Client do NowOTS!

TenTypSwir

NNSTORY.EU Developer
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
117
Witam all!
Wi?c prosz? o pomoc wszystkich kt?rzy si? na tym znaj?(wszyscy tylko nie ja ;[ )
Wiec jak robi?em Clienta tym programem Tibia_Customizer to musia?em zmieni? Engine.dll na Tibia.pic ?eby wesz?o a gdy ju? all zrobi?em musia?em z powrotem zmieni? nazw? na Engine.dll ale ju? client nie dzia?aj jak przed zmian? nazwy tylko wyskakiwa? taki Error:
-
error3i.png

Wi?c prosz? o pomoc jak to zmieni? ?eby zadzia?a?o...
(je?li z?y temat prosz? o przeniesienie)

Odp: Client do NowOTS!

Wydaje mi si?, ?e przed zmian? pliku na pIC musia? by? go gdzie? skopiowa? i p??niej doklei? do folderu z Klientem. Tzn : Masz plik Engine.dll* <najpierw kopiujesz go na pulpit, nast?pnie zmieniasz nazwe na Tibia.pic a na ko?cu wrzucasz ten .DLL z pulpitu Pozdrawiam :)

Ostatnia edycja:

Nie masz pliku Engine.dll, tylko Engine.dll.pic. Wystarczy ?e usuniesz to .pic.
Jak?
Narz?dzia -> Opcje folder?w -> Widok -> Ukryj rozszerzenia znanych typ?w plik?w (odznaczasz. Po zmianie nazwy mo?esz zaznaczy? z powrotem).

Tak ale Engine.dll to ten zwyk?y wygl?d client'a a ja zmieni?em grafik? i jest inna ni? to co by?o i jak zmieniam nazwe tibi.pic na Engine.dll to nie odpala si? client i taki error pomo?e kto??
(Sry ale nie dam downloadu nie mam 30 post?w...)

Ostatnia edycja:

Kolega up dobrze m?wi.Najlepiej skopiuj plik .dll otw?rz tam za pomoca wklej to co masz w Engine zapisz,zmie? nazw? pliku na engine i powinno ruszy?

Sory Punisher ale nie dzia?a wi?c prosz? o inn? pomoc...
~R~
~E~
~F~
~R~
~E~
~S~
~H~

~r~
~e~
~f~
~r~
~e~
~s~
~h~
~1~

I za to leci Wielki reput Siniok93 THX za pomoc ;*
Edwin te? mi bardzo pom?g? bo wyja?ni? bardziej gdzie co i jak a Siniok93 wyja?ni? jak z polszczy? clienta wi?c obydwoje reput!

@Temat do zamkni?cia

Ostatnia edycja:
Back
Do góry