• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Czy warto gra? ????

Status
Zamknięty.

tyrak198

User
Styczeń 14, 2013
Liczba reakcji
0
Witam mam do was pytanie czy warto gra? jeszcze na rl od zera ????? Je?li tak jaki wybra? ?wiat ?????

Odp: Czy warto gra? ????

Osobi?cie wydaje mi si? ?e Twoje pytanie jest dosy? dziwne.
To czy warto gra? zale?y tylko i wy??cznie od Ciebie :)
Wed?ug mnie, nadal jest warto gra? w Tibie lecz tylko z PACC-em.

Pozdrawiam

No w tym pytaniu to mi bardziej chodzi?o o to czy jeszcze du?o os?b gra w tibie ????? A i je?li mo?esz podaj kilka serwer?w pvp chodzi o to ?eby na serwie by?o du?o os?b du?o pvp i serw by?by w miar? nowy :D je?li kto? mo?e niech odpowie

je?li b?dzie du?o os?b i sporo akcji pvp raczej nie pograsz:) no ale Aurora. id? tam albo na ten 2 serwer kt?ry powsta?. szybki exp loot itd. no i mo?esz cz?sto pada?

chyba tak skoro serwer w europie:) a raczej pewnie tak.

no ale Aurora. id? tam albo na ten 2 serwer kt?ry powsta?. szybki exp loot itd. no i
Na aurorze i aurerze jest tylko exp x2 loot jest x1 czyli tak jak normalnie, na europejskim gra du?o Polak?w ale bez pacca ci??ko wbi? a na ameryka?skim s? lagi. Na pozosta?ych serverach w wi?kszo?ci graj? boty, ma?o ludzi, wyludnione miasta. Wi?c wed?ug mnie to jak gra? to tylko na x2 servie europe i z paccem na start.

Na aurorze i aurerze jest tylko exp x2 loot jest x1 czyli tak jak normalnie, na europejskim gra du?o Polak?w ale bez pacca ci??ko wbi? a na ameryka?skim s? lagi. Na pozosta?ych serverach w wi?kszo?ci graj? boty, ma?o ludzi, wyludnione miasta. Wi?c wed?ug mnie to jak gra? to tylko na x2 servie europe i z paccem na start.
Na aurorze jest 5x wi?cej bot?w i na dodatek wi?kszo?? z pacciem, pr?bujesz ubi? typa na skulla, to kto? podkabluje bardzo cz?sto i sam jeste? targetem. Jedyne co jest dobre, to ?e tym botom mo?na zebrac loota(rh z frosta na kt?rego viala rzuci?em). No i trzeba wiedzie?gdzie jest pusto(a to nie ?atwa sztuka, ale pare spawn?w jest).

no jasne ?e warto gra?, jest du?o ?atwiej ni? kiedy? i na pewno szybciej level wbijesz ni? kiedy?. I tak wi?kszo?? serwer?w jest wyludnionych a to za spraw? update kilka lat temu i tego ?e ju? coraz mniej os?b gra w tibie. No i du?o lata po ots. Ale pobawi? si? mo?na.

To jaki serv polecacie ma by? du?o pl i pk te? ?eby by?o a nie tak ?e serv pk a jest jedno pk na miesi?c ??????????????????

---Aktualizacja---

Co powiecie o serwie Optional PvP Nerana ????? Warto tam zaczyna? ???

---Aktualizacja---

Co my?licie o ?wiecie aurera du?o tam polak?w ???? My?la?em nad aurora ale tu si? czeka z 30min ?eby cie zalogowa?o i nie wiem co robi pomo?ecie ?????

Ja pomog?. Odpu?? sobie gr? w Tibi?, no chyba, ?e na ots. Ja po kilku latach przerwy stworzy?em posta?, pogra?em troch? i zw?tpi?em w dalszy sens zabawy. Serwy ?wiec? pustkami,w depo jedynie boty-reklamy. Spoty pozapychane przez boty. Generalnie ci??ko spotka? ?yw? dusz?. Nie wiem jaki jest sens grania w gr? w kt?rej nie ma ludzi a jedynymi postaciami spotykanymi w grze s? boty.

ja sie pytam Co my?licie o ?wiecie aurera du?o tam polak?w ???? My?la?em nad aurora ale tu si? czeka z 30min ?eby cie zalogowa?o i nie wiem co robi pomo?ecie ?????

Siema
Powie kto? jak zrobi? chara na aurorze - aurerze ? O ile mi wiadomo jest tam wiekszy exp ni? na innych serwerach real tibii ?
Prosz? o pomoc ! W temacie lub pw

@topic
je?eli chcesz gra? w rl przede wszystkich potrzebujesz kogo? kto z tob? zacznie ... bo jak sam wyjdziesz na maina odrazu 1 glebe zaliczysz... jak szukasz jakiegos game frienda to pisz pw ;)

taaak ... prawie sami polacy.. ile lat masz kolego ?

A nic , jeste? ch?tni to gry ze mn? , na kt?rym? z serwer?w ? (Aurora-Aurera)

---Aktualizacja---

Je?eli kolega jest ch?tny do wsp?lnej gry na ?wiecie Aurora
to zapraszam :)
zaczynam dzi? pod nickiem Hejtuje :)

Pozdrawiam

Tylko ?e na aurora nie mo?na sie zalogowa? ca?y czas kolejki i kolejki i kolejki do znudzenia

Status
Zamknięty.
Back
Do góry