Classic.otserv.net

Status
Zamknięty.

Szacho

Advanced User
Maj 25, 2008
Liczba reakcji
25
Witam !!!
Temat powsta? po to, by udzielali si? w nim i wstawiali zdj?cia ci u?ytkownicy, kt?rzy graj? na tym serwerze.
Oczywi?cie, jak to przysta?o na tego typu tematy-Mile widziane komentarze !
Dla tych os?b, kt?re nie znaj? tego serwera, zamieszczam kr?tkie info na jego temat:
IP: classic.otserv.net
Port: 7171
Raty serwera:
* lvl 1-50 - 150x
* lvl 51-100 - 100x
* lvl 101 - 150 - 80x
* lvl 151 - 200 - 60x
* lvl 201 - 250 - 40x
* lvl 250 - 300 - 30x
* lvl 300 - 400 - 25x
* lvl 401+ - 20x
Rate loot: 3x
Rate skill: 40x
Rate mlvl: 25x
Tak wi?c czekam na wasze zdj?cia, komentarze oraz rady i pomocne informacje.
Jeszcze Info o mojej postaci:
Nick: Pectus
Profesja: Knight
Pochodzenie: Carlin
Zapraszam do gry i pozdrawiam,
Szacho.
Pora zacz?? rozwija? temat :) Pierwszy SS przedstawiaj?cy awans na 50 poziom do?wiadczenia
classic50lvl.png

Sorry, ?e tylko 1, ale jeszcze dzi? pojawi? si? kolejne zdj?cia.
Dzi? planuj? wybra? si? na GhostLand i wbi? jaki? wi?kszy poziom.
W planach mam tak?e zakup PACC'a.
Czekam na wasze komentarze no i oczywi?cie zdj?cia, rady itd...
@edit
Tak jak m?wi?em wybra?em si? na GhostLand, a oto skutek tej wyprawy, a mianowicie awans na 60 poziom do?wiadczenia
classic60.png

Teraz w planach mam zakup PACC'a.
Co do ekwipunku i skilli, screena z tymi informacjami wstawi? prawdopodobnie jeszcze dzi?.
Bardzo prosz? o komentarze.
Pozdrawiam, Szacho.

Odp: Classic.otserv.net

Sklej posty bo wy?apiesz warna ; )
D?ugo grasz t? postaci?? OTS Ci si? podoba? Ile kosztuje pacc? S? trainery?
Spodoba?y mi si? screeny i mo?e zobacze jak to wygl?da w praktyce : )

Ja te? mam tutaj posta? (191MS) i wzi??a mnie ch?? ?eby zagra?.
Jbc. piszcie do Asphopath.
Z itemkami na start b?dzie troche gorzej bo sam mam 16k i swoje eq (xDD)
Potem editne i dodam stan postaci.

#edit
Fotka ze stanem :
120kvo4.jpg

Pozdrawiam.
Kyka.

Ostatnia edycja:

Sry, ?e nie doda?em screena obiecanego ze stanem postaci (skilli i eq), ale ie mia?em czasu, zrobi? to jutro. Dzi? zaliczy?em dwa deady, peker si? uwzi?? ;).
Planuje wykupi? jakiego? Elite Knighta za sms 10.98, ale czekam na dobr? okazj?.

@Magic Hereos
Co do OTSa:
Gra si? fajnie.
S? trainery. Dla FACC w Kazordoon (nie by?em wi?c nie na 100%), dla PACC w Edron (by?em, sprawdzi?em, s?).
W?asny client na stronie classic.otserv.net, dzi?ki kt?remu nie musisz u?ywa? IP Changera.
Co do PACC'a:
5 Dni=SMS 2,44
25 Dni=SMS 10.98
Jest mo?liwo?? wykupienia przez sms 10.98 POPRZEZ SERWIS (czyli zerowe szanse, ?e zostaniesz oszukany) posta?, na kt?r? w?a?ciciel nie logowa? si? d?u?ej ni? 5 miesi?cy. Szczeg??y w zak?adce Wykup posta?.
C??-pozostaje mi Cie zaprosi? do gry i kto wie, mo?e wsp?lnie co? osi?gniemy. Oczywi?cie na start gwarantuj? ci CC oraz jakie? EQ (nie b?dzie to MPA itd, bo sam chodz? z crown setem :))

@Kyka
To czekam na zdj?cia :).

Pozdrawiam, Szacho.

Powiem tak obecnie clasic czy huntera jeden z bardziej dobracowanych ots i bardzo stabilny gra nawet spora ilosc graczy :) (Od ponad roku nie bylo restartu i to tez dobre ) na serwerze zostala dodana nowa opcja

Kupno postaci

Na naszym serwerze istnieje mo?liwo?? kupna nieu?ywanej przez d?u?szy czas postaci. Jest to idealna opcja dla os?b, kt?rzy nie maj? za wiele czasu na zdobywanie do?wiadczenia i chc? zacz?? gra? na naszym serwerze ale przera?aj? je zbyt wysokie levele postaci. Posta? kupowana jest z wszelkimi przedmiotami jakie posiada (w DEPO, czy te? na sobie) oraz z domkiem o ile posiada taki. Dodatkowo, istnieje mo?liwo?? wyboru nowej nazwy postaci.
Na list? poni?ej trafiaj? gracze, kt?rzy nie logowali si? do gry przez ostatnie 5 miesi?cy. Je?eli Twoja posta? trafi?a na list? postaci do kupienia (poni?ej), a chcia?by? by z niej zosta?a ?ci?gni?ta - wystarczy, ?e zalogujesz si? do gry! Po?piesz si? jednak gdy? w przypadku gdy kto? ju? kupi Twoj? posta?, nie istnieje mo?liwo?? jej zwrotu!​

wiec kto mowi ze duze levele niech sobie postac kupi expi sie szybko level leci przyjemnie bardzo pozytywny server dla teamow bardzo fajnie by bylo gdyby ktos chcial na nim mocniej powalczyc na dlugi okres czasu :)

Organizacyjnie spodobal ci sie sever masz vt 2.1.4 ? chcesz powalczyc ?
Jestes po mutacji i masz wiecej niz 16-18 lat ? Milo mozesz napisac do mnie na gg pomyslimy 3254022

yo yo rozkrecamy panowie ten temat :D

classic back nie? :>
Pierwszy ss odemnie mam nadzieje ze za mna pojda inni i pojawi sie tu w c........ zdjec to zaczynamy panowie:
(narazie tylko 1ss ale wieczorem wrzuce wiecej)

classica.jpg

daje nowego ss i zapraszam wszystkich nowych z wielka checia sypne eq,cc i pomoca :)

bociszek.jpg

Status
Zamknięty.
Back
Do góry