- Pozostałe Bot do ots kasteria.pl

Odp: Bot do ots kasteria.pl

Na helpie co? pisali czy jest gm bo bot gdzie? biega i trzeba zbanowac. Dlatego pytam o bota bo co? co? Tym musi by?.

To jest takie dziadostwo, ?e nawet bym do bota tego nie zaliczy? XD

Podaj jakies argumenty. Chodzic samo chodzi, leczy sie, potrafi odpowiadac na wiadomosci, zmienia amunicje, bije potworki, wiec sie nadaje.

Podaj jakies argumenty. Chodzic samo chodzi, leczy sie, potrafi odpowiadac na wiadomosci, zmienia amunicje, bije potworki, wiec sie nadaje.

Leczenie jest fatalne oczywi?cie wed?ug mnie, a poza tym ?atwo zblokowa? tego bota i zamiast biega? to b?dzie sta? w miejscu, wystarczy tylko pokombinowa?.

Jak odpali? t? tibie auto na tym kliencie, bo tutaj nie mo?esz po??czy? si? przez ip changera a w tym custom cliencie nie mo?esz nawet zmienic tego pliku kasti na tibia.exe(bo jak zmienisz nawet nazwe to juz sie nie polaczysz).

jak Kasteria.pl jest pod 8.54 tylko grafika jest z 8.0 ;)

elfbota 8.54 tez nie odpalisz pisze please run tibia first, a jak robie process hackerem to debug

Dla chcacego nic trudnego :)
7a18894d8f84420f92d8c97926fa6152.png

Jak to odpaliles ? Ja jak w??czam process hackerem to mam debuga w tibii? Jest inny spos?b?

Mo?e i odpali? ale i tak nie dzia?a.
U?ywamy clienta 8.54 poniewa? plynniej chodzi ni? 8.0 tak samo jak wszystkie ots 7.4 u?ywaj? 7.72

ciekawy jestem co to za program ktore jest obok clienta kasti na tym ss i czy to on pozwala na odpalenie elfa?

najlepiej tak ?eby by?o dobrze.

O ile pami?tam to elf by? od 8.1+ albo dalej bo pod 8.0 nie by?o ^^ Madao mo?e klienta 8.1+ pod 8.0 przerobi? ?eby bot smigal. Kontakt masz gdzie? tutaj na forum

Back
Do góry