Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak kto? chce zarobi? prosz? pisa?. Zale?y mi na pick up spears oraz auto healer.
B?dziesz go mia? tak d?ugo jak b?dziesz posiada? instalk?, jedynym minusem jest to ?e bardzo rzadko b?d? aktualizowa? go pod aktualizacj? klienta medivi. Robi?em to na bie??co w wakacje jednak?e teraz wraca rok akademicki i w przeci?gu miesi?ca wysy?am zaktualizowane instalki.
Witam, mam wam do oddania Medivia - 8.60 compatiblity client.
Klient ten jest przystosowany ?eby dzia?a? na nim ElfBot NG 4.5.9-4.6.0.
SS:
Kliknij, aby zobaczy? obrazek
Strona:
http://tibia-bot4life.hopto.org/medivia/
Aktualnie s? testy wi?c wszystko jest za darmo(kiedy zapyta o klucz po prostu wystarczy nacisn?? "Login").
Prosi?bym nie spamowa? i? jest to wirus poniewa? wykrywa tak du?? ilo?? false-positive z powodu zabezpiecze? ?eby mi kto? po prostu nie podpierdoli? mojej pracy bez wysi?ku.
Witam, mam wam do oddania Medivia - 8.60 compatiblity client.
Klient ten jest przystosowany ?eby dzia?a? na nim ElfBot NG 4.5.9-4.6.0.
SS:
Kliknij, aby zobaczy? obrazek
Strona:
http://tibia-bot4life.hopto.org/medivia/
Aktualnie s? testy wi?c wszystko jest za darmo(kiedy zapyta o klucz po prostu wystarczy nacisn?? "Login").
Prosi?bym nie spamowa? i? jest to wirus poniewa? wykrywa tak du?? ilo?? false-positive z powodu zabezpiecze? ?eby mi kto? po prostu nie podpierdoli? mojej pracy bez wysi?ku.
Update b?dzie tylko jeszcze nie wiem dok?adnie kiedy bo update wprowadzi? par? zmian w strukturze plik?w .dat, .spr jak i w pakietach wysy?anych przez serwer.Bedzie update?

Wy?wietlanie skilli zosta?o poprawione i zmieniony zosta? troch? kod je?li chodzi o mc(w przypadku gdyby dalej by?y debugi prosz? o debug loga na pw).dobra, owy problem ogarn??em nale?y za ka?dym razem odpala? z poziomu administratora ( o dziwko przed update nie by?o to wymagane)
Teraz mam kolejn? zagwozdk? , przy ponad 2 MC wywala mi debuga kto? mo?e mia? podobny problem ??
Saiyan king : swoj? droga to pomyli?e? adresy i fishing wy?wietla jako shielding oraz co? tam z swordem , axem , club'em jest pomieszane ale tak to propsy za prace
Pozdrawiam.