-Tibia 8.60 Denebia.pl Evo OTS Test Serwer

Status
Zamknięty.

UnknownUser

User
Listopad 13, 2014
Liczba reakcji
1
Zapraszamy wszystkich na testy serwera denebia.pl.
IP: denebia.pl
Port: 7171

WWW: www.denebia.pl

Exp stages od 300x do 3x.
Nieko?cz?ce si? runy oraz amunicja.
Wiele ciekawych system?w.
Wi?cej informacji na stronie www i zdj?ciach poni?ej.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

16.jpg

17.jpg

18.jpg

19.jpg

Odp: Denebia.pl Evo OTS Test Serwer

Propozycja ca?kiem ciekawa, sama mapa wygl?da fajnie, niestety po wej?ciu na stron? i obejrzeniu sms shopu ?mia?o mo?na stwierdzi? , ?e to serwer smsowy :/
Potiony smsowe, ringi smsowe, amulety, tego jest stanowczo za du?o wed?ug mnie i ka?dy z tych przedmiot?w daje spor? przewag? nad graczem kt?ry nie wysy?a sms?w w gierce..

Ja nie widz? tu ?adnego pay2win z racji i? wszystko ale to wszystko jest do zdobycia w grze.
A poza tym ceny w SMS SHOP s? niskie.

Nigdy nie wbija?em na serwery kt?re by?y wystawiane tutaj, ale ten mi si? podoba na 5+ wiec wbijam ;]

hmm serwer dla mi?o?nik?w nowych wra?e?. Du?o nowo?ci! Fajna mapa! Du?o event?w.
I og?lnie w CHUJ ZAJEBISTY SERWER

Serwer kupiony, jedyny plus to taki ?e sam zrobi?e? zdj?cia, ale g?wno z tego jak wida? ?e wszystko to samo nic nie zosta?o zmienione :/

Ojj Asimov Ty i tak nie grasz na OTSACH xD

Gra?bym gdyby ludzie dodali co? od siebie :P. Po co mi gra? na takim serwerze jak ten? Wszystko gotowe i 0 zmian, pierdole gra? na otsach w 100% dla hajsu.

Awesome Asimov je?eli serwer nawet jest kupiony i wprowadz? zmiany to co b?d? robi? w update?
Update przyci?ga ludzi i ci?g?e zmiany.

Rzecz w tym ?e nic nie doda?e? z tego co wida?, bo taki serwer ju? kilka razy by? i po chwili upad?, dlatego ?e sta? tylko dla kasy, co? by? zmieni?, doda? od siebie i ju? by to lepiej wygl?da?o.

to jest serwer Nevera?

Za?atwiam na razie sprawy zwi?zane z stabilno?ci? a to te? wa?ne. Rzeczy mi?e dla oka b?d? wkr?tce.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry