomo, ?e wi?kszo?? to idioci.

Tak jak @up, ja popieram autora tematu, ja usun??bym wszystkie liczniki typu "ilo?? post?w" oraz/lub "reputy" poniewa? wtedy zgin??oby bardzo du?o spamu (ofc. spamu z linkami keylogger?w nbie da si? nigdy wyt?pi?, wi?c nie bierzmy tej kategorii pod uwag?) poniewa? ludzie nie mieli by celu dla kt?rego pisaliby komentarze typu "gz, ?ycz? 100 lvl" w dziale ze zdj?ciami, taka jest moja opinia i ka?dy mo?e mie? inne zdanie.

Za spamowanie, i reszt? waszych argument?w, s? przyznawane warny.

Wy??cznik licznik post?w? O stary to ju? jest element forum, kt?ry nigdy nie zostanie skasowany z jego ?ycia, uwierz mi, ?e gdyby zosta? wy??czony to na forum by?aby n rewolucja. Co do post?w to ka?de normalne forum ma licznik post?w, wi?c nie widz? jakich? wyj?tkowych powod?w by by? jak?? odmian? po to jest takie co? w silniku forum by dzia?a?o i istnia?o. Masz tak?e b??dy tok rozumowania w sprawie p?aczu u?ytkownik?w ja jako moderator widz? raporty pisane przez u?ytkownik?w i powiem ci, ?e gdy powstaje w tym dziale temat to nawzajem si? ludzie raportuj? chocia? w temacie jest cacy - kr?cej m?wi?c hipokryci. Co do tych dzieci neo, bo tak ich nazwa?e? to jak dla mnie to sobie mog? by? pr?dzej czy p??niej zostan? usuni?ci poprzez przekroczenie 10 punkt?w ostrze?e? i taka jest praca moderatora po co mamy zabiera? prac? moderatorowi skoro on wszystkiego potrafi dopilnowa? gdyby nie by?o licznika postu, spamu, ?amania regulaminu i flame war?w to m?g?by tutaj sam Alastor siedzie? i nic nie robi?, a reszta mog?aby tak samo jak on patrze?, bo przecie? nikt wed?ug ciebie nie ?ama?by regulaminu, a no to ?e licznik post?w by?by wy??czony to nie oznacza, ?e pozbyliby?my si? hack-linker?w, reklamator?w i innych odpa?ach naszego ?wiata. Zauwa?y?em, ?e u?ywasz cz?sto s?owa spam, a co? mi si? zdaje, ?e nie jeste? ?wiadomy jego znaczenia;)
Mam pytanie jakie korzy?ci dla forum przynosi reputacja?
Respekt i handel, wiesz, ?e za mojego reputa potrafi? dosta? 20k na Harmoniii? (joke;d)
Przecie? powszechnie wiadomo, ?e wi?kszo?? to idioci.
A niech kt?ry? Ci? z raportuje za ten tekst. Znaj?c ?ycie b?dzie znowu p?acz i nowy temat w tym dziale zapewne.

Chcecie w ko?cu przesta? czyta? p?acz u?ytkownik?w, spam i durne wypowiedzi? Wyp******cie za okno licznik post?w i punkty reputacji podzi?kowania mog? zosta?...
Dzi?kujemy Ci, o ja?nie panie, za propozycj?, kt?r? jednak z g?ry musz? odrzuci?. To forum opiera si? na liczniku post?w i reputacji, to jest symbol, kt?rego nie wy??czymy.

Zumix123 napisał:
przez co cz?sto te? dostaje sie "zwyczajnym" u?ytkownikom forum nie m?wie tu ze zawsze nie s?usznie ale zapewniam was ze w co najmniej 30%+ warnow na normalne posty to "pomy?ka" moderatora itd.
Dlaczego wi?c, jest po 5 odwo?a? dziennie, a nie po 100?; ) Chyba jednak warny nie s? tak ma?owarto?ciowe, jak Wam si? wszystkim wydaje i nie ma tak du?ej ilo?ci pomy?ek.

Zumix123 napisał:
osobi?cie niejednokrotnie dosta?em nie s?usznego warna ale nawet niemam ochoty sie odwo?ywa? bo bym na tym stracil z trzy godziny...
Pewnie, zawsze Wasze ostrze?enia s? nies?uszne, ale nie odwo?acie si?, bo przecie? z g?ry przegracie z managerami - a to jest co najmniej dziwne, bo widz?, ?e managerowie wycofuj? ostrze?enia.

Nie rozumiesz sensu istnienia reputacji i licznika post?w, to przenie? si? na tibia.pl - tam ich nie ma. Wa?kowa? ten sam w?tek po raz pi??setny, tak?e jest bez sensu. Zamykam temat i rozwa?ajcie w duszy ile wlezie - tego nie wycofamy, cho?by?cie mieli przyjecha? i nas podusi?.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry