co dostaniecie/chcielibyscie dostac na gwiazdke?

Status
Zamknięty.
Odp: co dostaniecie/chcielibyscie dostac na gwiazdke?

Chcia?bym dosta? konsole Xbox 360, ale wiem ?e nie dostane. Pewnie dostane jakiego? ciucha, s?odyczy i mo?e kase, albo jakis odtwarzacz mp3, lub co? co starsi uwa?aj? za rozs?dne.

Szczerze m?wi?c wchodz?c w ten temat my?la?em, ?e najcz??ciej b?dzie wymieniane s?owo PACC lub podw?jny exp na serwerze od Cipsoftu, ale widz?, ?e Tnet ma ogarni?tych u?ytkownik?w :D

@topic

Co do prezentu to standarcik "ubrania, kasa, a ten g??wny prezent to fantazja rodzic?w" Skoro poruszacie ju? ten temat to ?ycz? wszystkim weso?ych ?wi?t !!! :))

Jak rodzice mog? komu? na gwiazdk? kupi? pacca? lol
Ja dostan? pewnie hajs jak zawsze i cukierka lub nic. :D

Hehe, c?? za ?wi?teczny temat ;) Ja na gwiazdk? oczekuj? prawdopodobnie nowego telewizora LCD, lub innego r?wnie dobrego, potrzebny jest mi do PS3, bo mam zje***y telewizor i nie da si? na nim gra? w mirror's edge, a na takim porz?dnym ekranie to hoho :D zreszt? wszystkim w rodzince przyda?by si? telewizor. Je?li nie telewizor, to chc? w?dk?, ale to pewnie te? p?jdzie na odstrza?. Je?li obydwa pomys?y nie wypal?, to the sims 2 na peceta ;)
Pozdro:p

Hmm, zazwyczaj dostaj? jakiego? hajsu czy co?, a jak czego? chc? to po prostu m?wi?, ale to musi by? w granicach jakiej? kwoty. Up^^ Jakie? skromne masz te 3 wymaganie, simsy 2 to mo?na ?ci?gn??.

Pozdrawiam.

Ja licze na kaske =) I pewnie dostane ksi??ki kt?rych i tak nie przeczytam :( A chcia?bym dosta? najnowszego readona ^,- (ale to marzenia )

Szczerze m?wi?c to my?l?, ?e do ?wi?t nie czeka si? tylko i wy??cznie na prezenty, tylko na mile sp?dzony czas z rodzin?, aczkolwiek wr???, ?e dostan? co? hajsu, co? do ubrania, no i s?odycze.

ja dostane to, co upoluje

pozdro dla [you]

edit:
dla moderatora:
nie mam zdjecia z polowania, ale mam zdjecie zdobyczy wraz z przedmiotem polowania, tak wiec prezent gwiazdkowy mam ju? z glowy

Ostatnia edycja:

---Odswierzam---

kase,ciuchy noi i mo?e jakas bi?uteri?...;] standardowo^^

My?l?, ?e dostan? Playstation 3 lub Xbox360, s?odycze i jaki? ciuch. Lepiej by?oby zapyta? "Co dacie innym
na ?wi?ta?" bo przecie? najwa?niejsze w ?wi?ta i w ?yciu jest dawanie szcz??cia i rado?ci innym, ale to tylko tak na marginesie.

Rado?? prze?ywa si? tylko wtedy, gdy sprawia si? j? innym.
Karl Barth

Ostatnia edycja:

Co chcia?bym na gwiazdk?? Hmm... posada Admina mi starczy. <joke>

Na gwiazdk? pewnie dostan? troch? got?wki oraz pewnie jakie? ciuchy. Chocia? je?li dostan? co? innego, to si? nie obra?? ;P

Na gwiazdk? dostaje si? prezent, czyli co? o czym nie wiemy (niespodziank?), lecz Polska zapomnia?a o tym zwyczaju i w wi?kszo?ci polskich rodzin miesi?c~ przed gwiazdk? wiemy co dostaniemy/dostajemy prezent. No c??...
.
Nie?Nie ma takiego zwyczaju.
Zwyczaj jest taki,ze na poczatku pisze sie liste do Swietego Mikolaja(oczywiscie wiem ze to jest mit xd) a on spelnia niektore zyczenia to nie jest niespodzianka.Niespodzianka moze byc na urodziny a nie na gwiazdke.
Pozatym chce dostac nowa karte graficzna zebymi tibia weszla xd i moze nowa bluze Prosto.

Najlepszy prezent to ?wi?ta z rodzin?.
Ale moim marzeniem jest 800 dodatkowych kostek domina.
+ troch? hajsu od Babci;**
+ zapewne ciotka zn?w kupi mi skarpetki:<

Dostan? Brutal Legend na PS3 od ojca, bo si? podjara? na t? gr? (ja w sumie te? xD), dwa talerzyki do mojej pi?knej perkusji, i jeszcze jeden tom (taki b?ben :P).
A chcia?bym dosta? Xboxa 360 elite i par? gierek na xboxa 360 i ps3 :P

My?l? ?e kasy na ?wi?ta nie powinno si? dawa? tylko jaki? upominek i niema to by? rzecz wyjebana w kosmos.. My?l? ?e dostane szachy i jak?? gr? i oczywi?cie s?odycze :)

B?dzie albo Tekken 6 albo CoD MW2

Ostatnia edycja:

My?l? ?e kasy na ?wi?ta nie powinno si? dawa? tylko jaki? upominek i niema to by? rzecz wyjebana w kosmos.. My?l? ?e dostane szachy i jak?? gr? i oczywi?cie s?odycze :)
M?drze gadasz.Na ?wi?ta nie kupuje si? prezent?w do 2000 z?,tylko g?ra do 500. :)Ja na ?wi?ta chce:
call-of-duty-4-g.jpg

Call Of Duty 4:Modern Warfare-oko?o 70 z?.
3.jpg

Deskorolka-od 40 lub 30 z? s?.Czyli ca?e koszty z 120-130 z?. :)Moja siostra chc? torbe Nike'a.

Co do szach?w mowa,od cioci kilka chyba z 3 lata temu dosta?em szklane szachy :)

Ostatnia edycja:

A ja nic nie dostane. Bo mi nic nie jest potrzebne. Jedynie co mi by sie przyda?o to przerobic se PS2 ale no jak kto? nie ufa allegro to mo?e se jedynie pomarzy? :(

No jak ju? m?wi?em mam zamiar dosta? wielki zamek z klock?w lego (oczywi?cie ja tam te? wejd?)

@UP
Czy? nie s? to "korki"?
Raczej tak :)

@Topic
Na gwiazdk? , bo chodzi wam o 24 grudnia :)

Mam 3 imprezy w 1 dniu :)

Urodziny - Urodzi?em si? 24 grudnia :)
Imieniny - I? mam na imi? Adam
Gwiazdka - To ju? prawie ka?de "dziecko" ma w domu.

Czyli na te trzy uroczysto?ci dostaje skuter :)
Nawet podam wam nazw?:
Quest Q3 Silver Racing limited edition :)

Zda?em na kart? i mo?na ju? ******* :)

Pozdrawiam
Astobales

Status
Zamknięty.
Back
Do góry