-Tibia 7.60 DeminOTS Revolution

Status
Zamknięty.

Rokes1995

Banned
Zbanowany
Liczba reakcji
1
Zapraszam Na OTS
Mapa: Evo :P
ip: 5.132.192.232
nazwa sieci: DeminOTS Revolution
has?a nie MA !
exp lvl: 25x
domki: od 100 lvl
24/7 !!! ( rano kolo 7 restart i wieczorem ko?o 11 )
Acc na stronie: 5.132.192.232 ( UWAGA strona dopiero dzia?a po przy??czeniu si? do sieci )
Do Zobaczenia Game Master !!!
Zagraj a mo?e dostaniesz GoD'a ? Lub GM'a ?
download:
tibia 7.6
ip changer
hamachi ( my?le ze taki link mozna wstawic bo nic nie reklamuje zwi?zanego z tibi? :)

Odp: DeminOTS Revolution

Jak zrobic Postac bo acc niedziala:curse::curse::curse:

juz wszystko dzia?a :) musisz miec hamachi xD

Hamachi to z?e,s?abe otsy ma?o ludzi na nich gra zr?b zwyk?ego dam ci mapke illusion moj? robi?em j? pare dni :) napisz kiedy? :]

Mam wewn?trzne ip :) Moja mapa jest dobra :) ca?y czas ulepszam ! Na niekt?rych serwerach gra du?o os?b ;] Hamachi :) Tylko trzeba si? rozkr?ci?.

na chamachi duzo osob ??haha dobry zart
A tak wogole jakiego masz kompa dobrego czy slabego ?:p

Dobry jest kiedy? ju? hostowa?em na tym kompie i by?o dobrze :) PS: Nie nabijaj post?w

Jupi Kupi xD co wy tu za smuty gadacie jego serv jest super bo sam go robilem ... (w snach):D:D:D

jesli pami?tacie
jupikno-ip.biz
bagnietka.no-ip.biz
to pomyslcie o jednym te servy sa jego a teraz prosze grajcie :) naprawde on dobrze hostuje tylko ip mu sie zepsu?o

Kurd?, ja mam teraz 3 komputery w sieci i nie moge zrobic ots'a jak mia?em 1 komputer to sie dalo a teraz nie... Pomo?e mi kto? ?eby si? da?o??

Cze??!!! Wejdziecie na Mojego i Kolegi OTSA IP:5.208.216.88 Pod tibi? 7.6 Trzeba Mie? Hamachi. JamajskiOTS Tak macie wpisa? na hamachi has?a nie ma ;***

Zapraszam Wszystkich Fan?w OTS M?j OTS Jest Pod Hamachi Nazwa To Uciech?wOTS a haslo to tibia jak niedzia?a Uciech?wOTS i tibia to napiszcie Borys i tibia :( chyba wiecie gdzie to wpisac(w Hamachi jak co ;D)A Wi?c Tak Poszukuje 2 Tutor?w!!! Przedstawie Wam najwa?niejsze Infromacje Na Temat Otsa
exp x10
skills x15
Magic Lvl x30
Lot x5
Spawn x2
Wbija? !!! ?wie?y OTs Masz Szanse By? Najlepszy!!! OTS CODZIENNIE ONLINE OD 8 rano Do 22 Zalezy NIeraz Do 12 w nocy :) CHCECIE TO BEDZIE G?OSOWANIE CZY ZOSTAWIC TAKI EXP CZY NIE DLA WAS ZROBIE WSZYSTKO ;P POZDRO WBIJAJCIE!!!

fajnie tylko szkoda ze nie moge zrobic acc bo strona nie chodzi:curse:

Zapraszam Wszystkich Fan?w OTS M?j OTS Jest Pod Hamachi Nazwa To Uciech?wOTS a haslo to tibia jak niedzia?a Uciech?wOTS i tibia to napiszcie Borys i tibia :( chyba wiecie gdzie to wpisac(w Hamachi jak co ;D)A Wi?c Tak Poszukuje 2 Tutor?w!!! Przedstawie Wam najwa?niejsze Infromacje Na Temat Otsa
exp x100
skills x30
Magic Lvl x150
Lot x5
Spawn x2
Wbija? !!! ?wie?y OTs Masz Szanse By? Najlepszy!!! OTS CODZIENNIE ONLINE OD 8 rano Do 22 Zalezy NIeraz Do 12 w nocy :) CHCECIE TO BEDZIE G?OSOWANIE CZY ZOSTAWIC TAKI EXP CZY NIE DLA WAS ZROBIE WSZYSTKO ;P POZDRO WBIJAJCIE!!!

dajcie acc makera by xaro
pisac na g g!! 2743187:);):(:S:D:p:rolleyes::confused::huh:=):o:cool::|:curse::thx::thx::thx:

Status
Zamknięty.
Back
Do góry