• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

- Pozostałe Bot do ots kasteria.pl

Odp: Bot do ots kasteria.pl

Przed chwil? wrzuci?em na serwer aktualizacje kt?ra poprawia par? b??d?w z ??czeniem do serwera autoryzacji.
Sprawd?cie czy rozwi??e to wasze problemy z ??czno?ci?.

Tez mialem ten problem i juz mi laczy, dzieki za szybki fix

Przed chwil? wrzuci?em na serwer aktualizacje kt?ra poprawia par? b??d?w z ??czeniem do serwera autoryzacji.
Sprawd?cie czy rozwi??e to wasze problemy z ??czno?ci?.
Poprawi?o si? tyle, ?e wyskakuje mi komunikat, ?e b??dny kod...

Ja jak wchodze na ta stronke to mi pokazuje ostrzezenie ze wirusowa stronka xD

Mi tam bot dzia?a. Da si? jako? do tego przerobionego clienta wrzuci? odkryt? mape?

start>uruchom>%appdata%>Kasti>Automap
Tu odkryta mape wrzucic :]

Szkoda tylko ?e ten looting nie dzia?a dok?adnie. Skrypt rozwi?zuje troche problem, ale gdy np zabije 1 potworka i odrazu jest 2 to bije tego 2, jak go zabije to otworzy tylko tego 2, tego 1 ju? nie otworzy. Ale po za tym to bot spoko.

ikony nie dzialaja

1. nie dzialaja ikony
2. w pewnych miejscach bot sie zacina w sensie waypointy sie zacinaja, np na rooku na wiezy trolli na pierwszym pietrze jak zbije trolla do red hp i zaczyna troll uciekac to jak ucieknie w prawy dolny rog to bot tam nie idzie, zaznacza drugiego trolla. dodam, ze zadna skrzynia nie blokuje drogi ani nic innego, po prostu zmienia sie wyglad drogi i juz tam nie idzie.
2.1 cos podobnego na ab'dendriel trollach na poziomie -1 jak jest zakret to bot pojdzie do konca ale potem staje przy scianie i sie blokuje nie idzie dalej, a wpt zrobione bardzo dobrze.
3. looting juz wiadomo nie dziala ale jest prosty skrypt ktory otwiera wszystko co bylo zaznaczone i dedlo wiec jak dla mnie nie musisz naprawiac tego lootingu
4. dodaj info ze jak komus nie dziala/nie wlacza sie bot to musi dodac folder z botem do wyjatkow w antywirusie, ustawic zgodnosc bota i uruchamiac jako admin bo inaczej bedzie mu wypierdalac ze serial nie dziala
5. nwm co sie stalo ale teraz rano o 10 wypierdala debuga w thais jak sie probuje lognac na chara
6. nie wiem czy to tylko u mnie tak ale jak ustawie w lootingu e1 zeby wrzucal do 2 plecaka to jak otwiera cialo to sie zamyka ten 2 plecak
7. debugi ciagle w niektorych miejscach np przy wyjsciu z trolli ab pomiedzy 1 drzwiami a 2
to chyba tyle nie wiem pobawilem sie troche i zostawilem na full afk

Ostatnia edycja:

debug jest spowodowany eventem halowenowym

daj skrypt do otwieranie wszystkiego :P

.spr i .dat z Clienta kasterii halowenowego do Clienta z botem wrzu? i po debugach

mo?e kto? poda? spos?b jak uruchomi? pod to tibia auto albo elfa po kolei co i jak ? przy zainstalowanym i skrakowanym elfie pod 8.6 badz 8.54

kasteria.servegame.com Tu mo?esz kupi? elfbota pod kasterie, a w?a?ciwie to przerobiony client na kt?rym mo?na odpali? elfbota.

Aktualizacja klienta:
-Ikonki w elfbocie powinny dzia?a? bezproblemowo,
-Poprawiono otwieranie kontener?w w przypadku posiadania wi?cej otwartych backpack?w ni? 1,
-Dodano prosty zintegrowany spellcaster do klienta.

LGXaIZq.png

dziala elegancko, nie wiem jeszcze jak z tym chodzeniem w tych miejscach co opisalem ale to moze wina elfa, no nie wiem. ikony i kontenery dzialaja.

Da sie jakos ustawic manasowanie? id manafluida i viala jest takie samo

przyciski w menu up/down nie dzialaja
open next bp nie dziala w cavebocie prawidlowo, 19 slotow zapelnione a tym 20 byl kolejny plecak i zamiast go otworzyc i od nowa zapelniac to zostawia ten zapelniony i probuje wlasnie ten zostawiony do ktorego mial przejsc.

1 main bp
2 gold bp i w nim jest kolejny bp na kase, zapelnia pierwszy plecak i zamiast przejsc do drugiego to otwiera go ale tak ze probuje sie pojawic jako 3 kontener na ekranie.

Ostatnia edycja:
Back
Do góry