~Celesta Life~

Odp: ~Celesta Life~

Bardzo prosz? obcina? screeny do wymaganych 800x600, upomnienie s?owne. Temat bardzo fajnie si? rozwija, zw?aszcza Rojcer dodaje mu kolor?w, level kt?ry na tnp dawno nie go?ci?.

Wrzucam hunt demca waste w huhu :P i nic nie polecia?o :P:D

Narazie nie mam zbyt wiele czasu na gr? g??wnie przez prace i dziewczyn? ale postaram si? wrzuca? foty dzi? jad? do bercikk pall to wezm? od niego foty z hunta Hellgoraka :D to jutro rano wrzuc? o ile zrobi? ss:P Widz? ?e temat powoli si? rozwija ciesze si? gogo ch?opaki 100lv:D:P

Ostatnia edycja:

?opo? :O.

12lvlf.png

Siema Bercikk nie zrobi? ss z helgoraka ale dzi? si? wybrali?my we 3:D Na pocz?tek block 3 Jugi:D Heh ;]

A tutaj ss z Hellgoraka:P

??cznie ubili?my 10 polecia?y wsumie ?miecie:P 2 ksi?gi dla mag/drut +2mlv:P a reszta to typu crown sety steel boots itp;] Pozdro wrzuca? foty i koment:D

PS:D
800x600 done:P:D

Bardzo ?adnie szkoda ?e Bercikk Pall tu nie zagl?da i nic nie wrzuca :D Ja tez co? dodam Bohy ju? s? ale got?wki nic :/. Aktualny stan postaci:
dupa0001800x600.jpg
[/URL]

Uploaded with ImageShack.us[/img]

LVL UP !!! Licz? na to ?e przez moje ss ktos zacznie wrzuca? swoje a nie tylko ja ;)
Zacz?ty task na 5000 k mino.
dupa0006800x600.jpg
[/URL]
dupa0009800x600.jpg
[/URL]

Uploaded with ImageShack.us[/img]

A wi?c czas od?wie?y? temat...
Paladyn nie przypad? mi do gustu wi?c przerzuci?em si? na knighta :)
P?ki co jestem na etapie skillowania :/
kobuz.png

@down
Knightem na faccu mog? si? wybiera? na OF. Co do skilli to my?l? ?e jakie? 60/60 (o ile mi sie nie znudzi skillowanie, bo ju? strasznie wolno lec? :/)

Ostatnia edycja:

Mog?e? zosta? przy paladynie. Gra knightem na faccu jest monotonna i to samo tyczy si? manuala. Paladynem by? sobie hunci? na 40 dragony, a knightem co zrobisz? No nic to twoja decyzja. Eq masz dobre, zobaczymy co z tego b?dzie. ?ycz? powodzenia.
btw. jakie skille masz zamiar wby??

Od?wie?am bowiem widz? ?e nikt si? nie garnie do wrzucania screen?w
Pierwszy jako taki loot z draga:
26loot.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Awansy a przy okazji zmiana EQ:)
88752854.jpg
71491831.jpg
82413834.jpg
Mino task 2152/5000 :)

Dobrze jedziesz. M?g?by? ods?oni? tabelke skills ?eby ujawni? swoje nadzwyczajne albo cienkie skile? Jaki tam exp na mino tower jest? Pacca kupuj bo teraz to multum ludzi na ofie, poh , vdl

Te? dodam co?. Niedawno zacze?em.
Og?lny stan postaci.
28augbt.jpg

witam . Tez powracam na Celeste. 117 knight i 118 sorcerer :) narazie gram knightem niestety odrabiam po haku :) dzis bedzie awans . :D ss'a dodam potem ;) zachecam wszystkich do gry na tym servie :D

gra ktos jeszcze na Celescie? bo temat widze dazy do upadku :D mam 85 palla i chcialbym pograc ale samemu to lipa troche:D

ja bym pogra?. ale jak widac na screenie up. lvl low i eq low. wiec za bardzo nie ma na czym expic. poza tym brak kasy. ;x

@witk
Tak, ja i robi860 nadal gramy, tzn. gramy tylko gdy mamy czas, a czas tylko w weekendy :/

Co? na od?wie?enie :)

beztytuuwy.png

Dla niekumatych. Warrior helmeta zmieni?em na Crusader Helmeta, oraz vampirke na mms :)

beztytuu2gs.png

Pozdrawiam,
maxim94.

@down

Oczywi?cie. Temat w ko?cu jest dla wszystkich graczy z Celesty.

Ostatnia edycja:

Dobrze wam idzie ;> tez gram tu mam 60 kina Chyba moge te? co jakis czas dodac ssa? ;>

Ostatnia edycja:

Od?wie?am : Lvl Up!!!
dupa0036800x600.jpg
dupa0044800x600.jpg
dupa0049800x600.jpg
Nie mamy z Maxim94 za bardzo czasu na gr?, Maxim wyja?ni? szko?a, ale jako? si? staramy
mo?e kupimy po Paccu zobaczy si?.Tylko potrzebny czas:(

Przerwa ?wi?teczna wi?c jest troch? czasu na gr? :)
beztytuuoir.png

@edit
beztytuufwp.png

jeszcze jeden i skillowanie

@edit2

beztytuuay.png

Trzeba zacz?? skillowa? :/

Ostatnia edycja:
Back
Do góry