[Cyna] Prace Graficzne

Status
Zamknięty.

Cynna

Senior User
Lipiec 2, 2009
Liczba reakcji
107
Witam. Tamten temat gdzie? przepad? w koszu.. ;p wi?c zak?adam nowy. Tym razem postaram si? dodawa? regularnie jakie? prace. No to dla przypomnienia:
1.
52576880.png

2.
dbzqs.png

3.
grimf.png

4.
piraci.png

5.

chada.png

6.
fabula.png

NEW:
7.
silkn.png

Oceniajcie. ; )
Enjoy!

Dla jasno?ci, prac? robi? sam bez ?adnych tutoriali. No i oczywi?cie jestem pocz?tkuj?cy ^^

@Down
Sory, ale jak na razie nie wykonuj? prac na zlecenie ;|

Odp: [Cyna] Prace Graficzne

Super, praca na 10/10 :p
a wykonal bys mi logo moze?? plz :)
chcialbym zebys na tym tle ponizej napisal Screamer, to strona rozrywkowa wiec dodaj na tlo jakies fajne buzki albo cos humorystycznego :) z gury dzieki mam nadzieje ze mi pomozesz ;)
PS : sorka ze nie wgralem logo cale ale cos mi sie zacina wiec podam ci linka do tego tla:
http://www.screamer.vgh.pl/themes/Europe/images/logo_bg.gif

Cze??, bardzo ?adne pracy, najbardziej mi si? podoba praca 5,6 .Chada proceder i fabu?a dzie?o sztuki konkretnego g?wno s?uchasz;) Tak trzyma?! Mam do Ciebie pytanie zrobi?by? mi co? podobnego do tego 5/6 tylko ze zamiast zdj?cia Chady/Fabu?y by? ?.p Magik i m?j podpis jaki mam?

#eddit

Dzi?kuje bardzo

Ostatnia edycja:

Refresh!

Magik v1
magik.png

Magik v2
magikv2.png

300
30000.png

Prace bardzo s?abe, to ?e robisz bez tutoriali to od razu wida?. Lepiej zacznij z nich korzysta?. Twoje prace s? zrobione chaotycznie, nie trzymaj? si? kupy. Napisy to totalna pora?ka, w og?le nie pasuj? do ca?ej pracy, o renderach ju? nie wspomn?.

Pracuj, pracuj i jeszcze raz pracuj, bo na ten moment jest bardzo s?abo. Moja ocena to 2/10

Ka?da Twoja praca wygl?da tak samo, nie uczysz si? niczego nowego. Na razie widz?, ?e bawisz si? w przezroczysto?? warstw i dodajesz napisy. Spr?buj zrobi? kolejn? prac? po przeczytaniu i zrozumieniu jakiego? tutorialu. Twoj? galeri? oceniam tak jak m?j przedm?wca - 2/10.

Cze?? prace bardzo fajne. Najbardziej mi si? podoba 1 i 5. Lecz 1 jest za ma?a, do 5 nic nie mam moim zdaniem idealna. Wida? ?e nie jeste? pocz?tkuj?cym graffikiem. ?ycz? wi?cej sukces?w moja ocena to: 10/10

@Up
Jestem pocz?tkuj?cy..
@Topic
Refesh
pfkv2.png

Ostatnia edycja:

Refresh ;s
Troch? si? poprawi?em.

snejk.png

codx.png

realv2.png

ronaldol.png

jagiellonia.png

prototypes.png

fantasye.png

W og?le nie wtapiasz posta?i w t?o, napisy w wi?kszo?ci sygn nie pasuj?(za bardzo si? odr??niaj? od reszty)Nak?adaj r??ne tekstury i nast?pnie baw si? mieszaniem warstw. Polecam poczyta? poradnik?w o smu?eniu i og?lnie o robieniu sygn.

Prace s? bardzo ?adne , ale nie podoba mi si? ostatnia.
Ma jaki? taki napis nie pasuj?cy(jak dla mnie).
9/10 poczytaj na artown maj? tam du?o poradnik?w.

Refresh..
animene.png

@Down
o co ci chodzi?
m?g?by? je bradziej dopracowa?, a nie ?e grafika u ciebie le?y
mo?esz powiedzie? mi co robi? ?le? A tak na przysz?o?? popatrz na to co napisa?e? zanim to wy?lesz.

Ostatnia edycja:

prace brzydkie ... m?g?by? je bradziej dopracowa?, a nie ?e grafika u ciebie le?y.. 2/10 za ch?ci

Refresh
eagleu.png

nbd.png

girlcd.png

djtiesto.png

Refresh ;s
fantaq.png

refresh
56085190.png

50centn.png

animeec.png

No c??, pocz?tki nie zawsze bywaj? ?atwe, co stwierdzi?am przegl?daj?c tw?j temat. Ale idziesz do przodu, prace s? coraz lepsze. Zdecydowanie najlepsza jest praca z 50 centem. Render jest ?adnie dopasowany, napis nawet pasuje i kolory dobrze si? zgrywaj?. Mo?na si? doczepi? kiepskiego wtapiania render w t?o, ma?ej ilo?ci ?wiat?a i dziwnych ramek, takich nieklasycznych xd Na pierwszej pracy nie wiadomo, co jest przedstawione. Wida? tylko ten krzykliwy r??. Natomiast trzecia praca jest niez?a, ale render jest ?le wtopiony. Dobrze ci radz?, przejrzyj tutoriale o wtapianiu render?w, to nic trudnego, opanujesz z ?atwo?ci?.
Nie lubi? ocenia?, ale za og?? dam ci 8/10.

Prace ?adne, r?b ca?y czas staraj si? a b?dzie coraz lepiej, hmm co do oceny prac no wi?c tak
pierwsza napis Cyna ledwo wida? trzeba si? przyjrze? i co to w og?le jest ? kompletne dno, co do drugiej ju? mi si? bardziej podoba tylko wtopienie Rendera ci nie wychodzi tego si? jedynie mog? przyczepi?, praca trzecia mi si? najbardziej podoba jednak to samo wtopienie rendera,
pracuj i pracuj a z czasem wyjdzie tobie to.

Regards,
Nannance

Status
Zamknięty.
Back
Do góry