Witam,
jestem u?ytkownikiem bota. Te maj? cz?sty zwyczaj do zwieszania i debug?w.
W katalogu danych tibii tworzy si? plik informuj?cy o debugu (co i jak, czy u?ywa bota itd.).
Po updacie 8.21 pojawi?a si? sprawa debug?w i ban?w po nich.
Powiem wam jak usun?? ten plik b??du.
1. Odpalamy "M?j Komputer".
2. Wchodzimy na nasz systemowy dysk (w 99% przypadk?w jest to C: )
3. Wchodzimy do katalogu "Documents and Settings".
4. Potem do katalogu waszego u?ytkownika (w moim przypadku "Mati")
5. Nast?pnie na pasku adresu musicie dopisa? folder Dane aplikacji (u mnie wygl?da to tak: C:\Documents and Settings\Mati\Dane aplikacji).
6. Potem szukasz folderu "Tibia", jak znajdziesz to wchodzisz do niego.
7. Szukasz pliku error.txt, je?li takowy istnieje usuwasz go, a potem opr??niasz kosz. Je?li ten pliczek nie istnieje to znaczy, ?e jeste? bezpieczny (na razie).
P.S. Pami?taj ?e m?j poradnik chroni tylko od bana z powodu debuga. Jak b?dziesz gra? na bocie i wpadnie na ciebie GM to m?j poradnik ju? nic nie da
jestem u?ytkownikiem bota. Te maj? cz?sty zwyczaj do zwieszania i debug?w.
W katalogu danych tibii tworzy si? plik informuj?cy o debugu (co i jak, czy u?ywa bota itd.).
Po updacie 8.21 pojawi?a si? sprawa debug?w i ban?w po nich.
Powiem wam jak usun?? ten plik b??du.
1. Odpalamy "M?j Komputer".
2. Wchodzimy na nasz systemowy dysk (w 99% przypadk?w jest to C: )
3. Wchodzimy do katalogu "Documents and Settings".
4. Potem do katalogu waszego u?ytkownika (w moim przypadku "Mati")
5. Nast?pnie na pasku adresu musicie dopisa? folder Dane aplikacji (u mnie wygl?da to tak: C:\Documents and Settings\Mati\Dane aplikacji).
6. Potem szukasz folderu "Tibia", jak znajdziesz to wchodzisz do niego.
7. Szukasz pliku error.txt, je?li takowy istnieje usuwasz go, a potem opr??niasz kosz. Je?li ten pliczek nie istnieje to znaczy, ?e jeste? bezpieczny (na razie).
P.S. Pami?taj ?e m?j poradnik chroni tylko od bana z powodu debuga. Jak b?dziesz gra? na bocie i wpadnie na ciebie GM to m?j poradnik ju? nic nie da

Ostatnia edycja: