Chc? stworzy? w?asny keylogger.

Status
Zamknięty.

Imperata

Active User
Kwiecień 28, 2010
Liczba reakcji
2
Witam chc? stworzy? w?asny keylogger do w?asnego u?ytku, tzn chodzi mi wy??cznie by by? na moim komputerze bym m?g? kontrolowa? to gdzie wchodzi m?j 9 letni brat
a nie chce by ta ma?a bestia si? rozbestwi?a jeszcze bardziej hehe nie wiem czy to dobry dzia?, lecz napisa?em to na tym forum bo tu przebywam czasem i wiem ?e jest tu du?o spec?w od tego, a sam nie potrafi? zrobi? go czy mog? prosi? o pomoc ?

Odp: Chc? stworzy? w?asny keylogger.

Spec?w od keyloger?w jest tu tyle co graczy tibi, po prostu musisz nauczy? si? programowa? z odpowiednimi bibliotekami co zajmie ci sporo czasu, wi?c za kilka lat mo?e napiszesz swojego keylogera :)

Generalnie rzecz ujmuj?c - najlepszym dla Ciebie rozwi?zaniem b?dzie korzystanie z narz?dzi systemowych ;). Stworzenia dw?ch osobnych kont i konfiguracja kontroli rodzicielskiej, ponad to z poziomu gpedit mo?na zablokowa? dost?p do nieetycznych stron, przez co zyskujemy wi?ksz? kontrol? nad bratem. Je?eli chodzi o kwestie czysto teoretyczne zwi?zane z gpedit.msc, nale?y googlowa? fraz?. Powodzenia!

Poszukaj jakich? for?w hackerskich. Znalaz?em kiedy? par? takich, na kt?rych by?y gotowe, dobre keyloggery do pobrania razem z instrukcj? obs?ugi. Musisz tylko uwa?a?, ?eby? nie z?apa? jakiego? g?wna, dzi?ki kt?remu kto? ci narobi niez?ego burdelu na fejsie.

Co do tworzenia... napisa? ju? Blackq.

Polecam stron? hackme.pl a je?li jeste? bardziej ambitny poczytaj troszk? o Visual Basic oraz C++ i stw?rz co? swojego :)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry