Demona Quest

Miki

HardcorowyKoksu
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
218
Demona Quest

(Autor: Miki)

Wymagany poziom: 30

Wymagane przedmioty: Rope, Shovel

Potwory: Snake, Goblin, Troll, Wolf, Ghoul, Minotaur, Minotaur Archer, Minotaur Mage, Minotaur Guard, Mummy, Orc Spearman, Orc Shaman, Orc Berserker, Orc Warrior, Orc Leader, Hunter, Elf Arcanist, Dwarf Guard, Cyclops, Stone Golem

Nagrody: Obsidian Lance, Dwarven Axe, Griffin Shield

Opis:
Wychodzimy z Ab’Dendriel, idziemy do dziury na ko?cu strza?ki: (musimy rozkopa? j? ?opat?)
33yta4z.jpg

Teraz gdy jeste?my pod ziemi? idziemy wed?ug map:
Podziemia -1:
205cg7p.jpg

Podziemia -2:
6jiwr6.jpg

Teraz musimy wej?? do ukrytej dziury: (zaznaczona na mapie)
347ifwn.jpg

Gdy wjedziemy do tej dziury, musimy ustawi? d?wignie, tak – aby by?a skierowana w praw? stron?.
Wr?cili?my na poziom -2, udajemy si? wed?ug mapki, tam wchodzimy do dziury (b?dziemy musieli przej?? przez energy fieldy)
ev9els.jpg

Podziemia -3:
Teraz wchodzimy do zaznaczonej kratki:
2wqtmkn.jpg

Podziemia -4:
Kierujemy si? zgodnie z mapkami:
5zimbc.jpg

Podziemia -5:
w9wthw.jpg

Podziemia -6:
axdv5s.jpg

Podziemia -5:
2vv1gdw.jpg

Podziemia -6:
Teraz idziemy po prostu do drabiny i wchodzimy w g?r?, nie b?d? wstawia? screena.
Podziemia -5:
Idziemy wed?ug mapki, na ko?cu u?ywaj?c rope pniemy si? w g?r?:
k2g6tc.jpg

Podziemia -4:
Idziemy do zej?cia, gdy dojdziemy, to logicznie, ?e schodzimy:
2zf7j1e.jpg

Podziemia -5:
nn4q51.jpg

Podziemia -4:
21ox1k2.jpg

Podziemia -5:
2ebef5e.jpg

Podziemia -4:
k4cuie.jpg

Podziemia -3:
Na pocz?tku (u g?ry mapki), gdy wejdziemy musimy uda? si? w d?? i wed?ug mapki:
qxrmkl.jpg

Podziemia -4;
Tutaj nie b?d? wstawia?, screena, poniewa? nie ma tam innych dr?g do g?ry.
Podziemia -3:
2rmaao6.jpg

Podziemia -4/-5/-6/-6-7:
S? tak banalne do schodzenia, ?e wstawia? screen?w nie b?d?.
Podziemia -8:
Tutaj czeka nas spora walka, nagrody s? w szkieletach, kt?re s? w ca?ym pomieszczeniu. (bramka levelowa ju? nie dotyczy tego questa).
2uppkja.jpg

Gratulacje! W?a?nie wykona?e? Demona Quest!

Odp: Demona Quest

?adnie opisany quest, ja si? tam nie wybieram. Przynajmniej samemu, z kumplami mo?e p?jd?, b??d?w w solucji nie widz?. Ocenie Ci j? bo lubi? to robic 10/10 +repucik.

Super opisany, estetycznie, ?adne screeny, bardzo podoba mi si? to, ?e dajesz linki do stwork?w, przedmiot?w itp oraz w og?le bardzo si? napracowa?e? . 10/10. ;)

no wszystko ?adnie pi?knie oczywi?cie za doj?cie do miejsca questa 10/10 tylko szkoda ?e nie ma opisanego powrotu bo z tego co wiem ta sam? drog? si? nie da wr?ci?... a tp przy que?cie ?adnego nie ma ;] i w?a?nie to mnie rozwali?o jak poszed?em na ten quest z tym poradnikiem... bo utkn??em przy dziurze...bo nie da si? w ni? wej?? (12 screen od g?ry) ;] jakby kto? wiedzia? jak stamt?d wr?ci? prosz? pisa? na gadu 1114014 z g?ry dzi?ki za pomoc

Ostatnia edycja:

Wszystko schludnie i jak najlepiej napisane. Bardzo dobra robota, gratuluje! Przyda mi si? bo akurat mia?em zamiar wykona? tego questa a szlag mnie trafia? gdy b??dzi?em w tych podziemiach. ;)

9/10 Bo nic nie jest idealne.

PS. Nie za?adowa? si? obrazek Elf'a Arcanista oraz Cyclopa

Pozdrawiam,
Death II.

Ostatnia edycja:
Back
Do góry