Counter Strike Global Offensive - Temat Zbiorczy

Odp: Counter Strike Global Offensive - Temat Zbiorczy

Aktualnie g3. Co do zmiany strony i w og?le, ile to ju? by?o wa?kowane i tak zawsze wychodzi?o, ?e Tibia i Tibia.

ja jestem za, aktualnie global elite, konto premium ESEA, wi?c jak kto? ma ch?tnie zagram

taki DM by?by ca?kiem w porz?dalu

ja jestem za, aktualnie global elite, konto premium ESEA, wi?c jak kto? ma ch?tnie zagram

taki DM by?by ca?kiem w porz?dalu

Kiedy? mo?na pyknac ESEA . Aktualnie lem : ) Dzisiaj moze road to SUPREME

no to ci?nij go??beczku :D

Potrzebuje psc 0.5 euro, ma kto? do oddania?

W sumie to ja, ale nie 0,5, a 10 euro ;d https://www.facebook.com/csgostyle <- sprawd? obecny konkurs (wydarzenie)
Sprawa prosta, tylko musia?by? troch? poczeka? jeszcze :D

Pierdziele tego cs'a.Jak nie rusek to cziter jak nie cziter to rusek/niemiec i tak w k??ko ....I spadek do lema bo solo gram : ).Jakie? beciki panowie na dzisiaj ?

W?a?nie da?em 28€ na mouz. Zobaczymy co z tego wyjdzie ;D.

Pierdziele tego cs'a.Jak nie rusek to cziter jak nie cziter to rusek/niemiec i tak w k??ko ....I spadek do lema bo solo gram : ).Jakie? beciki panowie na dzisiaj ?

No to samo XD Ci?gle mam trolli albo cheat?w w teamie, dlatego nie gram za cz?sto mm?w, tylko faceity.

Yolo panowie : ) [MENTION=210505]Oskarqq[/MENTION] [MENTION=392116]SanninStory[/MENTION] [MENTION=155701]#SWAG[/MENTION] [MENTION=90838]Michukng[/MENTION] [MENTION=41769]HM Realovsky[/MENTION]

2prtf12.jpg

WDpAqrQ.png

Ostatnia edycja:

No powodzenia haha, nie b?d? nic pisa? w tej sprawie, ale chyba po?egnasz skiny.

no kurwa debil :D

@UP @2xUP

mam jeszcze 6 asimov?w to spokojnie : ) . Mo?e si?dzie 3/4 os?b kt?rych znam i maj? min 80% skuteczno?ci te? na vp daje.Te? mam oko?o ~75% skuteczno?ci na loungu : *

KTO NIE RYZYKUJE, SZAMPANA NIE PIJE

---------- Tre?? dodana o 20:08 ----------

Kx3ZOpp.png

Po wyr?wnanym spotkaniu VP wygrywa 2:0 EZ SKINS

@UP @2xUP

mam jeszcze 6 asimov?w to spokojnie : ) . Mo?e si?dzie 3/4 os?b kt?rych znam i maj? min 80% skuteczno?ci te? na vp daje.Te? mam oko?o ~75% skuteczno?ci na loungu : *

---------- Tre?? dodana o 20:08 ----------

Kliknij, aby zobaczy? obrazek
Po wyr?wnanym spotkaniu VP wygrywa 2:0 EZ SKINS

Nice, ja przegra?em wszystkie skiny na csgl. Musz? od ziomka po?yczy? kluczyk ?eby zn?w zacz?? :D

2x UP,
Mnie tam nie sta? na Asiimovy, ale postawi?em ?mieciowe te? na VP xd i 1.7€ do przodu jestem (Bogactwo Jeeey)!

Pozdrawiam!

Ja jeszcze takie pytanie mam, skrzynki wiem ?e dostaje si? za granie itd. ale co z kluczami? mo?na je kupowa? tylko po 2€+? bo to imo chore :D

Back
Do góry